Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 988
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 135
  • Sydney
Пипа и Каръл от рецепцията на сватбата:

https://www.instagram.com/p/B_lh0GQFGjJ/?igshid=9wh1avvi3ei8

Ми малко са посурнати, но пък и не помня какво беше модерно тогава.

# 136

Сладурче е Шарлът. ☺️

# 137
# 138
Според медиите,СЗО е обявила,че шведският модел за борба с вируса е правилен.Ако не е фейк,детето Шарлът може да подаде плика с храна или каквото там прави,не съм гледала снимките.
Наслаждавам се на красивите тоалети на Беатричето,по-хубави и нежни не е имало,но тази парвенющина ми е силно противна. Не бракосъчетание,а ревю на парите на баща й,титлите и джунджуриите на свекървата,младоженците като продукт.Селяния на високо ниво,не много по-различна от герданите с банкнотите.
Не помня каква беше модата преди 10г.,когато Кейт се женеше,аз по принцип не обичам дантела.Вероятно роклята носи някаква символика,която съм пропуснала,но ми е не.Чувалът на Мегън,ако беше по мярка и една идея по-пипнат,щеше да ми допадне повече,хубаво було.Втората й рокля също ми е по-хубава,"американ шоулдърс" в Европа предпочитат Мегън американска и Шарлийн  от ЮАР,там моделът е много на почит,особено при хубав раменен пояс.За плувкинята е ясно,а при Мегън това е единственото,което харесвам в нея.

# 139
Шведите и новото им куче - Рио

# 140
На мен и Пипа и Керъл ми харесват на сватбената вечеря. Особено Керъл ми е много елегантна.

# 141
  • Майничка
"Екзотичните креватни умения" на Уолис са били сплетни, разпространявани от близки до Мери Тек, за да обяснят връзката на принца с мисис Симпсън. В крайна сметка, в една относително пуританска Англия, това е изглеждало добро основание за толкова скандална връзка, един вид "китайските техники на тази уруспия са магьосали горкия неопите принц". Фактът, че Уолис прави пътешествие до Китай преди брака си със Симпсън, им е дошъл дюшеш, даже са пускали слухове, че е практикувала в публичен дом там.
Всъщност, принцът е имал нужда не толкова от секс, колкото от грижа и внимание, каквото не е получавал от майка си в детството. Връзките му го доказват - падал си е по приятелски настроени жени от майчински тип, бил е готов на всичко, за да зарадва "маминка".
За Уолис пък, на която животът отрано е смъкнал розовите очила, отношенията с бившия крал са били възможност да реализира максимално потенциала си и възпитанието, което е получила - да се грижи за съпруга си и за дома си, да бъде домакиня на светски събития, да е в центъра на обществения живот, без притеснения за насъщния и без изцепки от типа на агресията от първия й брак.

Добра, лоша, в брака си с Едуард е била изцяло на висота, за 30 години не е допуснала никакви подозрения за фалш у околните или съмнения у него, а не е като да не са ги гледали под лупа.

# 142
  • Някъде там
Птица, какви са тия приказки,тук така е позволено само за конкретни хора.

Аууу какъв сладур си имат шведите.
Много симпатични.

Шарлот си ми е любимка и на всички снимки ми харесва.

Гаргамела, интересни са разказите ти за Уолис.

# 143
  • София
Абе негово височество принц Андрю как е? Ни се чува, ни се вижда.

# 144
Съгласна съм с последния пост на Гаргамела Hands Plus1

Единствено не знам защо се отнасяте с такова недоверие и присмех към "креватните" умения на хората миналия и по-миналия век. А и преди това Simple Smile Напротив, доста отворени и осведомени са били за секса и по онова време. Във Викторианска Англия напр. са били убедени, че за да забременее жената, тя трябва да изпита оргазъм в леглото и съответно господата много са се старали там. И книжки доста е имало по въпроса, и са ги чели...  Wink

Не разбрах защо ми изтриха поста по повод последната активност на Кеймбриджите и използването на собствените им деца за реклама? Доколкото знам, все още не сме поданица на кралицата и съответно не й държим лоялност! Нито на нея, нито на фемилито й, та би трябвало да можем свободно да си изказваме мнението.

# 145
Абе негово височество принц Андрю как е? Ни се чува, ни се вижда.

Андрейчо сигурно е много добре, живурка си и тихо и кротко си харчоти паричките на кралското семейство. 😄 Интересно защо данъкоплатците на Великобритания нямат претенции, че му плащат охраната на тоз хубавец? 🤔

# 146
  • Sydney
Това куче ми е най-любимото Simple Smile

# 147
Не разбрах защо ми изтриха поста по повод последната активност на Кеймбриджите и използването на собствените им деца за реклама? Доколкото знам, все още не сме поданица на кралицата и съответно не й държим лоялност! Нито на нея, нито на фемилито й, та би трябвало да можем свободно да си изказваме мнението.

Заради начина, по който беше написано. Можете да напишете същото без да използвате обиди.

# 148
Честит Рожден на Шарлът!  
Хубави снимки са ѝ пуснали. Принцесата наистина е много чаровна и фотогенична, както и малко позьорче, де. Удобен момент Кеймбридж да афишират акцията си по раздаване на храна като не мисля, че очакват някакъв бум с тази новина.

Пипа и Керъл ми харесват много на сватбената вечеря. Особено Пипа - има малко екзотичен вид в този цвят и нейния тен. Ама аз Пипето отдавна я харесвам, особено като не е рокли за лелки.

Гаргамела, много хубаво резюме за Уолис. Интересна личност е била, ще прочета повече за нея.

ПП Сега видях острите чашки на роклята на Кейт. Тя обича такива, но за мен са нелепи. Добре, че няма бюст, че ако са по-изпълнени придават малко кабаретен вид.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 11:57 от Блу

# 149
Ами не знам, за мен като страничен наблюдател и не дължащ лоялност на короната, този начин да се похвалят с акцията си ми е крайно грешен ПР. Нали ясно, че обикновения редови данъкоплатец трябва да види, че и те са се хванали да свършат нещо, а не само да се усмихват от бюро с телефон, но използването на детето да повдига имиджа? Явно са настъпателни да вдигат рейтинга на децата сред обществото, че скоро и те ще пораснат и трябва да има интерес към короната. Смешна работа предвид ситуацията, но не им плащам аз и не ме засяга.

Чакам да видим какви снимки ще получим за рд-то на братовчеда. Да не са го натоварили и него с торбички.

Общи условия

Активация на акаунт