Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 746
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 455
Sanito25, към колко часа, ако помниш? Аз гледах около полунощ и после чак на сутринта в 6-7 часа.

# 1 456
  • Бургас
Аз тази вечер си взех Гиф картата на Зайците. Беше 3.10ч Имаше е след като я взех, значи са били няколко.
Предния път с Техномаркета, пак в 3.15 ч го взех.
Днес ще им пращам данните за доставка на картата.

# 1 457
Сега пък друг скам ми пращат, не се знае колко хора ще се подлъжат да отворят прикачения файл. Аман от измамници!
Скрит текст:
Здравейте,

С настоящето и на осн. чл. 458 от ГПК във връзка с чл. 191, ал.3 от ДОПК Ви уведомявам, че срещу Вас е образувано изпълнително дело, по реда на ГПК, с оглед непогасени от Вас задължения. В приложения документ, можете да се запознаете с изпълнителния лист, издаден от Районния Съд, както и със сроковете за принудително изпълнение, които ще започнат да текат.

# 1 458
И аз взех гифт карта в 04:30ч. и приключвам с тях. Heart

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 09:33 от ~Carolina~

# 1 459
И аз се класираха най-накрая да взема нещо от тези зайци:)  Бях събрала над 200000 заека и в 3.30 взех карта. Останаха ми 50 000 и ще продължа да въртя като се сетя, може да пуснат някой интересен ваучер накрая

# 1 460
Аз имам 192 000.Въобще не знам дали ще успея да се събудя през нощта.Пък и както ми дава по 100,300,500,не знам дали ще има гиф карти дотогава.

# 1 461
  • Бургас
Картата до 31.05 е за 150 000 зайци.

Аз си мисля, че тези дни ще ни пуснат нови ваучери.
Щом намалиха Гиф картата, гледат да си поизхарчим зайците. Да можем да връткаме колелото после, да събираме за новите.

# 1 462
Картата е 150 000, не ти трябва да въртиш. На мен ми останаха 30 000, но ги зарязвам. Не мога да се занимавам повече.

# 1 463
  • при късмета
Тези зайци не си заслужава да се събират. Не намалиха цените на ваучерите, освен на картата, а точно тя изобщо няма вариант да липсва, защото си техен продукт. Те, ако от собствения си продукт не могат да осигурят неограничено количество, как да осигурят изобщо другите ваучери. Да караш участниците да стават по нощите за 20лв. и да се дебнат е подигравка.

Тези от дискийт още не са ми писали какъв е резултата от така наречената им проверка, давам им време до обяд и изнамирам контакти на Проктър енд гембъл и ги уведомявам как се провежда играта им

# 1 464
Пробвах да регистрирам долния 8 цифрен номер от 2 телефона и не става - втория път изпращат смс, че номерът вече е регистриран. Значи, ако някой друг след мен се опита да регне бележка от същия магазин, ще бъде прецакан.
Но пък може да опита с някой от другите номера...

# 1 465
Аз регистрирах номера от дм бележка,само махнах първите 2 нули.Получих смс,че участвам ще видим какво ще стане и излезе накрая.
От зайците си взех ваучер за пандата,ако дм включат нашия град ще е супер.Чакам днес да обяват в кои градове ще е новата им услуга.

# 1 466
  • при късмета
Пробвах да регистрирам долния 8 цифрен номер от 2 телефона и не става - втория път изпращат смс, че номерът вече е регистриран. Значи, ако някой друг след мен се опита да регне бележка от същия магазин, ще бъде прецакан.
Но пък може да опита с някой от другите номера...
Ако говориш за дискрийт, точно това се опитах да им обясня. Само, че им бяха дала пример с 2 покупки от едно и също място, участника ще има 1 участие. Но пък те не са дали въпросния пример, който ми бяха пратили на мен в правилата, така че хората ще си регистрират истинския номер на бележката. Лошото е, че като проверяват изпратените от печелившите бележки те ще сравняват друг номер
Аз регистрирах номера от дм бележка,само махнах първите 2 нули.Получих смс,че участвам ще видим какво ще стане и излезе накрая.

Ако вземат да разберат кое е номера на бележката и при същото сравнение, ако спечелиш, тогава пак може да се яви проблем.

# 1 467
  • Лясковец
На някой да му е познат този номер 0893480599 звънял ми е,а като звънна дава 2-3 сигнала свободно и после заето.

# 1 468
# 1 469
  • in Wonderland
Това мернах в Кауфланд вчера.

Общи условия

Активация на акаунт