Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 946
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 90
И аз искам някакъв по-смислен ваучер и да ги махам ама няма. Имам 138 хил. вече, а щях да играя до 100. Май само си губим времето, а те сигурно печелят от нашето цъкане в сайта им.

# 91
  • София
И на мен зайците не ми дадоха нищо, след попълване на анкетата. Не ми дадоха и като препоръчах приятели и им пратих линк. А от цялата ми история с въртенето е спирало макс на 1000. Изобщо и аз не знам за какво го събирам вече, то ваучери няма
Иначе от метро купих цял стек Бургаско и Туборг.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 10:11 от insane

# 92
  • оттам, откъдето започва България
И на мен не ми дадоха зайци за анкетата. Писах им и те казаха, че ще ги начислят след 48 часа. Да, ама не. Нищо такова не се случи.

# 93
# 94
  • оттам, откъдето започва България
Преди години съм печелила персонализиран крем от Renora Cosmetics. Simple Smile

# 95
Здравейте знаете ли дали ваучерите за Тефал от кока кола още важат?

# 96
Здравейте знаете ли дали ваучерите за Тефал от кока кола още важат?
Да до 19 май бяха

# 97
  • София
Някой спомена, че си е взел поръчката от Икеа от паркинга. И аз поръчах по този начин. От вчера имам писмо "Вашата поръчка е готова за доставка. Поръчката е предадена за транспорт ". Това последното писмо ли е или да чакам и друго? Чудя се дали да ходя вече, че май имаше срок от 3 дни.

# 98
Седмица 3
Petar Ivanov
Зорница Михова
Димитрина Димитрова
Маргарита Печева
Камелия Върбанова-христова
Малина Софрониева
Благовест Софрониев
Петър Антонов
Пламен Антонов
Мария Рангелова
Анна Оцетова
Васил Митев
Надежда Рачева
Йордан Бадов
Пламен Балчев
Мариана Великова
Велислав Великов
Радослав Атанасов
Искра Атанасова
Митко Коруев
Stefka Karamfilova
Благо Брънчев
Ангел Тошев
Мариана Асенова
Стефани Асенова
Пламен
Мариа Тодорова
Невена Крумова
Теодора Миланова
Аделина Божилова
Потърсих печелившите за Загорка и ми излезе списъка с тези имена.По принцип това трябва да са от текущата седмица,нали?

# 99
  • София
Лунатичка, това е стария списък.

# 100

Момичета, а попълнихте ли адрес за доставка?

# 101
Късметлийски месец на всички! И също така пожелавам и игри да има.
От толкова много ангажименти забравих да си регистрирам една бележка за София мел. Здраве да е!
Споделям каква е наградата от Метро:
Скрит текст:
Успях да намеря бележката. Благодаря отново за всеки съвет при отправеното запитване какво да правя, ако не я открия.

# 102
Здравейте, ако някои има 5-10 лв за ФД и няма да ги ползва ще помоля, не ми достигат, за да направя поръчка. В замяна предлагам ваучер за 15 лв при минимална поръчка от 30 лв за Foodpanda.

# 103
  • Sofia
За туборг, след като имате спечелена награда кен, отивате и предавате в магазина езичето или как? И в същия магазин или може и други в който има кенчета с игра?

Благодаря за анкетата, крема излезе доста скъп, не знам дали ще ми го персонализират, интересно ми е защо предварително са им нужни данни? Записах се, но ако ме атакуват по телефона с предложения и оферти, мисля да им кажа да ме отпишат. Имаше една фирма с уж безплатни козметични процедури, все още ми звънят, всеки път им казвам, че не желая да ме препоръчва никой и да ми изтрият номера от базата данни. Даваха ги преди години в господарите, с кремове от по 3000 лева и с проблеми след ползването им.

# 104
  • при късмета
На всички бири наградните центрове са описани на сайтовете

Общи условия

Активация на акаунт