Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 974
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Някой спечелил от Буеното ваучер за шал и да му е пристигнал? Обадиха ми се преди 10 дни, че печеля. Изпратих имейл с кода, но още не съм получила ваучера 🙄
                  На мен ми казаха, че ще започнат за изпращат ваучерите в началото на м.май. Така че, чакаме.

# 166
Момичета, играта на  Bosch, оцени и спечели, кога обявяват победителите за месеца?

Първо пишат на победителите, на мен писаха на 2 април, а печелившите за март ни публикуваха във Фейсбук страницата на 10 април.

# 167
Мерсии, да се надявам да ми пишат Simple Smile На някои писали ли са сега май месец?

# 168
Щом и Загорка са теглили,чакаме само Мерси,нали?

# 169
Конкурс за есе и рисунка „Библиотеката на моите мечти“ за деца:
http://popotam.bg/events/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%ba%d1%83%d1%80%d1 … X9LA7WmNPU3U4Oc_k

# 170
Зайците са писали, че златното ниво е премахнато за момента, т.е. всички, които са обикновен профил и на сребърно ниво на този етап няма да могат да минат на златно чрез въвеждане на ЕГН.
Тези, които са златно ниво си остават златно.
Не очаквали, че толкова много хора са писали ЕГН и са станали златно ниво  - Затова трябвало да подобрят системата. Какво общо има подобряването на системата не знам, ама нещо лъжат:joy:

# 171
Сигурно си мислят, че са въведени фалшиви ЕГН-та? Мен сребърното ме устройва, като се има предвид, че няма ваучери...

# 172
Идвам да кажа, че след години опити ваучера за Озон от Mysparx ми падна. Аз ли съм редовната печеливша?

# 173
Те вече се чудят с какво да се оправдават. Аз го разбирам в превод, че не са очаквали такъв наплив и съответно толкова много хора, които могат да заявят награди, които на практика не могат да раздадат. Сега ще мислят как да ни затруднят допълнително, за да стане почти невъзможно да си вземеш нещо.
monchita87, за многопрофилната Теди ставаше дума

# 174
И аз да питам за Туборг - в сряда могат ли да се въвеждат кодове, или е до вторник 5 кода, за да участваш за голямата колона?
Аз пия само по 1 бира на ден, а сега ММ пътува и няма кой да ми я изпие Simple Smile Лошото е, че въведох 1 код, а съм скръндза и не ми се губи Simple Smile Simple Smile Simple Smile
https://www.tuborgpromo.bg/ou.php

# 175
  • София
Аз пък съм ужасно разочарована от ИКЕА. Цяла сутрин се разправям с тях и сега им писах оплакване, което обаче се съмнявам да помогне, щом с разговори не стана.
Първо, сдвояването на картите още не е направено. Него мога някак да го преглътна, ама поне да кажат "не може" и край. А те само ме разиграват - днес, утре, ама обадете се, ама ние ще ви се обадим, ама пишете, ама то не зависи от нас, а от гърците. Голямо мотане, голямо чудо.
Второ, махна ли са опцията за взимане от място. Кога я пуснаха, кога я махнаха!!! А аз чаках тъпото сдвояване и не поръчах нищо.
Съответно ми казаха да чакам, те сега имали някакъв технически проблем с онлайн магазина тинтири-минтири. Даже се учудиха, че съм успяла да си заредя количката. Е за кога да чакам, бе джанъм, утре ми изгарят точките?!
Направо съм в потрес и съм убедена, че това си някакво решение и проблеми, тука на регионално ниво. ИСках да пиша до централата, но все ме праща към регионалните - Гърция, Румъния, Турция. Чудя се има ли смисъл да пиша на гърците?!

# 176
  • София
Йей, много съм хепи,. От мерси се обадиха и печеля гифт карта. Благодаря много на този, който сподели играта 😀

# 177
  • Сф
Момичета, на фешън дейс кодовете от кк един след друг ли се въвеждат? Аз имам 3 кода.1 за 20 лв и 2 по 5 лв.Т.е. общо за 30 лв.Искам продукт за 32 лв.Или всеки код за 1 продукт поотделно+ 2 лв за всеки продукт доставка.
Дано ме разбрахте..благодаря!

# 178
  • оттам, откъдето започва България
insane, честито!

# 179
Earth80, от тези контакти някой не върши ли работа?

Общи условия

Активация на акаунт