Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 880
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 75
Оо, кралица Мария... Ходила съм в двореца в Балчик, прекрасна градина и парк, особено през лятото. Мария е била изключително изискана, интелигентна и артистична личност...за разлика от съпруга си. Не знам дали се знае, но умира при изключително драматични обстоятелства - при свада между двама от синовете й, единият вади пистолет и го насочва към брат си, при което тя застава пред сина си да го предпази с тялото си и куршумът пронизва нея.
Не знаех това, мерси! Трагична смърт.
Балчик ми е любимо място, там сме задължително всяко лято, иначе не е лято просто. Дворецът и градината са уникално красиви, кралицата е създала чудно кътче.Heart Eyes
Колието на Уолис е творение на изкуството. Не знам дали бих носила такова бижу (по-скоро не), но за съзерцаване е невероятно.

# 76
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря, помислих си, че са аметисти, тюркоазите не бяха толкова ясни. Разкошно е! Много ми харесва!

# 77
До колкото разбрах Николас е признал извънбрачно дете, нали? Каква е развръзката знае ли се? Той грижи ли се за него? Не питам за финансовата страна от грижите.

Според румънската преса, детето е признато едва след ДНК тест, направен през 2019 година.
Съгласно интервю с майката от 2017, през декември 2015 Николае (на румънски) я блокира във фексбук и прекратява рязко всякъв контакт с нея
 Тогава още не е родила. Комуникацията продължава само през адвоката на кралското семейство. Забавят се с теста, защото адвокатът държи да е само в една определена лаборатория, а тя иска да са поне две.
Иначе, запознават се на обиколка с велосипеди на Румъния, организирана от принца. Имали са няколко срещи в рамките на два-три месеца и това е. Искали са от нея да абортира, но поне тя не казва да е била подложена на тормоз. Забремебява някъде юни, юли, на него му отнемат короната август. Според нея, надали тя е причината. Говори се, че той е имал по-свободни разбирания за живота.
Колко ще гледа детето- не знам. Но, щял да си впише името и да започне да плаща издръжка.....

# 78
  • Някъде там

Фантастични бижута има тази жена.

# 79
  • София
Аз скромно бих взела перлените обечки ❤

# 80
Бижута, но като гледам и тоалети Grin

# 81
Брех, какви замъци имали румънците. Много хубави.
А тази Уолис е била мега грозна, да се чуди човек какво толкова и е харесал краля...

# 82
Хубави бижута.
Благодаря за инфото за детето на Николай.

# 83
... А тази Уолис е била мега грозна, да се чуди човек какво толкова и е харесал краля...
И аз винаги съм се чудила на това, обаче изненадващо, днес докато разглеждах публикуваните тук снимки, а и други в нета, взех, че я харесах Dizzy Face Интересна жена е била. С характер и индивидуалност. Напомня ми на Гала на Дали. И тя е била такава субтилна и на пръв поглед грозновата дребосъчка, а е въртяла мъжете на пръста си. И то какви мъже!
И друго си мисля. С днешните козметични средства и възможности за гримиране, като нищо можеше да стане първа красавица. Има някаква искра в нея!

# 84
  • Sofia
А тези бижута от абдикиралия крал ли са? Той как е поддържал такъв стандарт след абдикацията, богат ли е бил? Не е ли преминало всичко в брат му?

# 85
  • Майничка
Не, бижутата са й подаръци, не само от Едуард, а и от подмазвачи, които са търсели контакт с него чрез нея.
Едуард е получавал издръжка от брат си, получил е доходи от продажбата на Балморал и Сандригам, които са били негова лична собственост и Джордж VI ги е откупил, пишел е мемоари, изнасял е беседи в Щатите, често е бил платен "почетен гост", занимавал се е и с полулегални валутни спекулации. Като цяло, не е бил особено светъл ум, бързо се отегчавал, но е бил харизматичен и приятен за компания.

# 86
Уолис не е била красива, но може да е била интелигентна жена, с която да е имал какво да си каже, както се казва. А бижутата ѝ са много интересни, особено брошката под формата на сърце, а върху нея сякаш има нещо като инициали. 🤔

# 87
Може да е била чаровна, интелигентна и забавна. То в крайна сметка, като пообщуваш с някой ти се променят представите за него. А може и да е била много .....умела любовница.

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Говори се, че е била изключително интелигентна и много начетена. Интересувала се е от политика много и е била увлекателен събеседник.
Гривната с кръстовете е получена, когато Едуард се отказва от престола и отиват да се крият във Франция.

# 89
На мен ми изглежда като чаровна, ерудирана и харизматична жена.
Гала на Дали има налудничев поглед Grinning

Общи условия

Активация на акаунт