Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 962
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой спомена, че си е взел поръчката от Икеа от паркинга. И аз поръчах по този начин. От вчера имам писмо "Вашата поръчка е готова за доставка. Поръчката е предадена за транспорт ". Това последното писмо ли е или да чакам и друго? Чудя се дали да ходя вече, че май имаше срок от 3 дни.
Аз. Взех я от паркинга след като получих смс по телефона. Но пък аз на мейла получих само съобщение “вашата поръчка е приета” . Като отидеш на горния паркинг бариерите са спуснати-звъниш на бутончето за да ти отворят. После звъниш на някакъв телефон- в линка от смс го има и чакаш да ти я изнесат.
Скрит текст:

И да питам за VISA- аз ли нещо не разбирам, регистрират ли се бележките някъде??
Благодаря!  Днес и аз получих смс-а. Хубаво, че не тръгнах още вчера. Simple Smile

# 121
За фууд панда само един ваучер ли може да се използва или системата позволява повече?

# 122
# 123
Има ли ваучери за стор бг от зайците? Резултати от кои игри се очаква да излязат днес?

# 124
Попаднах на тази игра, не помня да е била споделяна: https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/ofic … heli-hlebopekarna

# 125
За персоналния крем завършихте ли поръчката докрай, въведохте ли адрес за доставка?

# 126
  • оттам, откъдето започва България
Да, поръчката се довършва. Ще получиш писмо в пощата си.

# 127
Аз не разбрах за този крем колко печеливши ще теглят на 20 май?

# 128
Да, поръчката се довършва. Ще получиш писмо в пощата си.
Благодаря

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 18:10 от vili123

# 129
  • София
Вчера регистрирах кодове на Бургаско и днес ги няма. Някой има ли идея какъв може да е проблема?

# 130
  • София
Вчера регистрирах кодове на Бургаско и днес ги няма. Някой има ли идея какъв може да е проблема?
Ако си участвала и печелиш/непечелиш кодовете се нулират. Поне днес аз така го разбрах. Защото ми занули всичко

# 131
И моите регистрирани кодове днес вече ги няма. Подадох им сигнал на телефона, че сигурно на всички са се занулили, момичето каза, че ще предаде. Утре ще проверя дали ще са си оправили проблема.

# 132
Бях регистрирала 1 код ,когато регистрирах втория първия вече го нямаше ...
Днес заедно ги регистрирасх 3 бр. Но нямах късмет 😕

# 133
  • оттам, откъдето започва България
Честито на спечелилата от Cashikari съфорумка Милена Димитрова от гр. Габрово!

# 134
И моите регистрирани кодове днес вече ги няма. Подадох им сигнал на телефона, че сигурно на всички са се занулили, момичето каза, че ще предаде. Утре ще проверя дали ще са си оправили проблема.

Моите също.

Общи условия

Активация на акаунт