Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 937
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 105
Игра на Мама Натура във фейсбук, награда - азбучно сметало:
https://www.facebook.com/mamanaturabg/photos/a.526991004019539/3 … ype=3&theater

# 106

Момичета, а попълнихте ли адрес за доставка?

Да,даже след това ми бе изпратен и-мейл с потвърждение на поръчката.

# 107
  • оттам, откъдето започва България

Благодаря за анкетата, крема излезе доста скъп, не знам дали ще ми го персонализират, интересно ми е защо предварително са им нужни данни? Записах се, но ако ме атакуват по телефона с предложения и оферти, мисля да им кажа да ме отпишат. Имаше една фирма с уж безплатни козметични процедури, все още ми звънят, всеки път им казвам, че не желая да ме препоръчва никой и да ми изтрият номера от базата данни. Даваха ги преди години в господарите, с кремове от по 3000 лева и с проблеми след ползването им.

По-напред споделих, че съм печелила от тази фирма. Кремовете излизат над 100 лв., но в крайна сметка не го плащаш. Не са ме притеснявали по телефона със сигурност. Само не помня дали съм плащала доставката на крема, че наистина много време е минало.

ПП Проблеми с крема не съм имала.

# 108
https://www.tuborgpromo.bg/ou.php
четох и не разбрах кога е това седмично теглене, за хубавата колона Simple Smile Спечелих в сряда малка колонка, в четвъртък вкарах един непечеливш код и днес като въвеждам втори първия липсва. Това ме навежда на мисълта, че сигурно в петък ги теглят Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 20:45 от Lybopitko

# 109
  • София
https://www.tuborgpromo.bg/ou.php
четох и не разбрах кога е това седмично теглене, за хубавата колона Simple Smile Спечелих в сряда малка колонка, в четвъртък вкарах един непечеливш код и днес като въвеждам втори първия липсва. Това ме навежда на мисълта, че сигурно в петък ги теглят Simple Smile
В сряда ги теглят.

# 110
От общо 8 кода на Туборг ни се паднаха 3 кенчета. Тази година играта ми се струва, че дава много повече награди. Пием такава бира и винаги много трудно са ни се падали награди.

# 111
  • Под Слънцето
Привет и благодарско за темата!
Тъй като вече тотално изтрещяхме от седенето у дома, днес си спретнахме едно малко бягство в гора наблизо и се върнах малко заредена като акумулатор. Снощи сънувах как махат ИП и всички рекламодатели развързват кесиите за игри с хубави награди. А дано се сбъдне!

# 112
Зайците вече тотално са дразнещи и изнервящи. Нито пускат ваучери като хората нито нищо. Изобщо не си спазиха обещанията заради които искаха данните ни. Обмислям да им направя бойкот и изобщо да не им влизам в сайта 24 ч , за да не им генерирам трафик. Не че ще се трогнат от това ама все пак...то е безмислено да се върти това колело...😒😤😤

# 113
  • София
Добро утро!!!
Бургаско се отчете с първа награда 🍺
Печелившите кодове отпадат и се събират от 0 за големите награди. Но аз исках чантата и съм супер-мега доволна. Първите ми 3 кода и стана. Много стимулиращо. Хайде и вас да ви налазва късмета😘😘😘

# 114

Минималната стойност на поръчката трябва да бъде 40 лв.
Към крайната стойност на поръчката ще бъдат начислени 4.50 за доставка.
При поръчка над 100 лева безплатна доставка ! Само за гр. София

# 115
Някой спомена, че си е взел поръчката от Икеа от паркинга. И аз поръчах по този начин. От вчера имам писмо "Вашата поръчка е готова за доставка. Поръчката е предадена за транспорт ". Това последното писмо ли е или да чакам и друго? Чудя се дали да ходя вече, че май имаше срок от 3 дни.
Аз. Взех я от паркинга след като получих смс по телефона. Но пък аз на мейла получих само съобщение “вашата поръчка е приета” . Като отидеш на горния паркинг бариерите са спуснати-звъниш на бутончето за да ти отворят. После звъниш на някакъв телефон- в линка от смс го има и чакаш да ти я изнесат.
Скрит текст:

И да питам за VISA- аз ли нещо не разбирам, регистрират ли се бележките някъде??

# 116
  • Велико Търново
second, не се регистрират, пише в правилата, че участието е автоматично.

# 117
  • София
Най-после събрах 100 000 заека, но няма ваучери. Събирах за сайта с кафето. Дано го пуснат пак!

# 118
Аз първо събирах 50 000 за Озон или Стор. Бг, след това станаха 100 000, но то няма за какво. Сега имам 120 000, но чакам 150. От сумати време въртя и нищо. Ще ги изразходя и няма да се занимавам повече.

# 119
  • Бургас
На мен напоследък все по 100,200,300,500,700 заека ми дава.
Трудна работа.
Още не съм отишла да Техномаркет да използвам ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт