Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 415
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 300
Ми спрях да се впрягам аз. Нещо губят доверие с тоя вирус,с мерките,с всичко. И масово са така хората. Вчера звънна братчедката на ММ с детето,дойдоха,видяхме се,покараха тротинетки в училището. Живота си продължава,а този тъй страховит вирус се надявам да е точно някаква измислица,щото реално никой никъде не е срещал болен човек. Само слухове... Не знам,не знам. Писна ми да се страхувам и вече съм по-добре така,без да параноясвам. Един път ще се мре. Каквото -такова. 🤗

# 301
И аз от върла защитничка на мерките...много се чудя какво да си мисля. Нещо в БГ много бавно стават нещата...оня вика плато сме, а Га и Де бе пикът.....не знам..не знам .
Много странно. Много.
Нещо ни заобикаля ли. Нямам обяснение ...

# 302
Оплаквам се че в H&M има намаление+безплатна доставка и аз взех че си поръчах 4 блузки 😬. Ся никЪв covid, никво боледуване щоТ трябва да се носят. 😄

# 303
  • софия
А като сме на тема поръчки аз да се оплача че си поръчах едни шарени маратонки и ще олекна с 35 лв тия дни. И де ще ходя с тях като седя вкъщи,а на работа с маратонки не може не знам. Освен да си ги разхождам на терасата😁 И да се похваля че днес няма никакви клиенти и сме го ударила на почивна станция.

# 304
Demmy, като закусих и пийнах кафенце ме отпусна. Но е възможно от намаляването на въглехидратите да се случва, затова първо тях заподозрях. Аз оставих само зеленчуците  и някоя друга нецяла ябълка, нахапана и изоставена от децата. И млечни в обичайното количество засега. Добре ме подсетихте за водата, защото по принцип пия малко, въпреки че заради очакваната промяна в натриево-калиевия баланс по някое време и с водата ще трябва да внимавам.

# 305
  • Куциндрел
Да ви кажае - хората скъсаха сенджира. По градинките е пълно с деца и родители. Само в парка едни обикалят и следят някой да не е седнал случайно, но в кварталните градинки всичко е по старо му.

# 306
И тук,седят на две-три места групи по 5-6-10 младежа. Зададе се патрулка и се разбягаха като пилци,но после пак същото. 😁

# 307
  • София
Оплаквам се,че мм прави течен шоколад.Иска да стана дебела сигур.
И децата искаха диня,8лв дадох за половин парче.Сърдце ме заболе.

# 308
Прибрахме се с малечка... Бяхме в гората, на бира... Нарооод, тълпиии, манифестация.... И пак сума боклук, ей... 🤬🤬🤬 Защо са такива мърлячи, ше откача пак 🤬🤬🤬 Викам на една от групите, нали съм си селянка, "ако може после да си съберете и изхвърлите боклука",... "ооо да мацо, няма проблем, ние сме културни".... Еми... 🤬 Връщаме се, мацковците ги нЕма, културата си седи.... Мърлячи прости.... Юруш да фръгаме в гората.... 🤬 Смотльовци...
А мистър Фтечнен, седи като на@кан и ме гледа с лъвски поглед.... Нагло... Викам," да почвам ли?! "... Какви ли, не ги наприказвах... Още седи в хола, облегнал лакти на масата... Сложила съм я да спи и съм вънка.... Не искам да го гледам грам... Сълза ми пусна, даже... Циркаджията...

Честито на Сигмето! TadaBeers пак требе да се пие... Hug Довечер, ш дойдем с групата... Нали не се кани Stuck Out Tongue Winking EyeHugKissing Heart

# 309
Миднайт, удържах аз с динята. “Не, може не е хубава, сега ядем ягоди”. Даже продавачът се съгласи с мен. Joy Че и ягодите вчера из сергиите около нас бяха 8.50 килото.

# 310
Деми и за теб имах,изтървала съм.Заспала работа.
Скрит текст:

И едно море ви нося от преди малко.

Ени,срам нямаш тези кифли! За мен от тези с мармалада,моля.

# 311
Ох Дрийм,мислех те,а ти на бири. Не намери ли някой горски там?! 🤣🤗 Добре си му казала,да ти олекне. Да реве,да се скъса,ич да не ти пука! Майка ми едно време ми казваше-червата да му се влачат на мъжа,ти ще викаш-това му е колана. 🤣 Аз й се чудех,ама ся чак разбрах кво е имала предвид жената.
За боклуците-същото е тука. Доброволци се събраха и направиха беседка,уреди за спорт,е познайте! На беседката тези деца,дето са по 15 часа тука,правят мазалак! Направо кочина! И момчетата,дето я правиха се ядосали онзи ден,звъннали на всички родители да дойдат,ама само един дошъл. Аз по фейса ги четох,че коментираха. Ама прави са си,те събираха пари,труд,време и някакви хлапета им се@ат на всичко! Сега гледам събират си поне боклуците,по кофите. Има две кофи за боклук,но по-лесно е на земята,нали. Та така. Няма оправия.
Кротее,ти пЪ нямаш срам с морето! Еххх дай Боже в някой друг живот да живея там! Той добре ми викаше бившия да си намеря някой варненец или бургазлия,ма аз... 🤣🤣🤣 Идвай,тъкмо извадих и другите кифли. 🤗

# 312
При мен вали
 ЕстестФено връз умитите ми джамове.
Нека и мен да намокри..да замязам на мокра кокошка, да ме обрули и вятърът та да стана и отвън както и отвътре....тоест скапано. Все ми е тая...

# 313
Ени, преядоха ми се кифли, като видях твойте.  Изглеждат много вкусни.
С Бебълс се  прибрахме от парка сега. Хора навсякъде- и по пейки, деца по люлките, от кафето си купих кафе,кола и сладолед. И бира имаше, но топла. Полиция аз никъде не видях. Аз се изморих от дългата разходка и ми си спи, но малката умора няма.

# 314
Тето,да се стегнеш! Дай се позаяждаме и да ти минава.
Разменям го морето за балкан!

Общи условия

Активация на акаунт