Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 966
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, от къде мога да науча повече?
Каква е тази игра и как се печели?

Честито на спечелилата от Cashikari съфорумка Милена Димитрова от гр. Габрово!

# 136
  • София
Получих смс от Speedy утре да очаквам наградата от Чисто.

# 137
Някой има ли информация какво става с наградата на Малива от форума?

# 138
  • София
Някой има ли информация какво става с наградата на Малива от форума?
Е, те до сряда събираха данни за доставка. Сигурно ще започнат скоро.

# 139
  • Бургас
Спечелила съм гривна от игра във фб. Много е яка, нямам търпение да дойде!

# 140
  • Варна
И моите кодове в Бургаско са изчезнали, бях регистрирала 5, шестият спечели кенче, а днес регистрирах седмия и ми изписа, че имам регистриран един код. Реших, че съм си объркала телефона... добре, че писахте тук, явно са ги нулирали, дано да го оправят!

# 141
  • София
Ето още зайци, не разбрах нещо какви са наградите и как се печелят, и на двата линка отваря директно страницата на sweetclash.io

# 142
  • оттам, откъдето започва България
Hristina Yaneva, https://cashikari.com/?fbclid=IwAR1D8HRoru6GihSthnpWcERqaY2HnTPZ … G3xY8fnc#body-sec. Тук ще разбереш как се играе.

# 143
Ето още зайци, не разбрах нещо какви са наградите и как се печелят, и на двата линка отваря директно страницата на sweetclash.io

Вероятно ще са 2-та ваучера дето са в openpush.

# 144
Не, това е същата игра, само че рекламира Фууд панда. Даваха някакъв бонус, ако човек я играе, но не голям. Под "печелете зайци" имат предвид обичайните - по 10-15 на спечелена игра. (някой да не се обърка - 10-15 - без нули отзад)

Аз изобщо не ползвам Фууд панда, тук разстоянията са малки - ако искам пица мога да се обадя, да си я поръчам и да им кажа да ми звъннат, когато е готова - и за 5 минути ще отида да я взема и ще се върна.

# 145
Днес чакаме Спаркса, Мерси и Загорка, за София Мел и Мерети не съм сигурна кога е тегленето. Мерси не ми позволява да се включа във втори период, а в правилата пише, че от 1 май може да се направи.

# 146
Марети обявяват печелившите на 15 май.

# 147
Загорка обявиха печеливши за трета седмица още в събота.

# 148
За четвърта трябва да обявят, трета са старите.

# 149
Загорка обявяват в петък и са обявени.Но нещо им се разместиха седмиците.На който пише ,първа седмица,са новите от петък.

Общи условия

Активация на акаунт