Звездни компромати - месец Май'20

• 254 188
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 820
Толкова са ми безинтересни и Нела, Тона, Венета, Светла и тем подобни индивиди. Но признавам в  Стрина има хляб, такива изцепки има понякога, че адски ме забавлява.🙃

# 2 821
по време нa кaрaнтинaтa подкaняше колегите cи дa отидaт дa говорят c болните от коронaвируc и дa покaжaт иcтинcкото лице нa болеcттa. Нa въпроc зaщо caмaтa тя не го нaпрaви, тя отговaря, че cе изявявa в cъвcем друг жaнр нa журнaлиcтикaтa, кaто Опрa. Зaтовa й кaзвaме Опрa!

# 2 822
  • Sofia
Христо Сираков и Асдис
Скрит текст:

# 2 823
  • Варна
Христо Сираков и Асдис
Скрит текст:
Отзад Андреа ли е или някой неин клонинг? Ако е тя, то снимката сигурно е стара.

# 2 824
  • Sofia
Не е Андрея,а една плеймейтка,забравих и името...

# 2 825
Снимката на Сираков стара ли е, скоро гледах снимки на жената, която е с него, много напълняла.
Диляна преди много ми харесваше, напоследък не знам дали си е правила нещо на устата, но малко жабешко излъчване има /според мен/.

# 2 826
Не е Андрея,а една плеймейтка,забравих и името...

Някоя от тези ще  да е... https://gospodari.com/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8 … 0%B2%D0%B8%D0%B4/

# 2 827
Скандалите около богатството на Кайли Дженър ме подсетха и за едно от видеата й в ИГ. Тест за търпение на Сторми. Дребната е много сладка, повтаряйки си “Търпение, търпение.”, докато чака мама да се върне.
https://www.instagram.com/tv/CAErDMyHnMO/?igshid=tii9z8cbgt8x

Благодаря, че го сподели това видео. Много е сладуранска малката Сторми. Blue Heart
Имам наблюдения, че Кайли много добре се грижи за дъщеричката си, постоянно са заедно, забавлява я, готвят, играят си. Честно казано, не очаквах да е толкова грижовна майка, защото си спомням как големите сестрите й се присмиваха, че не би била способна да живее самостоятелно и да се грижи за себе си.

# 2 828
Момичето е милионер, ако не може да се грижи за себе си, то може да плати на някой да го направи. Майка ѝ не я оставя, Кайли е неизживяната Крис и мамаджерът действа.
Децата на клана са много добре гледани, някои доста глезени, но нищо ново.
Само при Дрийм май има ядове, при последното дело за попечителство беше излязла информация, че детето туърквало и правило неприлични жестове. Но това го твърдяха Роб и Клои май. При мама Бляк Чайна какво да очакваш, но тати си знае...

# 2 829
Гледам Мармалад, Нора Шопова е на гости. Много приятно и мило момиче е, определено различна от синоптичните Малкоданска и Николчето. Сигурно не е успяла да се адаптира сред тези.

# 2 830
Христо Сираков е грохнало старче. А с какви парцалеси се обгражда-не е истина....Веднъж в едно интервю казваше, че първоначално бизнес партньорите му го приемали скептично, предвид репутацията му на плейбой, но после се уверявали, че е сериозен. Явно добре върти бизнеса, щом може да си позволи толкова клонинги....😣

# 2 831
  • Варна
Ама вие следите ежедневието на този Кардашиянов катун ли?

# 2 832
по време нa кaрaнтинaтa подкaняше колегите cи дa отидaт дa говорят c болните от коронaвируc и дa покaжaт иcтинcкото лице нa болеcттa. Нa въпроc зaщо caмaтa тя не го нaпрaви, тя отговaря, че cе изявявa в cъвcем друг жaнр нa журнaлиcтикaтa, кaто Опрa. Зaтовa й кaзвaме Опрa!
Мерси, разбрах. Не следя отблизо тези хора. Жената се е самотитуловала. Иска ѝ се. Ни на професионализъм, ни на аудотория, ни на маниер може да има общо с Опра. Smile

# 2 833
Сираков ми е изключително гнусен. Не зная тия момичета какъв компромис трябва да правят със себе си. Безумие е това. Толкова пък да ти пада пердето за едни пари? Мен ще ме е срам да се снимам с тоя дъртак както съм на 45. Какво остана да съм на 20 и да се снимам до него. Бррррр.

# 2 834
Е, следим е силно казано. Те качват видеа и сторита в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт