Звездни компромати - месец Май'20

• 254 440
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 75
Асияна била кръстена на дядо си Асен.Ама по-добре да я бяха записали Ася.Нека да им е живо и здраво детенцето.Изгеждат ми доста задружно и сплотено семейство.Е изключвам натруфените и префърцунени снимки на баба Илияна.

# 76
Асияна?! Really?! По-добре на деди да я бяха кръстили 😁 Атанаска.
Аз нищо няма да кажа, защото скоро разбрах как дъщеря ми ще кръсти някой ден детето си 🤪

# 77
  • София
Асияна?! Really?! По-добре на деди да я бяха кръстили 😁 Атанаска.
Аз нищо няма да кажа, защото скоро разбрах как дъщеря ми ще кръсти някой ден детето си 🤪
Сподели де.... И на мен името Ася ми звучи идеално за случая, но явно на семейството им се струва елементарно, затова са избрали Асияна.

# 78
А, не! Не искам да ме разпердушините тука.

# 79
Айде казвай! Моята какви имена предлагаше за братчето си... Мога само да си представям какво име ще даде на бъдещото ми внуче 😂

# 80
Илиана Раева днес е станала баба за трети път. Бебката се казва Асияна.
Еее, поне да беше Насияна, че и дЕдо Наско да намаже. Yum

# 81
  • Варна
Да не забравяме, че дядо е просто Наско, не Атанас. Като Жоро, Сашо и т.н кръстени с умалително име.

# 82
Вярно?! Никога не съм знаела. Ми и за Наско веднага измислям внучка 😂 Нанси или Ананаси или Ананди (по Малката булка) 😂

# 83
  • Варна
Ох, с глас се смея. Тази гавра с имената на децата е просто върхът на простотията. Хем искам да спазя някаква измислена традиция, но и и името ти не ми харесва...
Чужбинските странности не са по-малко комични де- север, ябълка, роза, луна, Аполо, ракета, синя Айви, синя мечка, мечка, светец, есен и всякакви подобни.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 21:15 от Blue Turquoise

# 84
  • До морето
На мен пък Асияна не ми е чак толкова странно, защото имах съученичка с това име. Познавам и Нелияна, и Росияна.
Освен това ми допада, че Илияна и Асияна се римуват.
Но пък Ананаси щеше да е къде, къде......

А как беше на другата щерка бебето?

# 85
Много ми е тъжно, че Киану ще се жени за баба си... Grin

# 86
На мен пък Асияна не ми е чак толкова странно, защото имах съученичка с това име. Познавам и Нелияна, и Росияна.
Освен това ми допада, че Илияна и Асияна се римуват.
Но пък Ананаси щеше да е къде, къде......

А как беше на другата щерка бебето?
Ема мисля,че се казва.

# 87
Много ми е тъжно, че Киану ще се жени за баба си... Grin
Мани и на мен, мисля да обявим един ден национален траур. 😁

# 88
Значи най-любимото ми звездно бебешко име е това на детето на Тото. Слушайте само Доминик Йониславов Йотов. Няма пет шест! Всичко е премислено точно, от звучно та по-звучно име.

# 89
Ако Киану чете тук искам да му кажа, че съм по-млада от неговата и се БОЯДИСВАМ😘

Общи условия

Активация на акаунт