Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 883
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Харесва ми годежния пръстен на Уолис

Тези също ми харесват

Много интересни бижута е притежавала...

Няколко снимки от градината в Сандрингам

# 91
Може да е била чаровна, интелигентна и забавна. То в крайна сметка, като пообщуваш с някой ти се променят представите за него. А може и да е била много .....умела любовница.
И аз съм чела, че е била много добра в леглото. Но това не е било най-важното във връзка им.

# 92
Нова снимка на Шарлот по повод рождения ѝ ден утре.

# 93
Благодаря за темата.
Бързо пишете.
Прелестна Шарлот!

# 94
Шарлот е голяма чаровница.
Радвам се, че има нови снимки,

# 95
# 96
От 5 седмици Кеймбридж и служителите им приготвят храна, която разнасят на местни жители.
Приготвят около 1000 бройки седмично.
5 седмици не се е чуло нищо.

# 97
  • Down south
От 5 седмици Кеймбридж и служителите им приготвят храна, която разнасят на местни жители.
Приготвят около 1000 бройки седмично.
5 седмици не се е чуло нищо.
Не съм изненадана.
 Благотворителността при някои не е шумно афиширана, но пък стига далеч.

Принцеса Шарлот е очарователна!

# 98
  • Sydney
Всички снимки по повод рд на Шарлот Simple Smile хубаво дете:

https://www.instagram.com/p/B_qRmXzAJqc/?igshid=wnm7jbdgdxqa

Уолис на мен ми е като Коко - не е красавица, но има харизма Simple Smile

Делото на Меган за писмото не е влязло в производство... все още са на ниво адвокатски заседания... според мен ще има развръзка без да се стига до процес. Но поне година и половина ще се влачат, доказателства, експертизи, бла бла бла бла.  Плаща се на час, представяте ли си колко трябва да се бръкнат за две година...

Ох, София и Карл като млади, черно-бели фотографии, като от книга на Стайнбек Simple Smile

https://www.instagram.com/p/B_ly-UGHCrp/?igshid=3lmn36f84mam

Малко са ми смешни Joy

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 04:46 от benitabeni

# 99
Браво на Кеймбридж!!! По 1000 на седмица, вече 5 седмици!
Впечатлена съм,  да продължават все така!

# 100
  • София
Честита да е рожденичката!

Чудесна инициатива на Кеймбридж, и добър пример за децата.

Но по другия аспект - не се е разбрало, защото могат да си позволят да не се разбира. За да могат да го обявят съвсем небрежно на РД на Шарлът - чудесен ПР ход, съвсем "безшумно" афиширана благотворителност. (Дано пуснат снимки и на момчетата, как носят торбички или поне на Джордж.)
Не ме разбирайте погрешно, според мен тези техни инициативи трябва да се показват, за да са като пример за останалите хора. Но ползването на РД на Шарлът, не ми допада...добре премислен ход.
Разликата с папарашки клипчета и снимки мисля е видна (за да не си мисли  TinoTino, че подмятането е останало незабелязано - но пък напълно излишно и омаловажаващо поста).

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 09:31 от Lana

# 101
  • Sydney
Клип от втората сватбена рокля на Кейт:

https://www.instagram.com/p/B_k9ko8nQmP/?igshid=xnilfshiv4m8

# 102
Да е жива и здрава Шарлът, голяма е чаровница! ☺️

Браво за инициативата на Кеймбридж, но изглежда точно като ПР това, че 5 седмици не са обявили, че помагат и баш на РД на детето го обявиха. Ами за мен си е ПР отвсякъде. 🙄

# 103
Естествено, че е ПР. Всички работещи рояли си имат и всяко действие им е добре обмислено.

Дейлито също имат инициатива. Събрали са около 5 млн. и Камила е дарила.

# 104
  • Някъде там
Любимата ми Прекрасна Шарлот. Честит рожден ден, да е здрава и щастлива..
Да продължава да е все така чаровна и харизматична.

Лана подкрепям те напълно,особено в последната част на поста. Професионални снимки сравнени със снимки от охранителна камера👌.
Браво на Кеймбридж , вършат си чудесно задълженията на бъдещи крал и кралица, да са близко до народа с добре обмислен пи-ар.

В погледа на Уолис дори от снимките се вижда каква харизма е носила, за това и не се учудвам че той е абдикирал заради нея.
Бижутата и са страхотни. Очите ми останаха в тях.

Общи условия

Активация на акаунт