Звездни компромати - месец Май'20

• 256 169
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 650
Идея да нямаш за Ванчето, само един поглед върху евОАлиралите й нокти в тоз клип и работата ясна.
Запомнила съм я с със заканата към Мира Радева във Вип Брадър - Ще направя живота ти тъмночерен! 👀

Към всички с господарски тон. А репликата стана нарицателна. Само се чудя - нерде еволюция, нерде евоалирам. Ама важно е, че трупат книги с писане.Bowtie
Пък примерно ти ми се правиш на голяма работа с тоя ник от Томас Харди. Книга 100% не си написала.Sweat Smile
Един компроматен поздрав за теб от другата звезда, няма да е все отзад снимана я! Не била тя, как пък не.
https://www.instagram.com/p/CATKYsDjv3i/

# 1 651
Стана страшно. Явно много са ядосали Андреа, защото публикува документи от имоти на Кубрат.

Скрит текст:
Много ми е интересно, докато 5год. ми живееше в къщата...си купуваше имоти с любовниците си...бащата на това момиче знаеше ли бе?!

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 01:48 от Елинор`

# 1 652
Не е от баща ѝ към Кубрат.
Докато е живял в къщата на Андреа, е закупил друг имот за любовницата си. Това е документа от покупко-продажбата.
Тази яко изпуши вече. Кой знае още колко кирливи ризи ще му изкара, този път верно не е ПР историята и взе да става много грозно.

# 1 653
  • София
Това е в период, в който уж бяха заедно, явно е имала надежди, че ще им се получат пак нещата, а той си е купил имот с друга. Ако е истина, си е нагло да живее в нейн имот, а да си купува с друга.

# 1 654
Още повече копае дъното Андрея - в Инстаграм стори е пуснала името на фирмата на момичето, с което Кубрат си е купил апартамент и пита някой нещо знае ли за тази фирма...

# 1 655
Тя беше публикувала снимка на някаква строителна фирма във фейса и попита дали някой има информация. Под снимката някакво момче написа “Розали ли издирваме?”. Името от документа + 20 лайка на коментара. Друга мацка пък направи цяло проучване и минути след това каза, че всичко е било изтрито. Ей, колко е забавно човек като е с обърнат режим на сън 😂

The Sun също са писали за раздялата им и изневерите -

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 03:55 от Елинор`

# 1 656
Да, хванах и аз интригата във фейсбук, преди да се изтрие и коментара на онази, която и проучване направила коя е приятелката на Пулев. Страшен Биг Брадър.

# 1 657
  • София
Добре, че нямат деца, че тогава щеше да стане страшно. Винаги са ме изумявали личните разправии и отмъщения по медиите.

# 1 658
Грозна работа, но всъщност когато искаш да очерниш някого, очерняш и себе си. Андрея има проблеми с психиката.

# 1 659
А каква е идеята на постването и триенето след това?

# 1 660
А каква е идеята на постването и триенето след това?

Да се отличат най-върлите последователи на  Андреа, които докато постне и вече са прочели .

# 1 661
Всички сме имали проблеми във връзките, няма идеално хармонични отношения, но ако трябва да гледаме фактите, тя 13 години дума не е казала за личния си живот. Знаеше се с кой е, но до там. За да да качва и архивира по нощите 02:00 - 03:00 часа нещо се е случило. Вероятно се опитва да я тормози и вече е мината границата.
“Пазете се от яростта на търпеливия човек” и е на стори.

# 1 662
  • София
Моля, като обсъждате, ако е възможно да качвате и скриншотове, щото да не повтарям, че съм блокирана и не хващам сеира.
Иначе да, много от нас са преминали през тежки раздели. От личен опит знам колко сили се искат да запазиш достойнство и да преглътнеш обидата, болката и унижението. Обаче специално на Андреа й се чудя... надали не е знаела през всички тези години, че Кубрат я е лъгал и то многократно. Тия неща се разбират и усещат. В името на какво го е търпяла толкова време и се е оставяла да я правят на маймуна.

# 1 663
Грозна работа, но всъщност когато искаш да очерниш някого, очерняш и себе си. Андрея има проблеми с психиката.

Вероятно той доста е допринесъл да има проблеми с психиката

# 1 664
“Пазете се от яростта на търпеливия човек” e по-скоро за нея. Смятам, че заплашва и се готви да става по-лошо.
Но наистина, какво се случи точно сега за да избълва толкова сторита против Пулев, след като всички знам са разделени още миналото лято? Отдавна се говореше за това.

Общи условия

Активация на акаунт