Звездни компромати - месец Май'20

• 254 346
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 835
Ама вие следите ежедневието на този Кардашиянов катун ли?
Ми на Тоца и разните шантонерки и никому неизвестни телевизионистки ли да следя ежедневието? Като ще е гарга, да е рошава.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 16:55 от mi6ka.p

# 2 836
Кайли тренд направи изкушението със Сторми. Сега много майки го правят и е наистина интересно и сладко. Но иначе при Кардашиан е интересно как Кайли в момента е на грбена на известността, а не вече Ким. Не съм обаче сигурна дали в Холивуд ги взимат толкова на сериозно, мисля че вече сем. Кардашиан не са интересни там.

# 2 837
Хич не са, имат ги за много траши. Но името им се чува по света. Кайли не може две думи да върже, но мама е зад нея. Ким е най-последователна. Беше пуснала сторита с много натуралистични снимки на арменския геноцид. И я бяха метнали, че Скимс се произвежда в Турция, обаче тя се сеща уж за корените си. Цялата реклама на продуктите им е от ПР пратки, но те създадоха културата на инфлуенсъра, реклама без пари, просто ти трябват последователи и си милионер.

# 2 838
Да, каквато и да е Ким К. от години използва популярността си, за да насочи прожекторите към признаването на арменския геноцид, щеше да прави документален филм, това-онова.

# 2 839
Тръгнах да гледам филма ѝ за прекалено тежките присъди в САЩ, но нещо не ме интересува.
Иначе и до Белия дом щом додрапа, а от къде тръгна...

# 2 840
Е, то е ясно, че Ким си търси теми, с които да се прави и на общественик, видиш ли активистка... Като толкова й пука за арменския й произход, нека си изнесе производството в Армения например и да увеличи БВП там... Изобщо Ким и Кание са толкова смешни, че правилно не им обръщат внимание с Холивуд вече.

# 2 841
  • Sofia
Сираков ми е изключително гнусен. Не зная тия момичета какъв компромис трябва да правят със себе си. Безумие е това. Толкова пък да ти пада пердето за едни пари? Мен ще ме е срам да се снимам с тоя дъртак както съм на 45. Какво остана да съм на 20 и да се снимам до него. Бррррр.

Чувствата са взаимни - над 25г.  не сме им в таргета. Grinning
Сираков направо е симпатичен деди,  пред един 160кг Джаба , едва си натъпква туловището в мазератито, а с какви куклички движи. Повръща ми се като си го представя в действие.

# 2 842
Другата жена от снимката със Сираков е Венета Харизанова. Асдис отново е във форма. Изглежда  преди време имаше хормонални проблеми и беше доста напълняла. Сираков също е с променен имидж.

# 2 843
Мумията Сузанита при Карбовски.

# 2 844
Мумията Сузанита при Карбовски.

Боже, включих  и падам.. Сузанита акъл дава за любовта. А тия баби са ми нещо анти.
Карбовски какво оре напоследък само в любовни коловози и плейтмейтки!?!
Стигат ми две минути.

# 2 845
Карбовски преди много го харесвах, правеше интересни предавания. Сега само к**ви и мангали показва.

# 2 846
  • София
Мале, тази Сузанита сега при Карбовски. Този започва много да ме дразни - става мазен чичак, правещ пиарско-рекламни истории за всеки, който му поръча.
Сузанита вика, че ако всички деца били като нея, светът щял да е много по-добро място.

# 2 847
Карбовски е най-ужасния журналист за мен и никой не може да го засенчи. Мнението ми е от много години.

# 2 848
Тaзи нa cнимкaтa cпоред мен е новaтa плеймейт, не cи cпомням кaк cе кaзвaше, Мaхaелa мaй

# 2 849
един 160кг Джаба , едва си натъпква туловището в мазератито, а с какви куклички движи.
Кой ?

Общи условия

Активация на акаунт