Звездни компромати - месец Май'20

• 256 209
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Viena
Преслава и Галена, когато бяха различни.

# 1 546
Явно е претърпяла изгаряне или нещо подобно. Защо го показва на обществеността и то рекламирайки нещо?
Да си врътне ключа викаш, че да ти нарушава дзена.
Защо  изопачаваш? Просто не мисля, че трябва да го показва в реклама.

# 1 547
Изгледах прословутото интервю.
Даже му се чудя що я търпя толкова време, и последната му реплика беше абсолютно нарочно. Че тя нали това очакваше-за пробойните в системата. Не интервю ами махленски разговор с примитивни жестикулации и с нападателен тон с цел да принизи интервюираният. Някои от въпросите ѝ бяха адекватни, но поднесени неподходящо. Той до едно време я приемаше сериозно и отговаряше, но след един момент разбра, че няма капацитета да води това интервю. Абсолютно го разбирам, че превключи на сарказъм и видя, че не си заслужава усилията.Най-точната му реплика"докато колегите ми умират, Вие тук с моливчето ми измервате пика!"

# 1 548
Кубрат и Тервел Пулеви за мен въплъщават най-противната порода мъже, които си дуят перките из нашите ширини. Особено противен ми стана Кубрат, когато почна по интервюта да обяснява как постоянно говорел с Андреа да спре с голотиите, той искал брак и деца, един вид улегналия интелектуалец и кОврата. Фалшив човек.

# 1 549
  • Оптимист по принуда

Защо  изопачаваш? Просто не мисля, че трябва да го показва в реклама.
Охх. Добре. Какво като го покаже??? Хората нормалните нямат белези ли, нямат бенки, несъвършенства?
Ти перфектна ли си на снимки, с идеална кожа, без неравности? Сигурно.
Не знам ако гледаш прогнозата за времето на BBC с едноръката синоптичка
Скрит текст:
и другата, която чете приказки на децата в детския им канал
Скрит текст:
,  сигурно ще изпаднеш в амок. Това са само миниатюрни примери.

п.п. Въпросното момиче, което обсъждате, даже не го знам кое е.

# 1 550
Деми просто иска да каже с това цялото, че физическите /здравословни/ дадености не подлежат на коментар.
Поведение, /не/култура, излагации - да, но другото е тема табу.
Изключая пластиките, защото те не са дадености. Направени са за да имат въздействие и коментар отстрани. Може да бъдат и положителни и отрицателни. Скромно мое мнение.

# 1 551
Кубрат и Тервел Пулеви за мен въплъщават най-противната порода мъже, които си дуят перките из нашите ширини. Особено противен ми стана Кубрат, когато почна по интервюта да обяснява как постоянно говорел с Андреа да спре с голотиите, той искал брак и деца, един вид улегналия интелектуалец и кОврата. Фалшив човек.
На мен ми изглеждат като мъже, които запивайки в някоя дискотека, биха пляснали по дупето всяка по-засукана мацка около тях.
Тервел също блесна преди няколко месеца с паралелна връзка, че дори и снимков материал имаше.
Иначе в интервютата са големи патриоти и моралисти.

Колкото до А и К, не искам да обидя никой, но аз не разбирам тази "връзка" . Възможно ли е 13 години да имаш връзка с някой, а дори да не си преминал към някакви по-сериозни стъпки като годеж, брак или деца? Та те дори и не живеят заедно.
На някакви приливи и отливи се събират и разделят, а очевидно отношенията им са токсични за А. Каквато ще да е, все пак е жена и това и оказва голямо влияние върху психиката. За мен външния и вид и нереалната представа за себе си (комичните, обработени снимки) са плод на комплекси и наранена психика.

# 1 552
За мен Тервел си остава човекът, който ровеше под хавлията на Лияна във вип брадър, докато отвън го гледат жена му и детето му. Та съм склонна да вярвам, че Андреа е била вярна на Кубрат, а той е шарил, не само с поглед.

# 1 553
Demi твоето си беше чисто заяждане, нямаше нужда, темата е позитивна.
Елизабет от " София ден и нощ" .Това момиче ми е много слънчево и земно.
Скрит текст:

# 1 554
Мисля, че никой не е перфектен, но се различаваме по отношението ни към неперфектността.
Аз винаги съм била по-притеснителна и съм гледала да прикривам нещата, които не харесвам.
Явно това отношение го прехвърлям и към другите хора. Съжалявам Деми, не съм искала да те засегна.

# 1 555
Честно казано не разбирам защо Мутафчийски не успя да си овладее нервите с Бенатова, все пак е доволно трениран да търпи Бойко?
Последната му реплика за "ще мрат" всички разбрахме, че е иронична, което не пречи да е абсолютно просташка и не на място. Човек с подобна позиция не може да си позволява да говори такива глупости, всъщност - у нас може и даже има кой да се кефи.

# 1 556
Мутафчийски е в полезрението на медиите 3 месеца, той не е политик, и е нормално вече да изпушва от провокации.

# 1 557
  • Варна
Пиърс Броснан и съпругата му. Много любима двойка са ми, винаги струи любов и хармония от тях.
Скрит текст:

# 1 558
Звучиш като човек, който приема тематиката лично.
Няма как да ме разбереш.

Еее, стига сте се отклонявали от темата! Simple Smile Естествено, че всичко е лично и всеки според усета си. Но не си струва човек да влиза в полемика  за дреболии.
Да преразкажа  един виц на Въргала, който ми хареса много....и май се връзва за ситуацията. Bowtie

Един човек си изгубил кравата/или телето/ и тръгнал да го търси. Насам-натам - няма го. Видял, че  някакъв шофьор поправя колата си на пътя. Попитал го отдалече,  дали е виждал да минава добитък край него, а оня раздразнен му махнал с ръката/ я, върви на майната си!/.
Собственикът на животното проследил посоката на ръката му и тръгнал по нея.
Не щеш ли и взел, че намерил телето.
Върнал се да благодари на шофьора, който му помогнал.
Обаче оня, явно още раздразнен от аварията, казал, че няма нищо общо. Да, но щастливият собственик  си държал на своето, че му е помогнал.
Докато се разправяли, минал един колоездач. Привикали го да разреши спора в ситуацията и да каже какво мисли по въпроса.
Той ги изслушал и накрая казал - мисля, че искате да ми вземете колелото.Scream

# 1 559
Ето и пълното интерю на Бенатова с Генерала.
https://m.youtube.com/watch?v=fydepD8mAUo

Общи условия

Активация на акаунт