Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 417
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не съм могла досега,, да разбера тоя начин на мислене- ще наруша правилото, защото ми писна, а не защото съм убеден че е излишно.
И сега не го разбирам.
Знам само, че безплатен обяд няма.
Софийските облаци пристигнаха и заемат позиция.
Язък, минах се, та полях едно-две неща, защото мислех, че ще ни прескочи.

# 316
И аз бих апнала на Енето от.... КифлиЧи 🤣 ма като ми мине трепетликата...
Инак, всичко е точно... Олекна ми... Гледам "мотора", чуда се, дал и него да сритам... Ма ш ме боли... Не ща...
А, червата и майка ми ги казваше...
Бира, я... И по силно ще си сипа, само онзи да ми се махне от масата...

Пп... Сбирайте багажо и кифлите и Тета я фръгайте у багажника и айде при Кротето... Искам на морето...

# 317
Тете, кво стана бе душа... Какво те на легна, та чак не приличаш на себе си. Я се освежи, дремни, пусни музика... Ама ха няма да се даваш лесно 😁🌞🌞

# 318
Айде за морето ще направя двойна доза,нема само да пиеме! 🤣🤗
Тете,я горе главата,нищо,че е празна! 🤗 Нема се даваш.
Дрийм,мотора имам идея да го пуснеш в базар или олх,за части поне,ако не става цял. 😁 И с парите си купи неща за теб и бебка. 🥰
Чакай с по-силното,да отидем на именния ден. 🤣🤗❤

# 319
Как може да има жени, които да търпят домашно насилие, щял да се промени, утре, избеснявам като се сетя за такива, ей я и поредната пуснала тема, много го обичала, думи нямам, доста време се опитвах да налея акъл в главата на близка позната, усети се след като стигна да лежи в болница, жалко е.
Оплаках се, освен това ядох пица и бисквитената торта, тук май ще вали, но излизам да се разходя малко.

# 320
  • София
Вали, мързи ме да се прибера вкъщи, пък и така е красив Балкана.
Ама ми се ядат кифлички, та ми се плаче.
Пък ме мързи-добре че не боли, че да съм се гътнала вече.
Оплаквам се от вас!
Как не спряхте да печете, еле па ти, Ени?

# 321
Ми то кое ми е наред че да съм хепи. Освен зъбака 😆
Не съм хепи отдавна.
Ще мине...

# 322
Аа АбсурТ,що така с лошо?! Спряла се бях,ама ми се яде. 🙈😁 Айде забърквайте по една доза,не се ослушвайте. 🤗

# 323
Мотора.... Сигур след нЕкой ден ш ми оправи пак настроението, кат ми заобеснява, че требе се прави... Ма има един чук в гаража, язък че е по тежък от мене... Бих го излекувала... Върти, върти...
Искам да се махна от тука за дълго време...

Айде, Кроте, да се смениме?!? Heart
Ени, ше има и за имения ден... Heart

# 324
И тук заваля. Поне се разходих на слънце преди това.
Оплаквам се, че другата седмица трябваше да съм на почивка в Турция, ако не беше тоя Корона вирус.
Честит Имен Ден, Сигма!
Днес какъв празник е?

# 325
Ела у нас. Тамън да връщам на моя,да види той! Само на бирички,кифли,картофки,децата ще играят,двор,люлка,пързалка,къщичка,колело,тротинетка,колички... 🤣🤣🤣 Живот!

# 326
  • София
Ся пък кифли...искам и аз, дай рецептата.
Два часа тормоз с ИТ за 10 клас с голямата - формуляра-визитка не става и не става. Другите видове формуляри се получиха, визитката не ще. Зарязах я, ще полегна да се успокоя, че и декларацията по Конпи ме чака да се боря с нея.

# 327
# 328
Ени, да земе, го командираш твоя при моя... Ние с тебе и децата, ш се изкъртим от живот!!! 🤣
После, ако не са умрели от пиене и дивотии, ш си ги разделим пак...
Оооо, каза одеве за горските... Има... С лопати да ги ринеш... Ма всички са еднакви... А на ново да почвам, нов лигоч мамин, да възпитавам... Мааани...  По-добре да си гледам познатия сеир... Тука номерата са ми ясни вече, нови тепърва... Зарежи... 🤣 Всички са 💩

# 329
Ида и аз,таман ще гледам децата докато си ядосвате мъжете.
Малии,глътнах въздух и умрях.Ще падна от стола.А нещо трябва да се яде.Има ли исторически доказан случай за умрял от мързел?
Дриймо това с чука действа,не беше мотор,кола беше,ама явно достатъчно луд поглед имах.Не беше нарушение на правилата,ама .. много се бях ядосала.

Общи условия

Активация на акаунт