Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 926
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 105
Колко са хубави на сватбата Simple Smile

# 106
Уилям нали по едно време осъди някакви вестници заради топлес снимки на Кейт?И какво постигна?Презрамката й да падне,100 зумера,1000 телефона и няколко дрона ще й снимат порите на кожата.Вестникът даде част от печалбата си за благотворителност и туйто.Тогава принцът си научи урока да внимава какво прави и говори,всъщност това правим и простосмъртните,ако искаме да имаме социален кръг и работа.Известността и милионите вървят с ровене в чаршафи,боклук и минало.Или го приемаш и се справяш интелигентно,или отиваш на някое затънтено място и за една седмица новинарите те забравят.Със сигурност ще има и кой да разнесе няколко пакета храна вместо ХиМ.
Като съдят медиите,щели да променят света....така че на тях да им е по-удобен.Светът наистина се промени и последна грижа са му авокадовите битки на Маркъл.Даже митутките и джендърите изчезнаха.Крайно неподходящ момент за плановете на Съсекс,търговските,професионалните,та само юридически грижи им липсваха.

Уолис е скрита лимонка,има нещо в нея,освен скъпи шарени гердани.Какво ли е значело да е добра в леглото по онова време?Че се съблича на лампа и пуши след секс с тия страстни бледи англичани??По-добре да не си представяме,нека остане мистерия Simple Smile

Шарлът е симпатично дете,но има нещо закучено в нея,като при по-старата Елизабет.Сладурка е,но не ме умилява.

# 107
  • София
Втората сватбена рокля на Кейт беше много хубава, като изключим областта около бюста, стоеше доста нелепо. И без жилетчицата също можеше да мине. Но пищната пола и коланът бяха супер.

Помните ли херцогинята на Huescar, снахата на херцога на Алба е бременна. Очакват бебе през есента, момиченце.
https://www.google.com/amp/s/newslagoon.com/en/the-house-of-dawn … ew-duchess/19971/

# 108
  • Sydney
Помня, че втората рокля на Кейт беше брутално оплюта... и мен и на двете рокли не ми харесва как стои на бюста, защото нейният е малък...

Уили бил говорил по телефона с БД (Борис Джонсън):

https://www.instagram.com/p/B_rFW4UH0nN/?igshid=1a71tso0q8urj

# 109
Да е жива и здрава малката Шарлът!😀

# 110
Дейлито също имат инициатива. Събрали са около 5 млн. и Камила е дарила.
Явно не са толкова лоши ДМ.

Като бебета всички Кеймбридж много си приличат Grinning

# 111
Естествено, че е ПР. Всички работещи рояли си имат и всяко действие им е добре обмислено.

Дейлито също имат инициатива. Събрали са около 5 млн. и Камила е дарила.

Съгласна съм с това, че всяко действие им е добре обмислен ход, но този път ПР-те им пресолиха манджата. Да използват РД на детето, за да си лъскат образите не е ок за мен.

# 112
Според мен се е получило добре. Имат хубав повод и го използват, за да споделят с какво се занимават. Шарлот е много сладка, докато носи пакетите.😀

# 113
Не са Кеймбрич тези, които имат нужда от лъскане на  образи.
Шарлот е прекрасна, много прилича на Уилям. Честита да е.

# 114
Сега чакам снимчици и на Джорджи и Луи как носят торбички, че да е пълна картинката. 😀

# 115
На мен пък ми харесва, че това е споделено между другото.
Не е новина номер 1 и Шарлот е главната новина.
Хубаво е, че монархията осигурява парите за продукти, а не само труда.
Ако не беше казано, дали щяхме и да разберем? Имали са прайвъсито и шанса да го представят, както преценят.
Не мисля, че ще пуснат снимки на Луи и Джордж.

Как помагат кралските служители в другите дворци:
Други кралски резиденции са участвали в подобни инициативи: Екипът на домакинството в Балморал изработва маски за лице и торби за пране на Aberdeen Royal Infirmary.

И в замъка Уиндзор, където кралицата отседна за заключване, те направиха ексфолианти, миещи торбички, ленти за глава и шапки за почистване на служители на NHS в болници, включително в близкия парк Frimley.

# 116
Споделям мнението на Лана за втората рокля на Кейт. Без сетрето и конусовидно оформените женски части щеше да е по- добре. Но и прическата трябваше да е една идея по- официална. С тази я виждаме ежедневно.
Втората рокля на Меган беше в пъти по- добра. А снимката до колата ми е една от любимите снимки.

# 117
  • Sydney
Двете рокли на Кейт и Мегън са несравними, различни модели, различни фигури... определено на Мегън е по-хубава и й стои по-добре, но тази на Кейт е също Страхотна...

Младата Кейт е супер свежа и точно тази й коса дължина около след сватбата ми е любима...

И Кейт е имала среща вчера:

https://www.instagram.com/p/B_rGN_AnmWn/?igshid=qfgf3ozxcqbb

# 118
# 119
Сватбената дантелина рокля на Кейт е вълшебна. Много е нежна и с хубава дантела. Втората е семпла и аксесоарите я разкрасяват.

Харесва ми, че учат децата на действие, в случая Шарлот, да помага в труден момент. И все пак 5000 семейства в нужда са били под подмогнати от тях до момента, никак не е за омаловажаване, колкото и да се търси.

Не си бях давала сметка, колко си приличат

Общи условия

Активация на акаунт