Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 958
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 195
Съни, Сънииии. Минало- бешело, сега да мине бързо и да не го боли. Наздраве!
Макарони със сирене и захар(варени или печени) никога не съм опитвала, и никога не съм правила. Но снимката на Руми ме накара да се облизвам. Аз така и не направих кекс. Купих им сладолед.

# 196
Благодаря ви, момичета,  ще мине, китката да е, друго да му няма.

# 197
  • Euskal Herria
Да е успешна операцията, Съни, и бързо и безпроблемно възстановяване!

# 198
Съни,да минава бързо. 🤗 Случват се такива неща.

# 199
  • Canada
Съни, стискам палци за лека операция и бързо възстановяване Hug

Цвети, добави към овесената каша някакъв протеин Simple Smile

Мари, и аз съм на вълна чанта, но ММ го боли главата от тези, които избирам Joy Имаме годишнина скоро и ще е подарък от него Grinning

Вчера приключих деня с 27 хиляди крачки и 21 км, днес ще си почивам докато домакинствам. И от утре - на плантацията!

# 200
  • Germany
Съни, леко да мине операцията и бързо да се възстанови мъжът ти!

# 201
Съни, дано се възстанови бързо и безболезнено!

Бях решила днешният крос да бъде така лекичко и по-кратък, а то стана 1 час препускане по нанагорнища. Доволна.

Всички сте на макарони, а Мекиций къде го забравихте? Simple Smile

# 202
  • Бургас
Съни, ужасно е това, което написа... Бързо да се оправя!

Новинка, ето тези намерих в Кауфланд.

# 203
  • София
съни, много неприятно, стискам палци операцията да е успешна... За дилемата ти - джин, нурофена е вреден все пак Grinning
Днешните новини са поредното ми разочарование, басейни отварят, заведения...а профилактичните прегледи не разрешават да се възобновят.

# 204
  • Бургас
Съни, изтръпнах направо. Да минава леко и безпроблемно операцията и възстановяването след нея!

Тук се беше смрачило нещо сутринта, но се проясни сега и е едно задушно. Явно не се е изваляло цяло нощ, още ще има.

Ей тази чанта ме преследва мен, ама пусто няма къде да я нося. Ръцете ми трябва да са свободни да ръкомахам или да влача някого Joy
Karz, цветарника не го ползвам, изнесла съм го даже между етажите. Марти като по-малък се катереше по него и аз го махнах, заедно с коледничето, което не се събра на первазите към стаите. Ако решиш, ще ти го фотна.

# 205
  • дядовата ръкавичка
Какво им става не тези мъже, не ги пазите, ей.
Съни, да е успешна операцията и бързо, безболезнено да се възстанови Hug

Вчера се счупих от работа, за това днес  - филми и карти.

# 206
Съни, лека операция и бързо възстановяване.
Ние днес на принцеси ( обичайното меню за неделя)
Днес ще го даваме по- лежерно, че два дни само с градината се занимаваме. Що камъни пренесох...и за капак се срещнахме с една от сестрите ми (имам предвид със змия)
Хем не вярвам в ИП, хем на приятел баща му е диагностициран с Ковид. Чака тестове, че е оздравял. ( чудя се с това дълго чакане в Бг, тук доста е готов за час).

# 207
  • на Мелмак
Съни, дано бързо и безболезнено да се възстанови!

Аз пържих кИфтета, пекох ребърца и крилца. Работих иначе днес. Полегнах сега, че от ранното ми ставане вече съм като дроб. И умирам от студ. С макарони на фурна Ич не можете да ме съблазните. Но ако е чипсче... Мммм:grinning:

# 208
  • На брега на реката
Аз пък, правих крем карамел в тава. Изравнявах с лъжицата и неусетно стигнах половината. Свинска ми работа.

# 209
Е, Буб, поне и за мен си хапнала.

Общи условия

Активация на акаунт