Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 968
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 255
  • на Мелмак
Съни, дано бързо да минава Grinning

Румка, много готино!

Днес отидох до Лидъл за дребни неща и се прибрах с една торба пижами Joy За мен само 2 бр, но щерката беше с мен и поне 5 си взе, малкия не носи, ММ, също, с тениски спи той. За него взе също. Как я хареса не знам, сигурно 'щот детето я е избрало Satisfied
А преди 2 седмици си взех една на триумф от ФД, беше с добра цена,че моята любимата тотално издаде багажа. Покрай пижамените вълнения кучето намаза страхотно яке, да знаете, ама ми е чудничка в него. Не я снимах, иначе щях да се фукна Wink
Искам да знам как е минала родителската онлайн Simple Smile

# 256
  • Euskal Herria
Откакто сме в ИП, в Лидл вече не зареждат друго, освен храна. Няма бельо, няма пижами, няма дрехи.

# 257
Не съм имала късмет да присъствам на онлайн родителска среща;)
Руми, да се похвалиш.
Палтенцето го изпуснах, но съм сигурна че ти стои чудесно;)

Кака ви е първи ден с цикъл, все едно грип ме гази, нито мисля, нито мога да си координирам движенията, главата ми тежи и всичко ме боли. Чудя се как се прибрах, добре че колата ми си знае пътя.

Съни, съжалявам, дано всичко мине бързо и втората операция да реши проблема.

Мид, ти пък не ѝ ли свикна на твоята свекърва? Хората не се променят, щом е дошла, подала е нещо на децата, приеми че се е отчела за тоя месец и няма да те притеснява в близките два;)

Моята повече от два месеца не е виждала детето, и не е заради ИП и преди си беше така. Три редици под нас живее, ама не изпитва нужда да вижда детето просто. И не, не сме се карали никога, такава си е. Хората с годините стават егоисти, уви.

Дано като остарея не изкукам дотам, че да не искам да си виждам внучето;)
Искам да съм готина бабетка, с токчета и прическа, да си обикалям магазините и да се радвам на внуци;)

# 258
  • На брега на реката
И аз изтървах Руми. Вервам ви, че е готина.

Съни, дано скоро приключи всичко.

Не разбирам баби и дядовци, които не си търсят внуците. За мен това е откачено.

# 259
Тц. Нищо интересно на родителската. В зуума беше, много е лесно и приятно. Чухме и някои бебета и домашни животни 😂
Общо взето в някои класове е имало нашествия на навлеци, накакъв ютубър. Хвана ли са ги, ама да предупредим децата, че ще има наказания, ако правят така. Разбрахме се да се съберем в края на седмицата, че тогава ще има вече инфо за матурите.

# 260
  • Бургас
 На мен ми омръзна да ходя на онлайн училище. Дв авипуска ще завърша - 2 и 5 ти клас! Simple Smile)

Хора,идва ми в повече всичко вече!
И домашните,училището,готвенето,чистенето,слугуването...
То хубаво,ама вече ми е призляло!
Искам на работа!
Та,аз като работя имам повече време за моите си неща,а сега...тц!

# 261
  • Бургас
Руми, този навлек в зуум го даваха по новините. Скучничко му било, гиди сопа.

Нашите баби и дядо мрат за внуците, веднъж седмично идват до вратата или аз ги водя, за да се видят.

Понеже все отказвам на ММ да ми купува нещо и ей сега наместих „пропуснатите пари” с една прахосмукачка робот. От половин година го умувам, но днес офертата беше много добра и си струваше. Като се знам с един телевизор колко се мъчих, кой знае с това чудо какъв тъпунгер ще съм.

Карз, не съм те забравила, но цял ден съм по пижама и ме е страх да не ме сгащи някой съсед на площадката, докато снимам.

# 262
Тути, гушни си котанчо и утре да си пушка.
На мен не ми е писнало обучението. Харесва ми. Не се оплаквам.
И аз не разбирам някои баби и дядовци. Обещала съм си да гледам внуци и да помагам. Само живи и здрави.

# 263
Начи, сутрешната ми мечта почти се сбъдна 😁.Скъпия донесе дръвца и запали камината,червеното вино го замених с розе.Е, вместо тутманик,на котлона къкреше фасул 😂.Само дето някой тъпак си изфорсира колата,та детето се събуди.А,и ЕВН решиха да спомогнат,та бяхме на свещи,за по-романтично 😁.
За капак,след дълго и трудно приспиване,шефа пак се събуди,шамусанезнай!

# 264
  • Бургас
Споко, Селесте, не е  спешно. Когато можеш.

Ренко, да се смееш ли, да плачеш ли...
Абе, знаеш ли, че май те сънувах снощи... Ама, като не помня какво-що....
Да нагушкаш Шефа! Като се позамисля 🤔🙄не съм го видяла...

Пия бира и ви казвам,, Наздраве,,!

# 265
Шефа никой не го е виждал 🙂

Карз, още малко.

Селесте, честито. Аз реших да не взимам такова чудо. Убедена съм, че вкъщи няма да се справи. То нормална прахосмукачка не издържа на космърляците на трите ни 😂😂😂

# 266
😁

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 09:11 от Ренко

# 267
  • Euskal Herria
Ехааа! С право е Шефа! Simple Smile
Здрав да ви е, Ренко!

# 268
Ах, какъв бузанчо сладък. Само да го щипеш по бузките 😍

# 269
  • Mediterraneo
Откакто сме в ИП, в Лидл вече не зареждат друго, освен храна. Няма бельо, няма пижами, няма дрехи.

Новата брошура вече е цяла, има стоки от базара.

Ау, Ренко, видях момъка! Бузан!

Общи условия

Активация на акаунт