Звездни компромати - месец Май'20

• 256 210
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 530
Андреа е изтрила публикацията. Беше я качила към 5 сутринта в момента е 9 и нещо.. май Кубрат се е събудил 😂

# 1 531
  • До морето
Слушам анонс по Нова в момента - 10 години на върха - Тото!!!

За тото2 ли говорят, за тото лотарията ли?!?!
Щото няма начин да е за рападжията, налЕ? Той е НА ВЪРХА от поне 20 години!

# 1 532
  • Sofia
Андреа е изтрила публикацията. Беше я качила към 5 сутринта в момента е 9 и нещо.. май Кубрат се е събудил 😂
Аз продължавам да я виждам, а и вече е в онлайн медиите (бърза проверка в blitz).

# 1 533
Тази дама, доколкото помня беше в Сървайвър, явно рекламира бижута, но деколтето ѝ изглежда странно. Силвия Димитрова
Скрит текст:

# 1 534
Мишето е като циганка на тази снимка.

# 1 535
Явно е претърпяла изгаряне или нещо подобно. Защо го показва на обществеността и то рекламирайки нещо?

# 1 536
Нинчето Чилова, видинчанката ли? Ако е същата, то легенди се носят за нея и за занаята, който е практикувала, доста преди да се издигне.

Мутафчийски надали си е провалил шансовете за президент, при положение, че няма никакви амбиции да става такъв и да влиза в политиката. Човекът сто пъти навсякъде повтори, че е лекар и смята да си остане такъв. Дано да е бил искрен.
И къде точно го е казвал?Само веднъж съм видяла в интервю да го питат и той беше много уклончив,не беше категоричен

# 1 537
  • софия
Аз съм гледала 2 интервюта по тв, в които категорично заяви, че той е лекар и не би влязъл в политиката.

# 1 538
Явно е претърпяла изгаряне или нещо подобно. Защо го показва на обществеността и то рекламирайки нещо?
А защо трябва да го крие?

# 1 539
Милош си е купил нова къща и я реставрира Simple Smile
Скрит текст:
, ,

# 1 540
Слави Трифонов също се кълнеше преди години, че е шоумен и политиката не го интересува.

# 1 541
  • Оптимист по принуда
Да си врътне ключа викаш, че да не ти нарушава дзена.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 13:56 от demmy.

# 1 542
  • софия
Подкрепям мнението за 111 място по свобода на словота, на което сме, щом Генка Шекерова е дадена за пример на непрофесионален и посредствен журналист. Не знам защо някои си представят, че журналистите трябва да задават удобни въпроси. По принцип има нещо, което не харесвам в Бенатова, но не мога да я принизя до нивото на Ива Николова и онази жена с ябълката, както и до това на Васил Иванов.
"Само се чудя как толкова народ има мнение за едно интервю, с какво самочувствие коментира въпросите на Бенатова и отговорите на Мутафчийски, с каква експертност раздава присъди и оценки, като че ли става дума комшийски разговор, а не за един от най-трудните журналистически жанрове."
https://www.reduta.bg/%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d1%8 … ZnIXKz5_qS7_xoPWU

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 13:28 от zvаnchе

# 1 543
Браво на Веселина Седларска за страхотния текст!

# 1 544
Бенатова, ако иска да е сериозен журналист, сега ще иде със същите въпроси и маниер и в МЗ ( дето потънаха милиони дарения), и в РЗИ ( дето чухме само сладки приказки).
Това ми е мнението за журналистиката.

Общи условия

Активация на акаунт