Звездни компромати - месец Май'20

• 256 230
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 425
Четох ви старите публикациите относно сагата с Жени К. И тъй като съм я гледала в Брадъра, тя определено има проблеми с алкохола и агресията. Там беше същата пияндурница.

# 1 426
Като е толкова сексуално задоволена и свършваща по сто начина, защо е такава истерична и нервна?

Еее, ама сте начи...Rolling Eyes Какъв секс като няма пари?!
 Впрочем тоя Тачо дали е изкарал поне лев със собствените си ръце?!

# 1 427
Ето спя веднъж до 10 и изпускам Сузана 🙄 въх въх. Аз и преди това писах, че изобщо не и вярвам. За жал съм виждала зависими и гледката не е приятна, два месеца са много малко време за да кажеш “Чист съм. Край” Предполагам е взимала евтина синтетика, която яко промива мозъка, при наличието му де.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 11:19 от ARIA*

# 1 428
  • София
Жалваше се, че получава сънни парализи. Та те са нещо напълно нормално, и аз получавам, без да употребявам каквото и да било.

# 1 429
А така модерните сред “звездите” ПА има ли? Убедена съм, че да.

# 1 430
  • София
Със сигурност. Но те са банални, я сънната парализа колко е куул.

# 1 431
Няма ли кой да подари едно истинско такси на Бенатова, че да се спре мъчението й. Ако знае улиците на София може да стане чудесен бакшиш. Защото не става за журналист, колкото и да си сменя телевизиите.

# 1 432
Гледахте ли Ивайло Пенчев в онлайн включване по бтв?
Не мога да кача линк, но беше адски нагъл отново. Смених канала, когато каза, че "пикае и има ерекция". На някои хора, Господ като е дал пари, си е взел акъла и най-вече човечността.
Не го бях чувала този милионер до случката с даренията, може да е добър бизнесмен, но се оказва много ниска топка като човек.

Ужас! Възпитание нула, липса на всякакви задръжки... Каквото и да му се случи, той няма елементарна култура да представи нещата като поучителен пример за аудиторията.
Скрит текст:
Ходя, пикая, дефекирам, имам ерекция!......В сутрешен блок на масата точно това имаха нужда да чуят гледащите го. Направо се н***ра  вече.

# 1 433
Не, той от тези дето аха ще направят нещо грандиозно, но пак УВИ!
Не и е лесно и на нея...😁

# 1 434
  • София
Помня Сузанита (тогава само Сузи) в "Размяна на съпруги" преди много години, беше малка, сладка и много симпатична. Не знам какво се е объркало после.

# 1 435
  • Rock & Roll feeling ...
Освен във ВБ, Жени си е такава и в "Къртицата" - къркаща и истерясваща.
И аз бих гледала като Кали.
Нито го знам третия, камо ли да ми се е случвал.
Ето, колко празни ниши има на книжния пазар за сексуална образованост....Simple Smile
Че тя трябва да си попълни първо нейните, че говори на парасарка. Вода било, ама друг път. И с каква гордост обяснява, че го може ... 

Мария и Марая (видео)

https://www.instagram.com/p/B_Fx_ePpsGY/

https://www.instagram.com/p/B_DNSFEJbDN/

https://www.instagram.com/p/B_Kr1KjJkLb/

# 1 436
  • София
Прави се на Кобилкина.

# 1 437
Като не е вода, какво е?

# 1 438
  • София
Не е точно вода, но по-скоро иска да подчертае, че не е урина.

# 1 439
Като не е вода, какво е?
При Жени - вероятно бяло вино.

Общи условия

Активация на акаунт