Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 995
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 180
Кодовете за Fashion Days се въвеждат последователно, като въведеш един ти дава поле за следващ и така докато си въведеш всички желани кодове.

# 181
  • Сф
Кодовете за Fashion Days се въвеждат последователно, като въведеш един ти дава поле за следващ и така докато си въведеш всички желани кодове.
Много ти благодаря! Започвам тогава!

# 182
  • София
Earth80, от тези контакти някой не върши ли работа?
Лелеее, супер си! Ще им пиша задължително. Тоест ще препратя преведено писмото, което вече пуснах. Много благодаря 😘

# 183
А казаха ли от ИКЕА дали ще има пак опция взимане от магазин?

# 184
PureLove, доставката на ФД не е 2, а около 6лв.

insane, честито Simple Smile
Аз вече дори не помня дали участвах в тази игра...

# 185

Вчера се свързах и обещаха, че днес ще я върнат, но както виждаш, няма! Дали и утре ще важат точките? От 22/04, как ли ги броят 14-те дни се чудя.

# 186

Ако се плати с карта махат таксата от 2 лева за плащане в брой, ако се поръча до офис на куриер няма и таксата от 4 лева. Нямам представа обаче над каква сума дава опция за безплатна доставка до офис, защото моята е по-малка от 89 лева, но платена с карта и нямам такса за доставката.

# 187
При мен нищо не са махнали - преди дни си взех последната поръчка от офис на Еконт.
Над 89лв е безплатна доставка, но аз не пазарувам за толкова. Не ми е удобно да плащам с карта, когато пазарувам онлайн, защото като платя предварително, не мога да се откажа от поръчката. Ако е с наложен платеж, просто няма да я взема, ако реша, че нещо не е наред.

# 188
  • Лясковец

Вчера се свързах и обещаха, че днес ще я върнат, но както виждаш, няма! Дали и утре ще важат точките? От 22/04, как ли ги броят 14-те дни се чудя.
Точките срок ли имат,че аз нищо не съм си поръчала още.

# 189
  • Пловдив

Ако се плати с карта махат таксата от 2 лева за плащане в брой, ако се поръча до офис на куриер няма и таксата от 4 лева. Нямам представа обаче над каква сума дава опция за безплатна доставка до офис, защото моята е по-малка от 89 лева, но платена с карта и нямам такса за доставката.
Моята поръчка от ФД беше с наложен платеж, до офис еконт за 78 лева.Начислиха ми само 2лв такса обработка и това е, нямах доставка.

# 190
Ами, не знам защо, но аз имам. Последната ми поръчка е за 30-тина лв. И в имейла си пише, че доставката се плаща.

# 191
Toчките на Икеа трябва да се използват до 14 дена, след като си ги получила,  а доставката е до 15 работни дни. Имам поръчка от 24-ти и още си стои на приета. 5 работни дни досега.

# 192

Точките срок ли имат,че аз нищо не съм си поръчала още.

Имат, 14 дни, но сега се чудя, до 14 или 14 пишеше в условията. Ако е до, значи днес е последния ден.

# 193
Earth80 -  на мен директно по телефона ми казаха, че няма вариант една покупка с две карти. Питах добре може ли две отделни поръчки, с две отделни карти, просто да ги пуснете в една пратка за да не плащам два пъти куриер - не можело, нямало начин така Rage

# 194

Общи условия

Активация на акаунт