Звездни компромати - месец Май'20

• 256 310
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 065
Да, точно така, с Иван Универсалния беше в Дубай.
Че защо да не живее мечтата си - я само й разгледайте Инстаграма, колко момичета с честен труд могат да си позволят такъв лукс? Липсата на всякакви задръжки е голяма ракета носител. Само едно не мога да си обясня - заможните мъже защо си пръскат парите по тези, сякаш само те имат п... Как преспиваш с някого и той ти казва "аферим, ето ти една торба пари да си живееш живота"?! Ето това ми е мистерия.

# 1 066
Имам чувството, че имат списък заможните мъже, по който отмят. Златка, Мара Отварачката, Валериева, Николета и т.н, и т.н

# 1 067
Каталог с пеперудки. Нищо чудно да има. Smile

# 1 068
То списък не трябва, предават си ги от *** на ***, от уста на уста де...

# 1 069
  • Пловдив
Зара на младини беше симпатична, но сега много е погрозняла.

# 1 070
На младини приличаше на хамстер Зара. Едно такова зъбато и тъповато.

# 1 071
Е каква симпатяга е била Зара на младини? Приличаше на бобър - бузеста, с щръкнали предни зъби и грубо носле.
С възрастта лицето й се поизостри, направи ринопластика и оправи зъбите. Прическата й е семпла и стилна, за мен сега Зара е в пъти по-хубава от едно време - добре коригирана и с мярка.

# 1 072
Тъй де, измежду леглата се ошлайфа момичето. Това е далновидна инвестиция.

# 1 073
Дениз участва в Черешката и там каза,че когато баща й научил,че участва в конкурса и се снима гола,спрял да й говори с месеци и тя трудно го преживяла.

# 1 074
  • София
Questar, Стоте не е плащал нищо от обучението на Зара в Щатите, повярвай ми. От Божков бяха парите.

# 1 075
  • Пловдив
И имаше ли файда (полза за незнаещите тази дума) от това обучение?

# 1 076
Все хубави хора са на тази снимка.😊
Карбовски и той все дървен философ го раздаваше, много задълбочен и интелектуален, пък накрая и той с бръмчалка.😣
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 00:26 от #Frozen#

# 1 077
Карбовски рязко ми опротивя в предвид гостенките си, които уж усмива, пък ги кани неспирно. За 9 май това му роди главата. Някакви кухи лейки, безинтересни, скучни, грозни....

# 1 078
  • София
Видях, че сте писали за Мира Добрева. Но не  разбрах, кой от двамата други водещи е заместила? Че това предаване е на една седмица. Кога започнаха рокадите?

# 1 079
  • Rock & Roll feeling ...
Дениз Хайрула я видях за първи път при Карбовски тази събота. Горките родители....И аз съм останала с впечатление, че мюсюлманите са с високо морална ценностна система. Това нещо е срам и позор. Не знам как се е възпитало и израсло такова.
Почти.

За Дениз бях чула митове, че я таковат по градинките зад блока (имаме общи познати). Мислех, че  са клюки, докато в едно предаване на въпроса кое е най-необичайното място на което е правила секс, не отговори точно междублокова градинка.
Има чувство за хумор и си мечтае за ц*ц*. По-скоро е светска туркиня, отколкото мюсюлманка, ама то и не всеки българин е типичен добър и благочестив човек... Поне момичето не прави изказвания от типа на Есил Дюран, която обяснявайки как е мюсюлманка, точно 5 секунди по-късно обяснява, че не трябвало и нямало кой човек да и каже да спазва някакви неща и изброи осовоположни задължения на правоверната мюсюлманка Grinning Очевидно логика - никаква, както и елементарна преценка как звучи това отстрани...

Общи условия

Активация на акаунт