Звездни компромати - месец Май'20

• 254 374
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Sofia
Другата жена от снимката със Сираков е Венета Харизанова. Асдис отново е във форма. Изглежда  преди време имаше хормонални проблеми и беше доста напълняла. Сираков също е с променен имидж.
Не е Венета.
Михаела някоя си...беше и в "Черешката на тортата",поредното кухо парче...

# 2 851
  • софия
Само аз ли не вярвам на това "дете"? Разкази по картинки ми е положението.
Майката ми е 100 пъти по-неприятна.
Търсят внимание.

# 2 852
  • Rock & Roll feeling ...
Момичета, давайте по някой и друг скрийншот. По коментарите съм доста раздвоена Попова като клошар ли е била или просто неглиже, като лека жена или с пуловер Grinning

# 2 853
Момичета, давайте по някой и друг скрийншот. По коментарите съм доста раздвоена Попова като клошар ли е била или просто неглиже, като лека жена или с пуловер Grinning
То си е направо 4 дами в 4 различни предавания.

# 2 854
  • София
Ако не е някакъв много добре написан и изигран сценарий, съм склонна да повярвам на историята, и то заради поведението на майката. Майката е в състояние на отричане и самозащита, самооправдаване - генерализира (как 80 процента от младите щели да го минат, как всички взимат), оправдаване на собствените действия и непризнаване на своята част от проблема (предпочитала пред нея да пуши, вместо да се крие, "може би съм сгрешила, всички грешат"). Така като гледам хич не са готови за справяне с наркотиците. Майката не осъзнава, оправдава себе си и дъщеря си. В момента като ги гледам, ролите им са разненени - дъщерята е доминиращата, майката в подчинена позиция.

# 2 855
  • софия
За 1 месец е преминала и преживяла неща, през които се минава за минимум около година. А майката седи и се усмихва от страни и кима благосклонно.
Това е то да си бг звИздЪ.

# 2 856
Сираков ми е изключително гнусен. Не зная тия момичета какъв компромис трябва да правят със себе си. Безумие е това. Толкова пък да ти пада пердето за едни пари? Мен ще ме е срам да се снимам с тоя дъртак както съм на 45. Какво остана да съм на 20 и да се снимам до него. Бррррр.

Чувствата са взаимни - над 25г.  не сме им в таргета. Grinning
Сираков направо е симпатичен деди,  пред един 160кг Джаба , едва си натъпква туловището в мазератито, а с какви куклички движи. Повръща ми се като си го представя в действие.
  Йордан Бабака, може би?

# 2 857
  • София
Въпросната плеймейтка Михаела имала рожден ден и ми изскочи лайф от "партито". Доста гнусно Христо Сираков я опипваше по задника и надзърташе в деколтето й 🤢🤢🤢

# 2 858
  • София
Един месец нищо не е. Майката ме изумява. Дъщерята е едно изпуснато дете, доминиращо и разглезено. Направо да бяха изпляскали името на клиниката, за да разберем за кого е рекламата.

# 2 859
Въпросната плеймейтка Михаела имала рожден ден и ми изскочи лайф от "партито". Доста гнусно Христо Сираков я опипваше по задника и надзърташе в деколтето й 🤢🤢🤢

Ужас! Тоя Сираков е май болен от перверзия организъм...Какъв бизнес има тоя, освен  комунистическата си яка закваска, какво друго прави, че поддържа тоя съмнителен стандарт на показ?
Пък после нека казват, че с годините идвала мъдростта..Вее си белите коси и обарва наред. Пфу!

# 2 860
Боже, какви простотии говори тази Сузанита.. Искам да напиша един дълъг коментар за нея, ама ще отнеса бан. Жалка работа. Да спре да лъже, че е била в клиника поне.

# 2 861
Сузанита май издържа цялото семейство. Имат ли избор, освен да кажат колко се гордеят с нея, че е признала, че има проблем и сама е пожелала да се лекува.

# 2 862
  • Варна
Ужас! Тоя Сираков е май болен от перверзия организъм...Какъв бизнес има тоя, освен  комунистическата си яка закваска, какво друго прави, че поддържа тоя съмнителен стандарт на показ?
Пък после нека казват, че с годините идвала мъдростта..Вее си белите коси и обарва наред. Пфу!
To пък защото "момичето" е нобелов лауреат с тънка душевност. Затова е по тези партита -  плът на показ да я опипват и зяпат пред камерите. Зад камерите не ми се мисли.

# 2 863
  • Варна
Лошото е, че на тези “партита” присъстват невръстни деца. Всякакви органи, които отговарят за защита на децата, трябва да бъдат сигнализирани. Аз упорито продължавам да отказвам, че това е нормалното, съвременно общество. Сираков вече изгледжа на беззъб дядка отдалеч.

# 2 864
  • София
А тези деца кой ги пуска да са там? Родителите къде спят? Всички тези деца си имат родители да ги контролират къде ходят. И не е като да не може - всичко може да се направи, но родителите или ги е страх, че ще изглеждат лоши, или не им дреме.

Нищо чудно Сузанита да издържа всички, затова да й ходят по гайдата, а и не искат да изгубят кокошката със златните яйца.

Общи условия

Активация на акаунт