Звездни компромати - месец Май'20

• 256 223
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 500
Преслава си направи промените не на 18 години. Всичко е било осъзнато. Предпочитам я така. Променила е неща, които не е харесвала, и които съм сигурна са ѝ пречили на самочувствието.

# 1 501
Галена какво има в устата - много странно държи челюстта ?

# 1 502
Гледaм интервюто нa Миролюбa Бенaтовa c Мутaфчийcки....  ми то и aз cе ядоcaх, то верно тaзи зaдaвa едни и cъщи въпроcи, и тя не е cигурнa точно кaкво иcкa дa питa, едно мънкaне, провлaчaне нa думите, еднa aгреcивноcт в тонa и жеcтовете....  много добре cе държa генерaлa, дaже и много време издържa, aз бих cи тръгнaлa по-рaно дaже, a е и много умен, Бенaтовa още не е уcпялa дa cи формулирa въпроca, a той вече е отговорил Simple Smile

# 1 503
  • Русе/София
По повод интервюто на Бенатова,аз смятам,че е толкова нагласено и пошло скалъпено,колкото и оня злополучен репортаж на Д.Върбанов в Господарите.
Една огромна част от репортажите и интервютата на тая журналистка са поръчкови,преднамерени и неотразявайки истиността.

# 1 504
# 1 505
На Преслава от корекциите единственото неуспешно са зъбите. Много издадена напред захапка са й направили, което напомня на чене.

# 1 506
Носът й е отврат.

# 1 507
Да, носът е прекалено изпилен, но пък някак съвършен. Искала е явно максимална промяна, но въпреки че всичко е коригирано и съвършено, изглежда някак евтино. Интересен случай.

# 1 508
Малък нос с големи ноздри....по-съвършен не би могъл да бъде.

# 1 509
  • София
Ники Михайлов спешно трябва да мине на диета, позапуснал се е за активен спортист, въпреки карантината. Simple Smile
Скрит текст:

# 1 510
  • Пловдив
Откакто Бенатова преди години защитаваше цар Киро и наричаше убийството на момчето от Катуница случаен инцидент за мен тя не е и никога няма да бъде журналист.

Хриси и Николета ... !?! 
https://plovdivmedia.bg/152322.html

# 1 511
Откакто Бенатова преди години защитаваше цар Киро и наричаше убийството на момчето от Катуница случаен инцидент за мен тя не е и никога няма да бъде журналист.

Хриси и Николета ... !?! 
https://plovdivmedia.bg/152322.html
Още по-рано стана противна тази. Когато след завръщането на сестрите от Либия за кратко време с Кристияна спретнаха книга. Отвратителна книга, която явно целеше да измие лицето на Кристияна за пред света.
Много е евтина Бенатова. И който й е казал, че прави журналистика, много се е изгаврил с нея. Да вземат да я направят синоптичка. Това е идеална професия за глупави или некадърни.
Днес ще духа. Днес няма да духа.
Мутафчийски просто не е свикнал на пошла и евтина провокация. Но тя Бенатова иначе как да се открои? То само така си може таз мумия.
Ще свикне Мутафчийски, няма къде да ходи.

# 1 512
Да, помня, че Бенатова много се напъваше покрай случая с медицинските сестри. Мисля, че тогава всъщност се възползва, за да се наложи като журналистическо име. Това й беше ракетата. Сега е приела ролята на вечно сърдития журналист като онзи борсук Генка Шикерова. Не им разбирам напъните.

# 1 513
Генка, Бенатова, Галя Щърбева, Лора Крумова... кривите ракети на българската журналистика.

# 1 514
Бенaтовa cпоред мен нямa конкуренция,тя тичa в неин коридор, и cе cъcтезaвa caмa cъc cебе cи...

Общи условия

Активация на акаунт