Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 553
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Велико Търново
Маги, поздравления за издържания имейл до пломари! За съжаление са ти отговорили меко казано не професионално. Като четох двете писма, очевидно си личи, колко по компетентна си в игри и провеждането им от самия организатор. И това само по начина на изказа ти!
Аз ако получа такъв имейл от клиент/ подобен имейл, не съм също сигурна дали ще отговоря адекватно, но със сигурност би ми станало неудобно!

# 1 561
И аз снощи се събудих към 03:35, чудих се, маях се и се реших да заявя гифт карта. Мисля да приключвам с тези зайци,  преди време взех и ваучер за силабг, сега картата и съм доволна. Обаче това с обновяванено на оферти през нощта си е голяма простотия.

# 1 562
  • София
Днес в Здравей, България по Нова тв ще има репортаж за измамници, които пращат съобщения от името на български пощи. Имаше потърпевши в темата.

# 1 563
Скрит текст:
Нещо като конкурс - няма награди, но е занимателно за децата: Джоан Роулинг е написала нова книга, която ще бъде публикувана на части в нета (на английски). Деца от целия свят (м-у 7 и 12г.) могат да изпратят свои илюстрации и най-добрите ще бъдат публикувани в хартиената версия на книгата: https://www.theickabog.com/competition/

Ако прочетете общите условия - Не е точно от целия свят - The competition is now open in the UK, Ireland, Australia, New Zealand, India, the US and Canada, and will be extended to other countries very soon.

Дори не е сугурно, че от България ще може.
Най-вероятно ще може. Просто още не е отворен за Европа. Отговорът ми не е в цитат, форумът го прави така.

# 1 564
При поръчка чрез Foodpanda от секция магазини с код broshura10 има 10лв отстъпка.

# 1 565
Аз си направих аларма за 03:30.Събудих се,изключих я и заспах😂.В 05:30 като станах,нямаше вече гиф карти.Довечера пак ще пробвам😀

# 1 566
Кога стартира играта на Милка и Орео?

# 1 567
  • Пловдив
Здравейте!Търся ваучер за фешън дейс 5, 10 20лв.Давам 78 000т от зайците имам и на още 2 профила по 50 000
Имам микрофон нов,чакам от прингълс комплект сак шише и топка Адидас.
Имам и други неща..Харесала съм си един клин  и един парфюм за р.д,който е на 15 .06

# 1 568
Кога стартира играта на Милка и Орео?

И какво се печели от нея?

# 1 569
  • В страната на бурите
Момичета, при зайците нощес имаше ли Фантастико? Или и те приключиха?

# 1 570
  • Пеликания
Имаше за 10лв. Бях се събудила към 4 и го видях.

# 1 571
  • Пловдив
За сила.бг има ли в 3?

# 1 572
  • София
    Аз взех 2 (x 10 лв) за Фантастико тази нощ. По-изгодно е 140000 зайци за 20 лв за Фантастико, отколкото 150000 пак за 20 лв в гиф карта edenred.

# 1 573

Не нямаше. Аз съм взимала за силабг преди време (може би месец,месец и половина).

# 1 574
    Купи Bushmills от drinklink.bg или търговската мрежа, регистрирай касовата бележка и може да спечелиш електрическа китара, грамофон или дизайнерска лампа.
    https://www.bushmills.bg/home/

Общи условия

Активация на акаунт