Звездни компромати - месец Май'20

• 256 239
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 395
Калканджиева и тя щяла да пише книга. Дано се вреди от Венета и синът и.....

# 1 396
Както и екс-Президента Плевналиев ще пише мемоари.

Криси Тейгън и семейство правят шоколадови кошнички с балони. Не им се получи много, оплескаха кухнята с шоколад.
https://www.youtube.com/watch?v=y6zmMQCA7-Q

# 1 397
Мутафчийски дълго я търпя.
Само аз ли разбрах, че това е сарказъм накрая.
Ако някой ви почуква с моливче в ръката и ви задава въпроси, на които сте  отговаряли многократно как ще се почусвтвате.
Не ми отговаряйте.

# 1 398
Аз явно съм супер дебелокожа, но признавам, че не видях нещо, което мога да нарека "изтърване на нерви". Бенатова цяло интервю му извиваше ръцете да каже, че в системата имало пробойни. Въртя, сука, ама тук пробойна, там пробойна, ама признайте, няма ли пробойна. И той накрая и отговори в неин стил и си тръгна. Какви нерви изпуснати, каква малка душица, какви пет лева....не знам. Вие така ли изглеждате, като си изпуснете нервите? Защото аз - далеч не.

# 1 399
  • Rock & Roll feeling ...
Ами имаше пробойни. Но системата като цяло издържа и беше работеща. В случая и двамата бяха прави, просто той кипна и прие въпросите като лично заяждане.  Трябваше да изслуша, да изкоментира каквото мисли и да дават нататък. А тия лични коментарчета за таксито, още с влизането на Бенатова? Ниска топка е това. Изпуши. Медийното напрежение и отзвука на масите му действа дестабилизиращо.
Ето какво е казала Бенатова за случката :
Скрит текст:
" Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Но не отвърнах. Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора. И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:"Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?"

Срещнахме се вчера (бел. р- сряда), в края на извънредното положение. Срещата беше извънредна, непланирана. Предния ден поисках от министерството на здравеопазването да ми съдействат за интервю с някого от щаба, по повод конкретен сигнал за искане на негативен ПСР тест срещу планов прием в болница.

От МЗ ме препратиха към Министерския съвет. Оттам, през пресцентъра и по каналния ред, направих същото искане, следствие, на което няколко часа преди интервюто получих потвърждение. Нямаше как да питам само за конкретния случай. Факт е, че Мутафчийски прие да отговаря и на други въпроси.

Как и дали отговори по същество, вече е друга тема. Благодаря за интереса към работата ми. На него му благодарих за търпението, въпреки че накрая си тръгна преди да сме приключили разговора официално. "

# 1 400
Според мен той се опита точно да "изслуша, изкоментира и даде нататък", но Бенатова не позволи, задавайки безброй пъти едни и същи въпроси. Които безброй пъти ѝ бе обяснено, че трябва да зададе на други институции, понеже не са от компетентността на Щаба. Но тя нейното си знае. "Ама ще забраните ли на болниците да искат тест?" Мен би ме било срам да задам този въпрос, след като 5 пъти ми е било обяснено, че това не е в правомощията на Щаба.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 10:53 от Нищо лично

# 1 401
Извинете, но не е ли Щаба който дава указания на болниците относно тестовете и плановия прием в състояние на епидемиологична криза и извънредно положение? Защо да не е негова работа като управляващ въпросният този щаб?
Вие тоя човек можете ли да си го представите само за миг изложен на подобен стрес в ситуация на война, на бойното поле? Да ви каже - не е в моята компетенция, вие се оправяйте.
Бенатова си изгради репутация на аутсайдер и рисков журналист, според мен генерала беше преднамерен и зареден с някаква енергия на отблъскване, па макар и да го беше питала какво е закусвал въпросната сутрин - пак щеше да й отговори с гняв.

# 1 402
Изречението за таксито със сигурност е било шега.
Мутафчийски е лекар, а не политик и не е обучен да отговаря на такива въпроси. А Бенатова му задаваше въпроси като на политик. Има огромна разлика.
Също така, тя е достатъчно отдавна в професията. Определено знае, че в зависимост от  въпросите, които зададе, от нюансите в тях, може да получи едно кротко, информативно интервю или да предизвика скандал. Тя очевидно избра второто. Отскоро явно има нова работа (в тази медия), иска да се шуми около нея.
Гледайки интервюто, останах и с впечатлението, че е имало предишен контакт, предишен разговор, интрига, нещо, което не се показа.

# 1 403
Гледайки интервюто, останах и с впечатлението, че е имало предишен контакт, предишен разговор, интрига, нещо, което не се показа.
И аз мисля така! Личеше си, че имаше нещо недоизказано.
Всъщност тази реплика за таксито вие чухте ли я? Защото аз изгледах цялото интервю и не я чух.

# 1 404
Бенатова нали караше такси. Даже ми се върти нещо като спомен, може и да бъркам, че обясняваше колко било по-добре да кара такси и че няма да се занимава с журналистика.

# 1 405
  • русе
Сузанита по нова тв,излязла от клиника за наркозависими.
Страшно е

# 1 406
  • София
Да, новата мода - прецакат си живота с наркотици и го превръщат в реклама! Повдига ми се от такива.

# 1 407
  • София
Прилича на клонинг на Мария. Иначе звучи фалшиво и заучено, репетирано.

# 1 408
Извинете, но не е ли Щаба който дава указания на болниците относно тестовете и плановия прием в състояние на епидемиологична криза и извънредно положение?
Не, болниците са или частни, или ведомствени, или подчинени на Министерство на здравеопазването. Щабът дава препоръки, а съответното министерство издава заповеди и въвежда мерки. Нито една мярка не е била въведена еднолично от Щаба през тези 2 месеца. Той не може да забрани на болниците нищо и се опита да ѝ го обясни по много начини. Може само за ВМА да говори. Тя обаче си драпа за МВР болница да говорят.

# 1 409
  • софия
Това момиче Сузанита е дъно! Родителите и трябва да си пишат слаб като такива.,

Общи условия

Активация на акаунт