Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 967
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 120
И аз от вторите сватбени визии харесвам повече Мегъновата.
На Кейт косата ми харесва, но бих променила малко горната част на роклята. А жилетката ми е симпатична, но все пак ми се щеше да я видя без нея.
А по принцип най - красив тоалет за сватбената вечеря ми е този на Беатриче. Перфектна беше.

# 121
  • Някъде там
Същото мисля и аз за роклите. На Кейт втората не ми харесваше изобщо, особено с тази жилетчица. Сватбената си беше страхотна.

Днес в Бутан честват годишнина от рождението на крал Друкгял и в негова чест, този ден е обявен за ден учителя.
Кралят е основател на съвременната система на обучение в страната.
Той често е казвал : "Бъдещето на нацията, ще отрази качеството на нейната младост !

# 122
Есме, може ли снимка на роклята на Беатриче, намирам само тази от самата сватба.

# 123
  • Някъде там
Есме, може ли снимка на роклята на Беатриче, намирам само тази от самата сватба.

# 124
Беатриче не беше ли с 6-7 рокли? Или бъркам кралската булка..

# 125
Да, Беатриче има доста сватбени тоалети. Тази рокля е от вечерята след церемонията. Много ми е любима:

# 126
Мерси за снимките. 🌹🌷Мегън и Кейт ще ме прощават, но според мен Беатриче ги отвява с тези рокли, че даже и по красота. Абсолютно разкошна е. 😍😍😍

# 127
Браво на фирмата. Чудесна и благородна инициатива. 
Скрит текст:
Обаче си личи как при тях няма деца, няма възрастни. Всички се впрягат в ПР акции според ситуацията.

# 128
Между другото Беатриче е била модел и идва от доста заможно семейство с аристократичен произход.
На гърба на роклята са закачени две брошки във формата на крила. Те са на свекърва и Каролин, която и ги заема за вечерята.

# 129
Крилете са много красиви!!

Да, и Камилчето дарила и децата "работят". В крайна сметка на техните плещи ще е работата като поотраснат и част от сегашните работещи вече ги няма.

# 130
Честит рожден ден на Шарлот! Нека има щастливо детство!

# 131
  • Sydney
Ето и четирите сватбени рокли на шведките, като тази на София прилича на Кейт и тази на Силвия на Меган:

https://www.instagram.com/p/B_np656HgE4/?igshid=1ufq54ftgsdyk

# 132
Карлос, Херцогът на Алба е обявил, че снаха му София очаква момиченце. В бъдеще детето ще стане херцогиня на Алба също като пра-баба си Кайетана Фитц-Джеймс Стюарт.
https://www.instagram.com/p/B_p9J1RnQcj/?igshid=18sr6q4gcyzbq

Шарлът не е имала контакт с болни хора. Пишеше, че е носила пакетите до вратата, почуквала е и си е тръгвала. Предполагам го е направила на 5 - 6 къщи най - много, колкото да разбере за какво става въпрос и каква е ситуацията в страната в момента. Не вярвам да е раздавала храна наравно с възрастните. Инициативата се изпълнява от служителите на двореца. Даже за самите Кеймбридж не съм сигурна, дали са ходили по домовете.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 11:04 от bubanka

# 133
  • Sydney
Още една снимка са пуснали Кенсингтън Simple Smile

https://www.instagram.com/p/B_rZClGl2gj/?igshid=6depc2vvc41n

# 134
Хубава е снимката. Шарлотката е хубава. Дано в бъдеще не заприлича н татко си още повече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт