Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 885
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 45
Спечелих кен от Бургаско! Първата ми печалба за тази година. Е, няма такова щастие Joy

# 46
  • Вестерос
Честит нов месец! Много награди желая на всички!

На София мел кога беше тегленето?

# 47
  • София
Езичетата на Бургаско са зелени на цвят и са с 8 символа.
Благодаря! И за тази игра не е. Приятелка предположи, че сигурно е от паралелен внос на Кока-Кола, но аз все още не губя надежда да е от актуална игра. Laughing

Някой знае ли кога и къде обявяват печелившите на "100 гр. сладки" и Радио Енерджи? Още когато имаше игра преди Великден не ги открих. Сега пак имат и пак не ги намирам. За играта на Линдт пишеха победителя като коментар. В тази игра не видях. И в сайта им не ги пише.

# 48
Честит нов месец! Много награди желая на всички!

На София мел кога беше тегленето?

4 май в 12.00 ч

# 49
  • у нас
Таня67, който е спечелил, радио Енержи коментира под неговия коментар. Неудобство е, защото трябва да се превъртат и гледат всички коментари. А не е като другите игри, печелившите да са в първия коментар.

# 50
Честит нов месец, пожелавам на всички много награди! Аз чакам хартията от форумната игра и дано да имам късмет и в София мел с две бележки съм там!

# 51
  • София
Таня67, който е спечелил, радио Енержи коментира под неговия коментар. Неудобство е, защото трябва да се превъртат и гледат всички коментари. А не е като другите игри, печелившите да са в първия коментар.
Уж ги превъртам. Може би това, че са хиляди ми е попречило да ги видя. Благодаря!

# 52
  • оттам, откъдето започва България
Имената на печелившите от София мел ще бъдат публикувани на 05.05.2020 г.

# 53
Уж ги превъртам. Може би това, че са хиляди ми е попречило да ги видя. Благодаря!
Аз сортирам по Most relevant коментарите във фейсбук и така коментирания от радиото излиза по-нагоре.

Забравих да си регистрирам бележката за София Мел, забравих и за колелото на Nestle да участвам и за смарт гривната, че и зърнените им закуски толкова не ги харесвам, а ги взех заради играта Simple Smile Съпругът ми поне пие Бургаско, та ще се надявам на награда от там.

Късметлийски месец на всички Hug

# 54
Благодаря за новата тема!
Миналия месец беше приличен откъм награди при мен, все още ги чакам де, но нищо.
Успешен и късметлийски месец на всички!

# 55
Честит празник!
Нямам много късмет напоследък.Дано има хубави игри и много печеливши.
Зора кога ще публикуват печелившите?

# 56
  • при късмета
Ваучера за Фантастико от цайците си беше наличен в магазина, нямах никакъв проблем, както и миналия път

# 57
Може ли да обясните за тези дневници,че нищо не разбрах от сайта  им. Трудно ли се събират точки как разбираме кое колко точки е ,безплатно ли изпращат дневниците, после как ги взимат нищо не разбрах, ако може някои да обясни 🙄🙈

# 58
От доста време се каня да ви питам за тази игра на Old Spice. В правилата не излиза нищо. Дали е стара игра или предстои да я активират? И какво е "виртуален пакет"?
https://oldspice.pg-promo.bg

# 59
  • Велико Търново
От доста време се каня да ви питам за тази игра на Old Spice. В правилата не излиза нищо. Дали е стара игра или предстои да я активират? И какво е "виртуален пакет"?
Като се избере Най-уместно се вижда.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 13:28 от dannyny

Общи условия

Активация на акаунт