Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 956
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 180
  • Euskal Herria
Добро утро! Слънчево и топло е, за утре предвиждат 31 градуса. Днес тук празнуват Деня на майката.
Ще правя пържени филийки за закуска, само да видя как ще се движа. Вчера нещо се захапах, малко като робот съм, ама карай. Тъъъкмоо бях решила да ставам в шест и да отивам да тичам - нали един час дневно можем да го правим. Ама ей на, осуетиха ми намерението Simple Smile. Шегувам се, не знам що такива часови коридори за разходка са ни определили - от 6 до 10 сутрин и от 8 до 11 вечер.
Хубав ден, момичета!

# 181
Хаха Руми,такава бяла и добра ме изкарвате,ама елате кажете на ММ. 🤣🤗
Това всъщност е една закачка в спамо-оплакваческата тема,имаме бригада за непослушни мъже,та за това съм такава страшна. 😃

# 182
Ще покажа, момичета, че има няма от две години я правя 😂 В началото почнах с голям ентусиазъм,  да нацеля как се прави и после ми мина мерака. Все ме тегли на вън нещо да чопля, не ми е затваряше вътре. Но днес вали, а и си донесох част от картините, време е да стане стая. Няма да успея да  завърша де, като напълня фугите сигурно ще трябва а запечатам цялата стена с нещо. И да омасля гредите. Ама поне най-пипкавото да отметна.

# 183
Тути, реши ли се за макароните. Ето ти стимул 🙂

Ама мноУ съм добра, уникални са 😂

# 184
Пекат се и моите, малко ми трябваше;)
Детето само обикаля да пита готови ли са;)

# 185
  • Euskal Herria
Сега дайте и и изпитаната рецепта за тях, моля!

# 186
400 гр макарони (аз слагам цял пакет мидички)
4 яйца, 2 ч.чаши захар, 1 ч.чаша натрошено сирене и 500 мл мляко.
Сварявам макароните, смесвам продуктите и ги слагам в йенска тава. Пека до готовност във фурната.

# 187
Руми, макароните изглеждат супер! Моите не ядат и като направя, тавата е за мен, затова и не правя, но тук се облизвам.
Карз, какви питки ползваш за дюнерите?

# 188
Много вкусни изглеждат, Руми. Преди няколко дни правих, но не на фурна. Вкъщи често хапваме макарони. На ММ не му се лепи, ама изразходва енергия. А аз както не съм много по спорта, остават диетите. Започнах да се ограничавам - тези дни ям предимно салати. И овес за закуска.Smiley

# 189
Нали сте чували приказката за плановете? Е, мислех кротко и лежерно в дъждовното време само цветя да напазарувам, но не ми било писано да ми е кротко. Мъжът ми падна, много глупаво и нелепо, извади си дясната ръка от лакътя, а китката е на сол. Та познайте къде бяхме последните няколко часа? Оставиха го в болница, предстои операция на китката.  Малкият дявол е било, можеше и по-зле да е. Сега съм със силно главоболие,  чудя се джин или нурофен ще ми подействат по-добре.

# 190
Оф, бе, Сънииии 😪😪😪 Успешно да минава операцията и бързо да се възстанови!

# 191
  • На брега на реката
Съни, много неприятно. Дано, бързо да се възстанови. Hands Pray

# 192
Съни, това е ужасно. Дано операцията мине бързо, а възстановяването да е успешно и неусетно 🙏
Ох, всичко ще се оправи 🤗

# 193
Ох, Съни, ужас! Стискам палци операцията да мине добре! Кураж, с теб сме!

# 194
Леле, Съни, настръхнах. Пожелавам всичко да е наред с операцията!
Гуш🤗

Общи условия

Активация на акаунт