Звездни компромати - месец Май'20

• 256 109
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 815
Вярно е,много пъти са се разделяли Кубрат и Теодора.Но ма*ка му стара,коя себеуважаваща се жена,ще стои в унищожителна връзка и ще позволи да я мачкат с години?За слава и пари?Пак щеше да е що-годе известна,я с песни ,я като бившето боксьорско гадже.Едва ли Кубрат и е опрял пистолет в главата?Да беше впрегнала цялото си същество и да беше направила нещо продуктивно,а не разголено и фотошопнато.

# 1 816
И аз симпатизирам на Фики, наистина показа умения и глас . Имитациите му се получиха много добре.
Маги абсолютно нищо различно от себе си не показа и няма база за сравнение с него.
Беше и много трогателна гледката с баща му накрая.
Заслужена е победата му .

Сузанита е дъното .
Дано се скрие някъде вече това момиче и спре да се появява .
Страшен упадък .

# 1 817
Сузанита не беше ли преди с брекети? Майка ѝ го беше казала в едно интервю при Гала май. Мисля, че беше носила, но сега явно нещо са се разместили зъбите. Може да има някакъв проблем и да не е толкова лесно.
Иначе че останалата част от корекциите по нея е пародия и карикатура, спор няма.

# 1 818
На мен Таня Боева ми харесва след операциите. По-добре е отпреди. Другите вече са зле. Не знаят кога да спрат. Надпреварват се коя ще качи по-обработена снимка, а на живо са като плашила. Излагат се, никога няма да изглеждат като на филтрираните си снимки. Това е шизофрения.

# 1 819
Тези хора или не се поглеждат в огледалото или им е тотално изкривена представата за красота.
17 годишната госпожица е с вече деформирано лице, изглежда подута от всички филъри, а устата и е гротеска, абсолютна ходеща анти реклама на лекаря си.
Не проумявам как може някой да харесва това.

Тия "мацки" първо да лекуват психиката си, после да се разкрасяват. Не обичат и не харесват себе си дори след поредната корекция, комплексират се от себеподобните и продължават да наливат и наливат, докато не заприличат на герой от комикс. То и Инстаграм вече прилича на комикс списание. Wink

# 1 820
Димитър Маринов е друга вселена просто. Изключително възпитан и образован човек.

# 1 821
  • София
Щом родителите на въпросната Сузанита поощряват такова поведение, проблемът си е техен, както и дъщерята. Впрочем, тя е непълнолетна и все още те отговарят за нея.

# 1 822
17 годишната госпожица е с вече деформирано лице, изглежда подута от всички филъри, а устата и е гротеска, абсолютна ходеща анти реклама на лекаря си.
Все едно е имала близка среща с някой кошер.

# 1 823
Вивиана, интересно как за 13 години връзка Кубрат не видя жена си и не разбра, че половинката му е чалга звезда с доста публични провокативни и еротични снимки през годините?! Горкият, жив да го ожалиш.

Това да си чалга певица върви с определена визия и поведение - екстеншъни, силикон и др. Разголване и голи снимки са нещо нормално за тях. Това е част от имиджа и образа им. Много ми е странно как през 2020 година все още има хора, които се скандализират и осъждат това, че някоя си е показала задните части по прашки? Голяма работа, невиждано по света и у нас направо. Нищо кой знае какво.

# 1 824
Димитър Маринов е друга вселена просто. Изключително възпитан и образован човек.
+1.

Семейство Стораро роми ли са или турци ?

Фики едно на ръка е завършил музикално училище, но имаше и усет как да интерпретира образа. Дори тресенето на задника при пресъздаването на Джей Ло беше раздаващо се и от сърце, без скованост от срам.

# 1 825
  • София
Интересното е, че той точно такава я е харесал. Него го чух покрай Андреа, при положение, че хич не съм от почитателите на чалгата. Но е факт - ако не беше тя, той нямаше изобщо да е в публичното пространство. Щеше да се боксира и толкова.

# 1 826
Преди години имах удоволствието да сблъскам с този балкански субект Кобрата, лошо впечатление ми остави. Андреа обаче се държеше възпитано и нормално. Истината е, че колкото и да гадаем има само двама човека, които знаят истината за конкретната ситуация. Кой крив, кой прав няма значение, не е готино да си делил живота си 13 години с някой и после да се разправяте чрез социалните мрежи.

# 1 827
# 1 828
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама тя продължва да копае дъното Андреа 🤦🏻♀
Това са клипове, едното в заведение, другото в тоалетната, предполагам на същото заведение.
Снима се и се опипва.
Скрит текст:

На едно от клипчетата се мръдна малко и филтрите се разместиха😄
Ами не мога да я съжалявам с тия изкуствени илюзии за себе си, явно си вярва че изглежда така.

# 1 829
  • Варна
Ръката от първата снимка показва всичко!

Общи условия

Активация на акаунт