Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 413
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 285
  • Оптимист по принуда
Честит празник, да си жива и здрава Flowers Hibiscus

Много скапан режим имаме вкъщи - лягане в 1, ставане в 11. Срам не срам ще си призная, че съм още по пижама и сърбам кафе в леглото.

# 286
Аз си чудя-кафе или бира?
Дори не съм сигурна дали въобще е дилема

# 287
Честит имен ден! Здраве, щастие и никакви поводи за оплакване! 🌹

Само да попитам Дари продължава ли да пише в темата? Беше си сменила никнейма. Вече не мога да се ориентирам.

# 288
Честит имен ден, Sigma!
Ние с малкото се надигнахме чак към 10 часа. Хапнахме и го завлачих на разходка - ходихме до гробището, взех по път цветя и свещи. Не е много далеч, на около 20 минутки от дома, но се размазахме. Аз по-малко, хлапето повече. Станало е кашкавалесто, диването. Явно ще трябва да го стегна и да правим заедно някакви тренировки, така покрай него и аз ще се мотивирам. Преди беше в доста добра форма, тренира баскетбол, но сега с това стоене в къщи направо се е разкекавил. Върви и се гърби, това не от ИП и преди тъй се носеше, аз само опявам. Като го видя сгърчен като червей и намилам, млад висок тийн да ходи като гърбав дядо. Rage Слънцето доста ни напече, сега вече се скри и идва ред на облаците. Започна и да гърми, чудничко.
Налях си чаша розе и се напънах да ви прочета, изписали сте света.
Сега трябва да се стегна и да подхвана домакинската работа, но нямам муза, по ми иде на сърце да гушна възглавницата и да спя.

# 289
Честито,Сигме! Жива и здрава да си! 🤗🎉🌺
И на другите именници,ако имаме. 🤗
Деми,не може да е злобичка! От времето е. 😋 Ще сменя пак като ми дойде музата. 🤪
Дриймчето го нЕма,може да копае... 🤨🙈🤣
Бригадата чака на полусъединител! 🤗
Аз чакам кифлите да втасат. После ще покажа,ако стават за пред хора. 🤣

# 290
Честит имен ден Сигме. Да си жива и здрава.Blush
И моя ММ има имен ден днес.
Ени, както беше писал някой преди мен засичай си показанията на електромера.
За мен не е нормално като не работи отоплението, което ти е на ток сметката да е същата.
Има и един друг момент. Новите електромери дето наслагаха вече са толкова чувствителни, че въртят от въздуха. Пробвай да изключиш всичко вкъщи и виж дали продължава да върти.
Може електромера да се е бъгнал нещо.

# 291
  • софия
Аз си чудя-кафе или бира?
Дори не съм сигурна дали въобще е дилема
За кафе вече е късно, за бира винаги е таман 😁 И честит имен ден,Сигменце. Да си жива и здрава.

Момичета да ви се оплача-в мола ни доста се говори вчера и днес,че средата на май ще го отварят. Не знам колко е вярно,но от доста работещи тук дочух. Надявам се да не го отварят,защото инак ще е пак навалица от хора и с тоя вирус не ми се мисли.

# 292
Честито на празнуващите 💮🌷🏵️🍾
Тъъкмо простря 2перални чаршафи и айдее притъмня като пред потоп.
Добре, че поне сутринта семейно се организираме за разходка и пазар. Сега пия кафе и обмислям дали ще ми се получи крем карамел ама без Захар, а с банан вътре 🤔🤔🤔
Тето, дай акъл. Ще стане ли режимен десерт???!

# 293
Честит празник на имениците, да си носите името с много здраве и късмет!
Ние ходихме сутринта на село, малкото да види петел и коко, че само за тях говори. Каталяса милото, много бързо му свършват батериите, мързелив като майка си Grinning Почерпиха ни и малко манджоре, днеска няма да се готви юхууу.

# 294
Дари,то всичко ще си отвори като падне ИП. Няма какво да го мислиш,спазвай си мерките и така.
Айде на топлите кифлии:

Тези са с локум,другата тава с вишнево сладко,което разбира се изтече,сигур няма да стават за снимка. 🤣🤗

# 295
Честит празнтник, Сигма! 🌷
Аз ходих до пазара, че ми писна магазински зарзават. Е напрегнаих се яко. Разпасан народ, бутат се, врат  се в тебе. Ужас. Сега, като няма и кой да ги плаши сутрин, съвсем отиде работата.

# 296
Сигменце, честит ти Сигмен ден Heart
Жива и здрава бъди и винаги с усмивка на лицето!
Понеже не съм сигурна в коя тема пиша - оплаквам се, че ми се повдига от новите лекарства. Ще свикна, но е неприятно.
Фокси, моля пиши в кой край на България е притъмняло, че аз съм с три перални, едната от които с одеало, и прясно боядисан шкаф с тебеширена боя, демек латекс с гипс... Ако запраска дъжд скоро... Cry

Ени, ти нямаш сърце Cry кифлички, ох.

# 297
  • софия
Ени,ама много умееш да успокояваш просто 😁 Сега като отворят магазините и се юрнат хора из мола и ще ги глетам лошо лошо с поглед тип "чавка ли ви изпи мозъка та се влачите тук" 😁

# 298
Евче, в София, Младост...

# 299
Фокси...не душко. Той и бананът не е режимен...
Ягодки със заквасена сметанка и какао да разджуркаш...ей такива неща.

Легнах и след 10 мин.станах.
Тъкмо легнах и щушлякът отдолу реши да ремонтира...спал явно до обяд 😬😤
Яко знаех че е тъй работата, вместо прозорци щях да хвърлям табуретки сутринта .... ама утре ще се поправя.
Сега пия кафе..кисела съм  . Обличам се и излизам. Сама.

Честит празник на Сигма!! Какъв е празник днес ? Не знам. И тв не съм пускала че му изскубах антената като му бършех праха и не я закачих.

Общи условия

Активация на акаунт