Звездни компромати - месец Май'20

• 254 302
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 805
Скрит текст:
На мен тук ми харесва.
Веждаците ми идват прекалено тъмни. Ако не ги беше мацала допълнително за подсилване, щеше да изглежда по-хармонично.

# 2 806
Не знам каква капка вода е Диляна, в случая е облечена като лека жена.
С лилавия разкошен пуловер като лека жена?

# 2 807
  • Sofia
Лилав ли беше?
Видя ми се сивкав и размъкнат..

# 2 808
Каква количка, какво бурканче пюре, Златка не роди ли преди 3-4 години ? Да не сте я объркали ?

# 2 809
Двигателят на ракетата на Мъск, се е взривил грандиозно, при тест вчера. Плюс факта, че той и Тесла вече са подсъдими, за измами с ценни книжа, прави доста кофти година за него.

# 2 810
Ще я познаете ли тази Убавица?
Скрит текст:
Скрит текст:
Това ми прилича на добре гримиран мъж

# 2 811
Някой да помоли филтъра да ѝ върне едната буза.
Тази ужасна балканска прическа може да стане на две стегнати плитки, спуснати по рамената, сваляме боята от веждите и очите, удряме една спирала, сваляме кита от лицето, малко бронзант, едно готино ярко червило, фешън очила и ето, вече съм симпатяга. И съм излязла от чалга клуба.

# 2 812
  • софия
Двигателят на ракетата на Мъск, се е взривил грандиозно, при тест вчера. Плюс факта, че той и Тесла вече са подсъдими, за измами с ценни книжа, прави доста кофти година за него.
Няма ли да има опит за излитане довечера?

# 2 813
  • Варна
Относно Мъск- гръмнала е новата им тестова ракета Starship, която трябва да смени Фалкон за в бъдеще. Тестовете са в Тексас, излитането от Кейп Канаверал, Флорида. Нямат общо. Днес би трябвало да има опит.
От тази последна убавица ме заболяха очите- пайети, перли, злато, брокат по деколтето, безумни обеци...

# 2 814
Ракетата Фалкон, която тази вечер ще излита е ок. Друга тестова ракета е гръмнала.

# 2 815
Има доста фенки на Точица в темата. Не виждам с какво точно ги е спечелила да й следят всеки мъж и прическа.

# 2 816
Антония, Опра и Стрина винаги са много вървежни в тази тема. Simple Smile

# 2 817
Не знам каква капка вода е Диляна, в случая е облечена като лека жена.
С лилавия разкошен пуловер като лека жена?
Прическата ѝ беше кошница. Чирапогащника ѝ черен и ѝ се виждаше д-то , толкова плитки ѝ бяха панталоните. Разкошния ѝ пуловер ѝ стоеше като на закачалка.
Не беше в най- лъскавия си вид днес , СПОРЕД МЕН.

# 2 818
  • Варна
Аз усещам и кампания  да се затвърди прякора Опра на някоя си Нели.

П.П. Даже подозирам, че самата тя може да пише тук. То не бяха линкове към нейни парцалени разпродажби, то не бе "българската Опра".

# 2 819
Да, страшна парцалана е тази Нела. Защо 'и викат Опра, не разбрах? Защото е дебела ли?

Диляна каквото и да облече, все е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт