Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 338
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 90
  • Euskal Herria
Разрешиха ни излизане на нас - до 1 км от вкъщи, 1 час дневно. За разходка и индивидуален спорт, като се спазват изискванията. И това можем да го правим от 06,00 до 10,00 сутрин и от 20,00 до 23,00 часа вечер.
Поне можем да излизаме с хората, с които живеем заедно. Simple Smile.

# 91
  • Оптимист по принуда
Ще изтрия поста за авторката на темата. Момичето иска анонимност. Длъжни сме да го уважим.
По принцип нищо не сме длъжни, Джоли. Това е форум, не изповедалня. Хем да съм анонимна, хем хората все пак да знаят коя съм. Ами има лс за тази работа.
И не разбрах защо ми подскочи на мен, а на теб се зарадва, че я разпозна??
Ще изтрия все пак. Но такива драматични напускания, предизвикващи страници ох и ах и последвало след 3 минути завръщане, са ми малко..безвкусни. Като искаш анонимност, оттегли си съгласията, без да го съобщаваш на всички с копи/пейст по темите,  пък после се регистрирай и сам си пази анонимността. Не искай другите да ти я пазят.

# 92
Усетихте ли земетресението?

# 93
Усетихте ли земетресението?
аз да. Бая ни разлюля.

# 94
  • SF
До тук още не е стигнало.
В София съм.

# 95
Нищо не сетих?!? Къде е било? 🙄

Пп... Ето от що ме сцепи главата вчера и днес...!!! Кроте, споко съм вече, празна си е била 🤣

# 96
Нищо не съм усетила. Много ме е шубе от земетресения, че сме и на много висок етаж.

# 97
  • Бургас
Ине, мойте са 1-чка,ама кашлицата - кат за 7-ца... 😁
Искам да вА поздравя и тук NotesHeadphones

Аз не кашлям от цигарите. Единствено ме напъва да кашлям в градския транспорт. Обаче гледката е... Може от праха за пране да е. Нали маската я пера, гладя и др.  подробности. Един единствен път и омекотител добавих, такова кихане не ми се беше случвало. 😂

# 98
Аз съм на трети и се усети доста силно. Уплаших се да не падне терасата.

# 99
  • SF
Ти на терасата ли беше?

# 100
Да. Тамън поседнах с книжка и кафе.

# 101
Тук в Русия нищо не се усети 😆☺

Аз спах. Станах прибрах си прането че валяло било....като оная приказка: " Валяло е, не съм усетил..."  песен ли беше, що...
Та нищо не усетих.
ММ се прибрал.
Начи квартира ще си наема ..да мога да си легна един час на обед без да се озръщам тропка ли някой, прибира ли се...😩

# 102

Аз не кашлям от цигарите. Единствено ме напъва да кашлям в градския транспорт. Обаче гледката е... Може от праха за пране да е. Нали маската я пера, гладя и др.  подробности. Един единствен път и омекотител добавих, такова кихане не ми се беше случвало. 😂
Ей така с един бонбон и маската,вървя си и като се задавих,като ме чу една сиганка,като скочи и като започна едно ауууу. На мен хем ми е смешно,хем от собствената си тъпотия ще си умра.

Дриймо ,успокоих се!

# 103
А къде е било земетресението??

# 104
https://btvnovinite.bg/bulgaria/zemetresenie-ot-4-2-po-rihter-kraj-plovdiv.html

Ау, как ме заболя главата.

Кротик,  още се хиля. Представих си го цветно!

Общи условия

Активация на акаунт