Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 419
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 330
Ела у нас. Тамън да връщам на моя,да види той! Само на бирички,кифли,картофки,децата ще играят,двор,люлка,пързалка,къщичка,колело,тротинетка,колички... 🤣🤣🤣 Живот!
идвам! Щото инак съм го окъсала. Море за балкан, балкан за море, а аз съм тук на къра. Не вярвам някой да иска кър.

# 331
Може на разменни начала да го направим,ще се въртим.И на къра става и на морето и на балкана,рулетка.Като катун.Навита съм.

# 332
Syros, нещо ми е сърдито 🙄🤔🤗 защо не ми обръщаш внимание... Май съм те засегнала 😣?
Кроте, айде! Ама, я ми разкажи, после ко стана 🤣

# 333
Не може да ви изчете човек. Станах в 2, боли ме главата от преспиване. Ама ще си наваксам днес, че утре малечка-палечка като се завърне ще ми свети маслото Joy ма много сме хубави всички Heart и какви са тия кифли сега, искате да ми развалите винения режим, може ли такова нещо Joy днес беще ден за миене на прозорци, ама като гледам как се смръчка ще отпадне, как ме е яд Joy
Дриймче, как не го утрепа тоя твоя. Я го натири при маминка няколко дена да му се наместят чакрите Joy

# 334
Syros, нещо ми е сърдито 🙄🤔🤗 защо не ми обръщаш внимание... Май съм те засегнала 😣?
пропуснала съм! Къде да се върна да чета?

# 335
  • софия
Ей ще ме доморите с тази храна,само ви чета и преглъщам. Колегата ми сега отива до Била за нещо за ядене и ме пита искам ли нещо и аз му викам Вземи ми нещо сладко,че момичетата от Бг мама ме разяждат.

# 336
Ха ха, Петрова, прочетох препиване и сама се смях 🤣 винен режим 👍 Пратих го и там... И не само там, но... И много глупости избълвах, много и истини... Да иде къде ще...

СириоуЗче, по принцип... Напоследък те усещам, нещо има, не си на кеф 🤗 мола ти се, кажи с какво да ти помогна, искам да си оукайй?!? 🤔🤗

# 337
После настана мир! Не се стигна до прилагане на заканите.Изключително рядко и качествено полудявам.

# 338
  • някъде по морето

Честит Имен Ден, Сигма!
Днес какъв празник е?
Днес е свети цар Борис - Михаил покръстител - Борисов ден...
Моето дете е именник днес...Relieved

# 339
Да ти е живо и здраво момченцето!

# 340
  • някъде по морето
Да ти е живо и здраво момченцето!
Благодаря...октомври става на 27...ама си е детето...Satisfied

# 341
Звездна, честито и на детето! Да ти е живо и здраво 🤗

Еехх, Кроте... Май си много страшна 🤣 Да вземеш фтечненко, да го възпитаЖ?!? 🤣 Аз съм му колкот единия крак... Как да ме вземе на сериозно 🤣

Пп.. И тука да кажа на Дариелка, че й е много благо еЖчето!!! HeartKissing Heart

# 342
Ти да не мислиш,че аз съм много едра,което не ми пречи като японско петле да подскачам.И от поглед го докарвам.

# 343
Не да си едра... Респектираща си... Kissing Heart

За крака, да добиеш представа, ква троха съм JoyHug

# 344
Zvezdna, да ти е жив и здрав именника.
Незнаех днес, че празнуват Борисовците, а е едно от любимите ми мъжки имена.
Аз и за моя имен ден разбрах, като бях на 30, до преди това незнаех, че имам имен ден. Не че и след като разбрах  някога съм го празнувала де.

Общи условия

Активация на акаунт