Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 814
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Тук притъмня леко, капна ни една капка на път за Лидл и това беше...засега. Заредихме с Викчето сладолед и багетки, а покрай тях и други тъпни.

Аз моите ги извеждам от вчера в парка, но не ги събирам с други деца. Играем на една алея, по която и не минават други хора. Иначе ги гледам и днес на тумби, с бебета, малки и по-големи деца. Обикалят постоянно някакви жени да следят за струпвания, ама дали правят забележка не знам. Тийновете на скейт парка пък въобще да не ги занимават. Махнали ограничителната лента и си се пързалят доволни.

Лили, много красив амарилис. Моят расте само на листа Simple Smile дано скоро прокара и цвят.

Мид, дано имате късмет с градината! Кога излиза класирането? Нашето е на 07.05.

# 136
  • на Мелмак
Честито на всички празнуващи днес! Да не се отървете от здраве и щастие!

Пепко го знам от приятелка от Пловдив. Тук около нас няма, но някой ден ще се посещава. По описание ми прилича на Джъмбо.

ММ ме стресира малко, след хапчетата за кръвно, главата го болеше много, беше му 110/160.
Дано бързо се нормализира.

СипАх си ликьорче, ми то блага работа, дали ще ме боли утре главата? Grinning

# 137
Лин, пак ли суичър? Stuck Out Tongue Winking Eye
Тути, ще ми трябват джвъчки и на мен за една "секция", дето ММ най- накрая почна да прави. Но ме заинтригува с вазата. Може ли да я снимаш?
Ети, налей и на ТМ от ликьорчето. Може да го нормализира по- бързо.

# 138
  • Canada
И аз съм се разпазарувала, но спирам вече, поне временно Joy

Не обичам джвъчки, задушават ме Blush

Честити да са всички празнуващи днес!

# 139
Започнах пресите отново. Дано успея да вляза във форма ... някога 😁
3 серии по 20 и оплезих език, после разбира се се наядох 😂

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 20:35 от rummi_pl

# 140
  • Euskal Herria
Ети, налей и на ТМ от ликьорчето. Може да го нормализира по- бързо.
Тц! Една ракия е по-добре - за смъкване на кръвното. Simple Smile

# 141
  • на Мелмак
Виски си сипа, че ни ликьор, ни ракия пие Grinning
Много хубаво цвете видях с непознато име.
Не ми се пазарува нещо. Искам екскурзия Yum

# 142
  • Canada
И това искам, Етти Joy

Ще почакам обаче Cold Sweat

# 143
  • Бургас
Моите дърпат ластици у дома. Покрай тях и аз, НО ако се сетя. Не ми остава време.
И преси трябва да правя, че шкембака ужасно много се е натопорчил.

Лили, много ти е хубав амарилисът. Преди години и аз имах, ама изчезна.
Полях си китките с тор. Сега чакам да полудеят. Да се спукат да цъфтят.
Седя и си мисля, още колко цветя ми трябват.... Трябват ми и етажерки и цветарници за тях. Искам много цветя и това е!

Пия бира на тераската хрупам едни пръчици и се наслаждавам на китките си.

Мисля си, че тези дни ще свалят нацяло ИП! Просто няма смисъл вече от него. Подкрепям Ени изцяло! А и времето се затопли, хората няма да търпят да си стоят по домовете.
Всичко с тази Корона ми е малко пресилено!

# 144
Аз не искам шопинг, не искам екскурзия, за ремонт ми плаче душичката....

# 145
  • гр.София
Честити да са имениците 🌺
Наздраве от мен с бяло вино 🥂 пия си сама и чакам ММ от работа, направих руло от тиквички и ципура, за десерт сметана с ягоди 🍓
Много искам да махнат тия кпп-та, домъчняло ми е много за нашите, на 15 май имам рд и си мечтая да си го празнуваме заедно, не съм ги виждала половин година! Ще купя на майка ми смартфон и ще я обучавам да ползва Вайбър 😂 поне да може така да се гледаме!
Сутринта ходихме с ММ на джогинг, нали отвориха парковете, та минахме 12000 крачки 😁 и за утре сме се нагласили.
Хайде хубава вечер 😊

# 146
  • Бургас
За кактусчето забравих... Много е хубавко!
И ние имаме едно, което малкия си го избра и гледа в негова саксийка, която рисуваха в градината.
Ето го в момента.
Тези дни гледахме снимката му от преди 3 години, ако я намеря ще ви я покажа.

# 147
  • на Мелмак
И аз забравих да кажа, че щерката е луда по кактуси, къде успява да ги умори, къде оцеляват Grinning
Напазарувах аз от Амазон, един апарат за кръвно и вечерна иглика.
Оказа се, че наличния ни не иска да мери кръвно днес, имах и два обикновенни, единия намерих - той беше тотал щета и замина за боклука, другия се скри. Ходих до аптеката, взех един. Но и поръчах.
Не искам такиви покупки, въпреки че, си трябват.

# 148
Честито на всички празнуващи - именици и рожденици; малки и големи - здраве, щастие и късмет! Весел празник!

Трябва ми малко помощ да направя нова плейлиста на дъщерята. Иска български песни с популярните за децата имена, които аз отказвам. Има всички хитове от моето време, но вече са ѝ омръзнали, а и за нея нямат такава сантиментална стойност, както е при мен. Та приемам предложения.

Бирата изпита, слагам домочадието по леглата, а после и аз. Лека!

# 149
Рир, изброявам тези, които знае и слуша дъщеря ми - Михаела Филева, Павел и Венци, Графа, Михаела Маринова.
И за финал, Азис. В техния клас са му фенове;)
Маре, ето, колко ще добиеш представа не знам, ама снимах. Сега за левче не очаквай произведение на изкуството, но с едни божури или люляк, ще е чудна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт