Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 371
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 120
Мием си терасите - това ти казах. Вкл.и аз. Но винаги гледам терасата долу да е празна - да няма пране.  Винаги проверявам и ако има - оставям за друг ден когато няма пране. Хора няма никога-в смисъл на село тук не си висим по терасите. Поне в моята кооперация де.
Моля ви...да не подемаме пак тази тема!

# 121
Не мога и да си представям, какво ще е, да живея в блок.... 😣 Тия ора, толко ли не могат да съобразят разни работи... 🙄 🤣 Колко е голуем тоя килим, таа жена как го поДигна? 🤣 Ако съдя по мойте... Треа да съм поне 3 конски сили... Прахосмукачка й купете... 🤣 Да не се мори жената 🤣

# 122
  • Somewhere in the World
Е тя хангличанката е мома от Карнобатско като и слушам говора, ама то това си е до първите 7.
Трябва да я питам в Лондон така ли праи 😂
Ейй аман, толкова е лесно, минимално усилие е нужно, ама пусти егоизъм..
Дриимче, 4етажа и 2 входа- и пак гадост
Сега ме сети, че в мазето имам прахо и парочистачка- като се прибере нацупениями мъж ще взема да и подаря на каката!

# 123
  • Варна
Земетресение ли? Нищо не съм усетила.
Вчера имах много работа и рядко излизах да пуша. Някой тъпанар си беше изчистил калта от обувките на стълбите, на магазина.
Псувах и чистих.

# 124
  • софия
Ей ама някои хора са много залухави. Попълвам на един клиент (мъж) данните в системата и го питам какво да напиша на семейно положение и той: Пишете неомъжен 😁 Викам му Неомъжен добре,а женен или неженен?

# 125
Изпуснала съм ви, нали не съм свикнала да я търся тази тема в някакъв подфорум Потребителски групи. Дори не съм подозирала, че съществува такъв. Те всички групи тук са потребителски, в целия форум, ама нейсе.

# 126
  • Куциндрел
Оплаквам се, че изтропахме в парка, ама като не можеш да седнеш и бързо го напуснахме. Сега сче седнали на друго място, което не е парк. Играе моето с една негова дружка.

# 127
  • SF
Разкажи за мерките в парка? Наистина ли се спазват и само семейства с деца ли се разхождат? Кой следи да не сядате по пейките? Има ли откъде да се купи поне една вода, ако ти се наложи?

# 128
  • Куциндрел
В парка, който ходихме е малък. Имаше полицаи на определените вход и изход. Няма нищо отворено, за да си купиш нещо. По пейки не се сяда, полицая на входа спря две жени без деца. Обаче в една част на парка, уж забранена за минаване, имаше доста хора и нямаше полиция. Там и по пейки бяха седнали. Ние преценихме, че ще отидем на място, което не е забранено.

# 129
  • Сф
оф, с мм се разбрахме да оправяме хола тия почивни дни до 6 ти(аз няма да преместя и една купичка обаче сега).Колкото време му трябва, най-накрая да го ремонтира за забележете моля-12 години! И сега се изтърва, че пон. и вторник е на работа.Всичко е на вили и могили.Просто ме е излъгал, не е имал намерение да остава вкъщи.Защото днес не усетих земетресение, но ми се обадиха че имам да плащам модула по мат., бях забравила, една хубава сума е, та пак ме заболя глава и той вика, на път ми е в понеделник.Не знам дали ще ме разберете, но много грозно беше, продължи да маже и плаши как нямало да имаме пари,ако не отиде, което не  е така в слу4ая за тия два дни, още повече той си определя кога да работи.Отворих си бира и ми е много гадно и тъжно.Това беше просто договорка, представям си за по сериозни неща и изобщо.
Не мога да ида с детето при майка , защото е с вис.кръвно и с два инфаркта и т.н. и да я застрашим.Тя си се пази добре сама. Аз не пусках детето, но вече - да. С още 3 играе. Цеца питаше, ма май в другата тема.Щото Тет, твоя бледнее с гостито.Моя търча да оправя чешма на познат фармацевт.Аз не знам нещо да е от  аварийна група.Поне казах на фармацевта да си сложи маска и той.Аз съм рискова и знаят и пак.Търчи и по входа да помага де що има и няма нужда от него и тн. Подиграва ми се че бърша всичко и така кретаме.А сме в епицентъра на кв- Надежда, има доста случаи в квартала.
Обаче днес в ковидната прочетох , че имало евентуална връзка с кр.група А и високото кръвно. А дано! Познайте, аз съм с Б+  и с ниско,и детето е с Б а кой   е с А и високо- револвер!!!
п.п. о Цеца, драго ми е!

# 130
Бяхме навън, усетих, че земята се разтресе под краката ми. Близо до Пловдив сме.

# 131
Моят търчи само да не е вкъщи. А колко за ремонт има и тук...охооо.
Батерията в банята е за смяна - утре го хващам да я снима и да отива да купува същата. И да я сменя че ми омръзна чорапите все да са ми мокри - капе от връзките, не можело да се оправи каза преди месец кога я гледа....и я остави тъй 😨😤😤

# 132
Така ще! Синджира и ние го скъсахме преди няколко дни... Нашия и той на работа ходи, излиза с приятели... Е... Тука сума народ, майстори у нас... И у майка ходихме и с деца играе чавето... Щом и другите родители нямат против, проблем няма...
Айде, групата! НЕма за кога да отлагаме повече... Почваме ги мъжурлята... Misc Gun

12 години си чакала, кво са още 2,3 дни?!? ПюрЛовче... Сигур и ти си му го казала същото... Но, просто не му се седи дома! Misc Gun

# 133
  • Варна
Вече може свободно да се разхождаме всички, по всяко време и без маски. Вече ще дишам, перфектно.

# 134
Не мисля, че проблема на Пюр лав е в чакането. Като си поел ангажимент трябва да си го спазваш. Аз също бих се ядосала. Ей това мъжете дадената дума за нищо я нямат.

Общи условия

Активация на акаунт