Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 376
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Разкажи за мерките в парка? Наистина ли се спазват и само семейства с деца ли се разхождат? Кой следи да не сядате по пейките? Има ли откъде да се купи поне една вода, ако ти се наложи?
С племенницата откарахме едночасов разговор и без да се усети, приседнала в края на една пейка при НДК. Веднага са се появили полицаи и са й направили знак да стане. Мирно и кротко, без да се опитват да я глобят.
Доколкото разбрах, парковете са отворени за разходка по маршрут, като целта е да не се докосват повърхности.

# 136
  • София
Ей ама някои хора са много залухави. Попълвам на един клиент (мъж) данните в системата и го питам какво да напиша на семейно положение и той: Пишете неомъжен 😁

Човека всичко си е казал.  Yum
Да се оплача в новата тема - бях по улиците и не усетих земетресението.
А много обичам когато стане, у нас на 12 етаж е голям кеф.

# 137
  • София
Ходихме днес в един италиански магазнин за хранителни стоки. Естествено накупихме сладкиши и сладолед. От всичко ядох, да не се мина.

# 138
Oт вас разбрах за земетресението, потърсих инфо в нета. Нищо не съм усетила /Сф/ и съм доволна. В такива ситуации ме боли яко главата, но сега понеже пия разни хапове за сърцетупа, знам ли, може би съм се наситила с енергани и не усещам.

# 139
Като каза италиански магазин, скоро и аз пазарувах от един, "уж" стоките само от Италия, цените доста по- високи. Купих салам " Наполи" и като се заговорих с продавачката ми каза, че го произвеждат в едно близко село по същата рецепта като оригиналния. Е, това ли е Италията?! И на вкус нямаше нищо общо със салама, който съм яла в Италия.

# 140
  • Сф
Не мисля, че проблема на Пюр лав е в чакането. Като си поел ангажимент трябва да си го спазваш. Аз също бих се ядосала. Ей това мъжете дадената дума за нищо я нямат.
Така е. Аз съм широка душа, мога всякак.Мога и с ДО да помагам и да готвя и да чистя. Обаче е двустайно .Детето има стая , ние ползваме хола, кухнята е за купони.Сега ще мести спалнята тук и явно няма да бърза.Когато стане тогава.Ама той се спасява навън, какво да мисли тук за нашите неудобства по цял ден.Защо да бърза, а? Ама ако му кажа да сложи леглото до печката, да не я стигам, ще ревне.Ето сега втора част- мокета било селска настилка.Иска ламинат.Да, обаче аз трудно ходя и това ми е най-безопасната настилка.Е ми вика тогава, ти си го купувай и чисти! Е, кой чисти досега?-аз.Само да се наложи!Като пийне много обича да разказва как баба му седяла права до масата да вечеря дядо му, в знак на уважение! Ох , залях се от смях току-що, тъкмо яде и вика , какво ти стана?хахаха Пълен идиот е моя мъж, не гледах едно време и трябва да се търпиме - това е.

# 141
Пюрче ,я си сипи едно и го строй него да стои прав до масата от уважение. Тея мъже сериозно вече прекаляват. Не стига, че 12 години го чакаш да си свърши казаното, аз щях да съм забравила вече за какво съм го заровила.  Смея се като чета, но истината е, че много мъже са така, не е само твоя. Все трябва да ги ръчкаш и да им напомняш да свършат дадена работа и накрая или сами си я свършваме или вече сме пред истерия и той усеща, че е крайно време да го направи. Аз пък познавам един, където жена му му реже ноктите на краката и сутрин му обува чорапите. И за тях това си е нормално и той сигурно разсъждава, че това е уважение.

Пропуснах да кажа, че на този същия, жена му сама си пребоядиса стаите. Той само боята и купи. Просто има мъже "уникати".

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 16:56 от Sunnyhobi

# 142
Пюрче, е това е проблема, изначалЕ! 🤣 Да съм тогава, ма на сегашния акъл... Тц Тц Тц... Къде жмах га го избирах, немам идея?!!

# 143
Това мъжете не са като хората. А тоя с ноктите бих го накълцала с нокторезачката. Или ще го вържа и ще го скубя с пинсета косъм по косъм бавничко.

# 144
Уу човек да не дремне,50 нови отговора. Полегнах аз,по час на оЧо,дребната уж с мене,ама стана и отиде при баща й. И ся ставам и заварвам и двамата спят. Е така и аз мога да я гледам още 3 години. 🙄
Проспала съм и земетръса. 🙈
Мъжетее... не ми се коментира. Моят ми е закачвал микровълновата на хладилника от... година-две. 🤣 Ма като е казал утре,начи утре! Не е нужно на всеки шест месеца да му напомням,нали??! 🤪

# 145
За потискането на апетита да се включа - пила съм чайовете (2 са) на “Активен и здрав” по препоръка на приятелка. Доста успешно действат, билкови са, на сайта им има съдържанието. По принцип са известни из ФБ групите. След някоя седмица, когато се очаква да ме подгони зверският глад от кортико терапията, мисля пак да започна да ги пия.

Да не ме разберете погрешно - има някакво влияние върху въглехидратния глад основно, но без да се поограничава човек сам, чаят няма да свърши “чудото”.

# 146
Много ми е интересно как ще реагира,ако се изтъпаниш до него права докато яде.Какви ли мисли ще му минат през главата.

# 147
Много ми е интересно как ще реагира,ако се изтъпаниш до него права докато яде.Какви ли мисли ще му минат през главата.
да се изтъпани,  я! С нещо по - тежко в ръцете. Малей! Пък и тоя с ноктите и чорапите... ако въобще оцелее ще яде нокти с нахлупени чорапи на главата. Тия са за трепане.

# 148
Аз преди 8 години с хапчета за отслабване за 1 месец свалих 10 кг точно. Но тогава ми ги донесоха от Англия, а след това се оказа, че са ги спряли или нещо такова, защото бяха с някакви опасни съставки, китайски. Единсвено тогава е имало ефект от такива хапчета. След това от Бг от аптека ми дадоха някакви " Хидролес" ли, не съм сигурна дали точно така се казваха, които бяха за отслабване уж, че съм задържала вода.. още от първото хапче така ми падна кръвното от тях, че щях да умра, направо ги изхвърлих. И още някакви бях пробвала, вече не си спомням името им, естествено абсолютно никакъв ефект нямаха. Мойта рецепта е да съм влюбена и щастлива, тогава нямам апетит и отслабвам. Знам, че метаболизма се ускорява, ако на гладно изпиеш един фреш от грейпфрут. Или пък чаша гореща вода на гладно. Но с хапчета не си струва да си трови човек здравето, защото и без това ефект нямат.

# 149
да се изтъпани,  я! С нещо по - тежко в ръцете. Малей!

Не бе що бе застава му така до дясното рамце и започва,манджата харесва ли ти,аз тези гъби малко ги бях забравила в хладилника,водичка искаш ли... Ай,да го видим,как ще прегълта.

Общи условия

Активация на акаунт