Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 369
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 105
Бясна съм, писна ми от мърлячи! Все едно кал е изливана през терасата. Част от парапета ми и едната врата на терасата са зверски ольоскани от неизвестна засъхнала кафеникава субстанция, прилича на пръст, ама знам ли какво са мятали отгоре. Rage
Отделно, че всичко е покрито с фин зеленикав прах - от цъфтящите наблизо дървета.
И до магазина скочих за норматив, че тръгнах да мариновам ребра и установих, че горчицата ми е свършила. Земетресението слава богу не съм усетила, но ще звънна на моите родители, че те са в южна България.
Опитва се да вали, а мислех да хвана младежа и да отскочим до гробищата. Хем да се разходим, хем да сложим цветя и да запалим свещи на гроба на баба. Явно ще остане за утре сутрин. Зсега се очертава режим като на тропиците - сутрин грее слънце, следобяд превалява. Поне е топло.

# 106
Ине, в градския га пътувах... Майко мила... Ужас беше... Разбирам те 😣🤮  ти па я и переш ли 🤣🤣

Заваля... Nature Sweat Drops
Кроте, 🤣 за една бройка, да си умрЕш, а 🤣

# 107
Ужасно се усети това земетресение, кратко, но много силно.

# 108
  • Бургас
Пера я. Имам узурнайсе модела. Еднократни, многократни.. 😂

# 109
  • софия
Аз нищо не съм усетила. Тук в мола земетресения не ни хващат 😁 Е преди малко колежката прочете от фб че е имало земетресение и се зарадвахме че не сме и разбрали. С тоя коронавирус само и земетресения ми липсват 😁

# 110

Кроте, 🤣 за една бройка, да си умрЕш, а 🤣
Да бе като стой та гледай и тая вместо да ме спаси,врещи.Ама ако пък не беше избягала,като нищо можеше да ми тресне една метла,по един или друг начин,щеше да ме отърве от мъките.

# 111
Ооо, ясно благодаря. 😁
Ние не го усетихме, но със сигурност не е било приятно на печелившите.. Кофти усещане е, да се подготвят и за леки вторични няколко дни 😒

# 112
  • Somewhere in the World
Явно днес ми е критичен ден!
Съседката над мен се прибра снощи от Англия, това че ходи като кон. И тресе целия таван ми е най- малкия проблем
Тъкмо се опънах на терасата с кафетоо да ви чета и познайте какво ми изтръска отгоре...някакви гадни пътеки ама с толкова прах, ужас! Е аз първосигнално се разкашлях и тя явно чу, ма не пречи сега да  бръмчи с прахосмукачка! Егати, тея хора нямат грам усещане ., да идва време да си ходя на работа, на спорт и пътешествия, че ни приоритети мога да подредя ни нищо.
А земетресението го усетих все едно накой ме блъсна в гърдите и със сърцебиене- пуста сензитивност.

# 113
Нищо не съм усетила.

# 114
Ти как се стърпе, да не земеш уредоТ, па да я изпашеш 🤣 Операторката на метла, Кроте 🤣

# 115
Не поглежда ли долу преди да тупа???!???😨
Дали има пране, хора на долната тераса...гледа се първо.

# 116
  • Somewhere in the World
А де?
Ще има челен сблъсък скоро хангличанката!

# 117
Как е "Госпожо" на английски...да я почваш 😆😆😆

# 118
Ейй, голямо тупане, голямо нещо. Аз никога не изпитвам вътрешна необходимост да тръскам през терасата каквото и да е... Що тъй🤔🤔. Имам прахосмукачка, всичко обира, покривка нямам, чаршафи те си пера... Ама явно съм мърла, знам ли. Онзи ден прибирам дрехите на децата от тела, пълни с руси косми... Ейй подивях. Ама аз пък не се и реша, не влизам в положението на нуждаещите се 😁😁😁

# 119
  • SF

Не поглеждат.
Или се чудят дали сега им се тупа или не им се тупа. Поглеждат, виждат, че има някой, който си пие кафето на балкона, пране, храна, такива неща и решават, че май им се тупа.
Аз се оплаквах от селяндура над нас, но ти ми обясни, че така правят всички в целия ви квартал и нямате проблеми.
И млъкнах. Реших, че съм си намерила екзотичен проблем, който на хората им е чужд.

Общи условия

Активация на акаунт