Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 955
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.
И при нас е студено, мрачно и мокро. Палачинки със сигурност няма да правя, но може един кекс да забъркам. От доста време не съм, а децата го обичат.
Али, дано ти мине бързо.
Кожени чанти загледах. В мое правдание да кажа, че са на промоция.

# 166
Добро утро!

Мрачно и студено е, не е за излизане. Нищо няма да правя днес, ще си гледам филми. От вчера има пиле с картофи и крем карамел. От който почти не съм яла, да отбележа. Само го опитах.
Закусих с овесена каша и допивам изстиналото си кафе.

Палтото успях да видя, одобрявам! Smirk Със здраве да си го носиш, Руми!

Мари, чанти ли каза? Не трябваше..мания са ми. Няма да ги гледам. Имам много и половината не ги нося. Хубави са, но не всички са ми удобни и практични. Имам 2-3 които си въртя. Но пак купувам..

# 167
  • на Мелмак
Добро утро!

Нещо традиция ми стана в 4,30 да се будя, не ми харесва!

От палтото и на мен в зозаво, ако е читав, моля да споделиш, че и щерка имам. Grinning

# 168
Снощи заспах и чак сега ставам.
Али, ще се потрошиш, внимавай. До другия петък го дават дъжд при нас и под 20 градуса. Бррр

Изпуснах суитчера.
Но пък видях енота 🙂

Гледам, че сайта има магазини в София  Варна и Пловдив - та ще го дам. Орсей.
https://orsay-fashion.bg

# 169
  • На брега на реката
Добро утро.

Още веднъж ви благодаря, за пожеланията!  На имениците честитих, ама не съм знаела за майката на Ели. Нека ти е жива и здрава, още дълги години!

Много хубава раздумка съм изтървала вчера, ама нали бях на работа, а след това, трябваше да приготвя 123 неща, за вечерята с децата. Много хубаво си изкарахме. За първи път се събрахме у дома, след ремонта и подобаващо отпразнувахме всички празници. Жалко само, че малките ни деца не бяха с нас.

Мари, къде ги гледа тези чанти? Аз имам нужда от чанта за лятото.  Трябва ми чанта в бежово или бледо розово, може и комбинация. Лятото, пък и не само, обичам да ходя в светли цветове и дори нямам тъмни дрехи и обувки и понеже старата чанта вече сдаде багажа, трябва да търся нова.

Ени, отново готин аватар!

Скрит текст:
За ИП, не знам вече какво да мисля!
Говори се упорито, че предлагали пари /3-4 х.лв./ на хората, за да кажат, че са болни от короната и ромите се възползвали от това.  Дори за починали, предлагали пари за да бъде вписно, че от това са починали!  За болниците и лекарите, същото чух.
Ако е истина това и заради усвояването на някакви средства затвориха градовете, бизнеса, семействата с деца и т.н., не ми се мисли, що за хора ни управляват.  Свалянето на мерките, при повече заболели, ме навежда на мисълта, че има нещо вярно в това, което се говори, все по-упорито напоследък! Cry

# 170
По спомен на Орсей са им читави нещата.  Не съм проучвала,  но съм стещала отзиви из форума.

Палачинки йок. Почнах да фугирам стената 😁 Ного хубаво става -пълня шприц за сладки с гипсова шпакловка 😂😂😂😂 Знаех си,  че съм скрит кулинарен талант аз... Дълбоко скрит,  ама талант.  А къкв мазаляк правя няма да ви шепна 😂 Застлала съм, обаче тоя гипс ного бяга 😂

# 171
Отворих линка и веднага си харесах чанта. Satisfied И сако. Няма да поръчвам, имам си всичко. Точка! Rolling Eyes

# 172
Привет! 🤗
Бубе,така ме вижда една съфорумка от друга тема. 🤣 Беше пуснала на мен и още няколко как си ни представя. Реших да я уважа,като смених аватара. 🤗
За ИП и аз не знам вече,но не е и така,както ни го описват на брифингите.
Але,айде после покажи какви ги вършиш. 🤗
Няма да отварям сайтове,само да гледам. 😁

# 173
  • На брега на реката
Ени, да си призная, наистина ми харесва и то много, но хич, ама хич, не ми се връзва с теб. Нито като визия, нито като излъчване. Диаметрално противоположни образи, за мен!

Ети, как е мъжлето?

# 174
Буб, аз гледам в Никелс. Харесвма чанти от естествена кожа. Особено за ежедневна употреба. Загледах едни, но те се закопчават само с копче, а за мен си трябва цип, за да не изпада натурията.
Ети линк:
https://nickels.bg/chanti
Това, което си чула за ИП, го чух и аз. Може да има и нещо вярно.
От Орсей имам неща, доволна съм.

# 175
  • На брега на реката
Мари, благодаря, и аз харесвам с цип.  Предпочитам да е с твърди страници, за да ми е подредено всичко, иначе в тези, дето са с едно отделение, не мога да намеря нищо. Майка ми винаги ми се чуди, защо са ми толкова тежки чантите?! Все ме пита, дали не нося камъни в тях, за тренировка. Joy  Ами не, ама има всичко нобходимо, ако случайно изпадна в трудна ситуация. Абе, имам си своите лудости! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Ени, да си призная, наистина ми харесва и то много, но хич, ама хич, не ми се връзва с теб. Нито като визия, нито като излъчване. Диаметрално противоположни образи, за мен!

Ети, как е мъжлето?

+ 1

Ени ми е много мила и нежна. Иначе аватара е хубав.Но мацката изгледжа много хард.Smile

# 177
  • Бургас
Морген! Спахме до 10ч.
Алечко,с нетърпение очаквам да видя снимка на творението ти. Сигурна съм, че ще се справиш и ще е с отличен резултат!

Сега ме споходи да направя една,, Жадна монахиня,, само да не ми мине меракът!
За обяд ще пекна на скарата пил. филенца и щр завивам дюнери, пак. Моите това искали пак да ядат.
А вчерашната ми измишльотина стана трепач! Тези дни пак ще правя.
У нас е така, че ако се хареса една манджа, може и 5 поредни дни, само нея да се приготвя 😜😂

# 178
Не знам коя от вас спомена макарони, но да се чувства виновна. Сложих макарони на фурна със сирене и захар, ммм

Дано сте прави за палтенцето.
Чанти няма да гледам, че току-виж и това съм харесала 😂

Ени, ето това си ти 😉

# 179
Добро утро!
Разбих се от сън;)
Макарони на фурна и аз съм обещала, да хвана да направя, освен;)
Добре, че е темата 😘
Тук е мрачно и студено, а аз почнах да пера и прибирам грейките, къде ще съхнат се питам?
Иначе снощи изпразних коридора, изчистих и подредих ботушите по кутии, време е да вадя летните, ако огрее;)

Общи условия

Активация на акаунт