Звездни компромати - месец Май'20

• 256 207
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 560
Ето една дама, която не се притеснява да покаже тялото си с всичките му несъвършенства и въпреки това нито за миг не ми мина през главата, че показва нещо грозно. Това е реалността, която повечето от нас виждат в огледалото и на мен лично ми писна от изкривените и филтрирани “идеали”, които ме заливат отвсякъде.
https://instagram.com/thebirdspapaya?igshid=w6qkdsdnm03z

# 1 561
  • Rock & Roll feeling ...
Мен също ме дразнят замазаните и кривошопнати снимки, но и тази мацка не ми е красива... Направо си ми минава през главата, че някои гледки са грозни, въпреки, че са нормални и по хората ходят. Ако имах такива стрии не бих ги снимала в инстаграм.  Или бих живяла в мир с тях или бих ги оперирала, но да искам хората да ги приемат за ок - не.

# 1 562
Пак преувеличавате в опита си да засрамите някого как мисли. Всеки е различен. Някои прикриват недостатъците си, а други се правят, че не им пука. Важното е да се приемаме такива, каквито сме.

# 1 563
Докато не ми промотират морбидно затлъстяване или анорексия ми е все тая кой колко си харесва; стриите, целулита, шкембето си, висящи цици или задници. Нищо от изброените не е смъртоносно, за разлика от първите две, които непрекъснато ни се навират в очите, че и ако не одобряваме някой да е 350 кила сме расисти, според боди позитивните идиоти.
Много са й обработени обаче снимките на тази Г-жа, която уж си се кефи супер много на себе си.

# 1 564
Преслава и Галена и преди са изглеждали едни такива евтини и простоватички и това не може да го махне нито една операция или висша мода.

# 1 565
Защото хората се опитват да бъдат по-широкоскроени, да се отърсят от комплексите и да живеят щастливо въпреки несъвършенствата си. Затова и има такава вълна от инстаграмърки, които снимат стриите и целулита си - не че много си се кефят, терапевтират се и се опитват да се приемат. Да се срамуваш от тялото си е ужасно болезнено.
Модел като Уини Харлоу (с витилигото) също е пример за това. Тя е интересна и хубава и така.
Аз не бих си снимала недостатъците в едър план, но от друга страна приветствам хората, на които не им пука. А за това, че грозното е болно и обратно - има ли някоя над 35 и раждала, с кожа гладка, като кадифе, без петънце и недостатък?

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 20:31 от Tess d`Urberville

# 1 566
Тази със стриите си фотошопва лицето, а стриите и недостатъците са просто начинът ѝ да пробие. Не става дума нито за самоприемане, нито за борба за някакви женски "права на несъвършенство", а е просто друг вид продукт и като такъв се продава. Различна страна на същата монета и с нищо не се различава от тези, които правят бизнес със снимки на задника си, със снимки на сладките си дечица или на романтичния си живот в шведската пустош. Рекламките текат.

# 1 567
И така да е, по-добре да се продава И това, защото някой се припознава, отколкото само несъществуващо съвършенство.
Не обърнах внимание дали и какво рекламира дамата.

# 1 568
Влизам в темата заради публикацията на Андреа. Абстрахирам се от външния й вид, чалгата и всички глупости, свързани с нея. Мисля, че това е най-искреният пост, който бях чела в последно време и мисля, че е напълно истински. На мен лично ми направи голямо впечатление. Жената просто си изля болката и защити себе си като личност, а не като половинката на Кубрат.
В България масово мъжете са традиционалисти и вярващи в патриархалния свят, където е ясно, че трябва да доминират. За тях мъжът трябва да се съсредоточи върху кариера и неговите успехи превъзхождат тези на жената, без значение колко работа е хвърлила тя и изобщо колко много е вложила от себе си. Отделно стигнат ли една определена възраст и мъже и жени, вярващи в традиционни схващания, искат да продължат рода и да имат деца, и притиснати от времето, за тях вече е без значение дали това ще е от жената, която наистина е за тях и която е тяхната истинска любов. По-важното им е да си изпълнят този дълг. А за удоволствие, често мъжете търсят компания на други жени. Кубрат е от традиционния тип, а от другата страна е Андреа, която е от нестандартния тип според мен. Вложила е доста годинки и усилия в кариерата си и цени труда си, себе си и чувствата си и не може да захвърли всичко с лека ръка в името на това да стане домакиня, да роди дете и да е просто жената на някой, бил той и известен. Да не говорим за изневерите. Който обича истински, не изневерява. Това не е любов.
Според мен при тях има някаква патриархална рамка, която единият иска да изпълни, а другият не е съгласен.

# 1 569
Момичетата са прави. Това е борба с нормите и стереотипа за красота на съвременната жена. В изкуството, ако погледнем през вековете, жената има различен облик. Всяко тяло е красиво, всяко лице има своя чар, а това, че при нас еталона за съвършенство е “спяща порцеланова кукла” е признак на тесногръдие и ниска култура. Аз съм феминист и вярвам, че никоя жена не трябва да бъде мачкана психически заради външността си, камо ли форсмажорни обстоятелства. Парада на суетата, в който жени трябва “да си знаят мястото” след красавиците не го уважавам. Какво да направят тези момичета с белезите? Да се скрият? Да се извинят за начина, по който са родени или инцидент, който са претърпяли? Красиви са, естествени са, различни са! Могат да бъдат не по-малко успешни модели, ако това ще ги направи щастливи. Не са нищо по-малко от останалите и не трябва да се крият

# 1 570
"Доза щастие" дават по НВО. Ако някой иска да го гледа.

# 1 571
  • София
Ще го гледам на НВО+1. Сега гледам друго нещо.

# 1 572
Филмът си заслужава.

# 1 573
Аз съм на половината вече, но не мога да кажа, че го гледам с желание и интерес. 😳
То и факта, че пиша този пост говори сам по себе си. 😬

# 1 574
- има ли някоя над 35 и раждала, с кожа гладка, като кадифе, без петънце и недостатък?

Какво става с бабата на Роузи всъщност?  Губи ми се тази жена...

Общи условия

Активация на акаунт