Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 972
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Silveti, от правилата на Мерси:
Всеки Участник има правото на един брой регистрация общо за двата периода на кампанията, като с дадената регистрация той има право да участва само в тегленията за съответния период в рамките, на който е извършена регистрацията.

# 151
Разменям ваучер на Тефал за Зора. Няма да мога да го използвам. Може и за такъв на Технополис или Техномаркет или някой електронен магазин.

# 152
София Мел днес ще теглят,но утре ще обявят печелившите.

# 153
  • София
Лол, паднаха ми се 5000 заека от колелото. Да не повярваш. Сега остава да пуснат и нови ваучери, че тези едва ли някой ги "купува".

# 154
Писаха, че са имали над 500 участници в анкетата, сигурно скоро ще пуснат нови ваучери.

# 155
Спаркса публикуваха.Няма ме😥.Дано поне някой от темата да е там.

# 156
И пак нямат нови награди.

# 157
Мрън,мрън...пълна тъпня отвсякъде!😣

# 158
И мен отново ме няма, но има от темата редовна печеливша.

# 159
Ние ще ядем Доминос.
Благодаря за новата тема. Късметлийски месец за всички. Това е моя месец и нека той се отчете подобаващо.

# 160
  • оттам, откъдето започва България
И мен ме няма в Спаркса. Играх за ваучер за Озон.

Междувременно обаче ми пристигна пратката на Икеа от играта им.

Скрит текст:

# 161
  • София
И мен ме няма в спаркс. Този ваучер от озон откога го преследвам. Няма ме и за Доминос, ама там не ми е голяма болката.

# 162
Някой спечелил от Буеното ваучер за шал и да му е пристигнал? Обадиха ми се преди 10 дни, че печеля. Изпратих имейл с кода, но още не съм получила ваучера 🙄

# 163
  • София
Нито Домино'с, нито Озон... Един път съм печелила от тези томболи с "редовните" им награди и то преди години. Как пък от тея 80 човека веднъж не ме уцелиха с една пица да ме зарадват? Всеки месец играя с по няколко билета.
За зайците знам, че е същата игра. Вече стават досадни...

# 164
Момичета, играта на  Bosch, оцени и спечели, кога обявяват победителите за месеца?

Общи условия

Активация на акаунт