Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 953
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 150
Тути, страхотна е!
Много обичам, когато намеря хубава и потребна вещ без пари 😊

Ходи ми се на МОЛ

Казах ли ви, че си поръчах палтенце. Малко не му е времето, но пусто го намалиха много и не издържах 😎

# 151
Руми, дай линк да му се порадваме🤗
И на мен ми се молува;)
Ама така, както си знам, да избухна;)

# 152
Мари, онзи суичър не го купих, само му се радвах виртуално. Този е друг 😀

Руми, покажи палтото Simple Smile

# 153
Пролетно-есенно, надявам се 😁
Само снимка. Линк, ако е хубаво, защото не съм пазарувала от този сайт. Стискайте палци.

Скрит текст:

Има и по-тъмно и нежно розово.

# 154
Момичета, много шарена и цветна темата днес!
Честити да са имениците!
Днес се размазах на дивана, ужас! Не съм готвила, дояждахме от вчера.
Наздраве с бира!

# 155
Много е хубава вазата. И палтото е много готино.
За песен за децата- моята щерка си тананика една на фолкпевицата Емилия, но с някакви гост музиканти.

# 156
  • Бургас
Много са ви хубави покупките.

Рир, завидях за домочадието по леглата. Моето преди 23ч няма шанс да легне.

Тези почивни дни ми идват дюшеш. И утре ще я карам лежерно. За закуска имам поръчка за гофрети, хубаво ще е и за вечеря да си поръчат нещо.

Нищо не ми се пазарува на мен. ММ днес си поръчва някакви спортни обувки и искаше да ме черпи нещо, но му отказах.

Карз, подарявам бял цветарник барабар с коледниче на него.

# 157
  • София
Селест на 15.05 мисля е,но обективно погледнато е невъзможно.Не се впрягам особено.

# 158
Много е хубаво Simple Smile имам подобно, същият цвят.  

Суичърът се оказа същият нюанс на синьото, като колата ми Wink
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 01:10 от Linofrina

# 159
Селесте, моята ляга след мен, а това е мноого късно;)
И е така от бебе.
Добре че сега учи от вкъщи, че сутрин драмата е голяма.
Ние всички сме тип сови, това някой да си легне вкъщи в 10-11 е по-скоро прецедент. Това ни е времето за къпане, после докато полегнем и мина 12.
Тези дни, почивните, правим като Руми;)
Стоим до късно и гледаме нещо или аз чета.
Палтото е чудно, на мен в розово, моля;)
Ако сайтът излезе читав, искам линк.
Новинка, има нужда и от такива дни😉
Мид, и аз, за вашата кака, си мислех тези дни.

# 160
  • Бургас
Харесаха ми дрешките!
Но баткото поръчахме един анцунг и вече от двама човека, чуваме комплименти. Негова съученичка ни видяла някъде из парка и после го питала по време на час в онлайн обучението,, ти защо беше, така добре облечен,, 👀🙄🤔 а той, нашият с анцунг 😜 Днес пък, беше ходил до мгазинчето до блока, и един,, батка,, му казал,, еййй, пич, много мазен анцунг имаш,, 😍😊😜 харесал го! Имаше го и в друга разцветка, та май и нея ще поръчвам, че не се трае.

Селесте, защо така, цветарник, че и с коледничето комплект? Не цъфти ли, какво му е?

За песни не мога да помогна, защото слушам твърда музика! От Бг изпълнителите харесвам доста - БТР, Д2, Сигнал, ФСБ, Васил Найденов, класиката в БГ музиката, както и някои от новите, предимно песнички. Обичам,, По полека,, - забави, забави...
Иначе Рамщайн, АС/DC, Металика, Мейдън, Нирвана......

# 161
  • някъде ... тук ...
Моите са големи. Снощи гледахме Светльо и легендите, всеки понеденик - Дубиоза и каквото излезе с ютуб концерт.
Тази вечер бяхме пък на гръцко (искам морееее) и един готвач - Георги Кавказ. Едното го гледаме, другото - слушаме.
Нямам желание за мол, аз и иначе не обичам, а анцузи носи само дреб, и то само на тренировка, отборни.

# 162
  • Canada
Руми, свежо е палтото Heart Eyes

Аз чакам слънчогледово водоустойчиво якенце, мн нетипичен за мен цвят.

Почти 3 часа се разхождахме днес в парка, беше пълно с хора. И ако не бяха полицаите, които предупреждаваха за глоби при неспазване на социалната дистанция, щях да си помисля че е обикновен почивен ден.

И един енот 🦝

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 01:09 от Foncé

# 163
Добро утро.  Само палтото видях,  много е хубаво.  Руми със здраве да си го носиш.
Разбих се от поръчки тези дни аз. След парфюма и кремовете за лице за мен, поръчах един куп неща за градината -столове, соларни лампи, оградки. За детето още февруари бях поръчала два чифта маратонки, тениски и т.н., които си стоят така, че на село си е с домашни дрехи. Днес пак ще ходим за цветя, мисля да е последно, ако времето позволи да ги насадя, ще е чудесно.
Хубав да е денят ви.

# 164
Добро утро!
Руми, палтенцето е супер, дано и на живо ти хареса!

На мол не ми се ходи,аз така или иначе не обичам...Обаче ако вляза в Манията ще я овършея. Даже не съм проверявала дали работи, такова желязно вето съм си наложила 😂

Вчера направо се убихме (аз и буквално). Разчистихме под  навеса и вече прилича на място,  което може да се ползва. Един камион боклук произведохме... Сложихме един диван и маса. Остана да боядисам дивана, ама друг път. И ми падна едно дърво на крака, премазах си палеца. Поне не ми нацели нокета, та той ще оцелее. Но посиня зверски и сега съм куцо пате.

Кафепия лежерно и се чудя дали да уважа неделната палачинкова традиция. Вали от нощес и няма да има моткане на вън. Или ще фугирам една тухлена стена или мързел,  ней много сигурно 😁

Спорен ден,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт