Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 642
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 500
Здравейте, и аз искам да си взема гифт картата, имам около 160 хил.зайци, живея извън София  и другите оферти не са ми интересни. Въпроса ми е - за периода от 24.05 до сега някой видя ли я в офертите, готова съм да навия алармата, за да си я взема, но за сега опитите ми са неуспешни / на 25ти пробвах и в 6 сутринта и в 1.30 през нощта - без успех.
всеки ден пускат-  около 3.30ч и до сутринта я има гифт- картата-  поне последните 2 дни

# 1 501
Въобще няма да се включвам в сушард,щом няма ограничение на броя на участията.Що за недомислица?!Дм са ни включили,но за съжаление много малко продукти се предлагат.Отделно никакви ваучери не могат да се ползват при тях,което е ограничаващо.

# 1 502
Въобще няма да се включвам в сушард,щом няма ограничение на броя на участията.Що за недомислица?!Дм са ни включили,но за съжаление много малко продукти се предлагат.Отделно никакви ваучери не могат да се ползват при тях,което е ограничаващо.
Не се отказвай😀.Има ограничение от 7 участия за седмица и 28 за целия период.

# 1 503
Мен само 7 пъти ме допусна в сушард.

# 1 504
  • Сливен
Щом казвате 7 пъти,явно е така и  аз съм се объркала.Защото сякаш ми излезе някакъв надпис,че максимума е 10 пъти и реших ,че някъде към 8-9 пъти съм се регистрирала.

# 1 505
Като взехте картата от зайците и писахте мейл след колко време ви отговориха? Аз сутринта писах и още никакъв отговор нямам

# 1 506
Кауфланд ще теглят BMW-тата на 29.05. Пазя талончетата. От опаковките на Киндера се отървах обаче. Grinning

Игра с тагване за тениска https://www.facebook.com/BestSpringfieldGift/photos/a.1158379234 … ype=3&theater

# 1 507
  • Лясковец
Sweet Clash са обявили печелившите в тяхната игра,е нито един не е познал верният отговор,а печели. https://www.facebook.com/SweetClash.io/photos/a.112437226758037/ … ype=3&theater Редактирам се,след няколко коментара на страницата и на лично се коригираха.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 16:29 от Мариета Илиева

# 1 508
  • при късмета
От дискрийт са ми писали, че ще махнат от правилата изискването кода да е осемцифрен и, че не е бил правилен примера, който са ми дали за номер на бележката. Да видим сега как ще изтеглят печелившите, щом провеждат игра, без да знаят кое точно е единственото изискване за участие. Усещам, че Мирослав и Пеньо ще се сдобият с достатъчно колечиство колонки и слушалки, пък нищо, че нямат нужда от превръзки Joy
Нямаше и да реагират, ако не бях вдигнала на ура и Проктър енд гембъл

# 1 509
За награди за дечицата за 1ви юни:

1/ https://www.facebook.com/amektoysbg/photos/a.194081463016/101572 … ype=3&theater

2/ https://www.facebook.com/detskidrehipalechka/photos/a.2650100441 … ype=3&theater

И да питам тези, които сигнализираха Узо Пломари за изтеглените печеливши номера на бележки, дали са получили някакъв отговор, ако да - какъв?

# 1 510
Като взехте картата от зайците и писахте мейл след колко време ви отговориха? Аз сутринта писах и още никакъв отговор нямам
В неделя го заявих,веднага им писах,сутринта ми писаха,че са препратили данните,а току що имам мейл от Еконт,че утре ще е при мен. 😍

# 1 511
Нов ваучер: https://www.openpush.io/#/product/56
Пак за софиянци.

# 1 512
Ето моята кореспонденция с Узо Пломари във фейсбук /между другото, отговориха ми много бързо, в рамките на около 30 мин./:
Скрит текст:
Здравейте! Прегледах списъка с печеливши от първото теглене на актуалната Ви игра с награди и ми направи впечатление, че сред обявените като печеливши номера на касови бележки има и такива, които не представляват номера на касови бележки, а са други реквизити от касови бележки /напр. номер на фискален апарат, номер на фискална памет и др./ - визирам конкретно тези "номера", които включват цифри+букви, както и твърде дългите, и тези, започващи с УНП... Явно част от участниците са въвеждали за участие в играта реквизити на касови бележки, които не представляват номера на касовите бележки. А е възможно и да има участници, които са регистрирали повече от един реквизит на една и съща касова бележка /на една бележка има поне 5-6 различни цифрови и буквени комбинации/ като номер на касова бележка, с което неправомерно да са увеличили своите участия, респективно - шансовете си за спечелване на награда, за сметка на честно участвалите участници, регистрирали отделни касови бележки, удостоверяващи покупка на участващ продукт, за всяко свое участие! За да се избегне съмнение за проявена недобросъвестност сред участниците /и особено сред тези, обявени като печеливши/, както и да се предотврати съмнение в коректността Ви като организатор на играта, което от своя страна да послужи като антиреклама на марката и отлив на клиенти, Моля да извършите задълбочена проверка на обявените като печеливши участници, като за верифициране на печелившо участие и последващо предоставяне на награда да изискате да Ви бъдат предоставени снимки на ВСИЧКИ регистрирани касови бележки от печелившите участници, при което да проверите както наличието на закупения участващ продукт и датата на закупуването му в рамките на промоционалния период, така и да проверите и сравните реквизитите им, с оглед елиминиране съмнение за злоупотреби от типа - многократни регистрации на различни реквизити на една и съща касова бележка от един участник /а понякога и от няколко участника/, с цел изкуствено натрупване на повече участия и увеличаване на шансовете за печалба, както и др. нарушения. А ако бъдат установени такива злоупотреби, недобросъвестните участници да бъдат дисквалифицирани и на тяхно място да бъдат изтеглени нови печеливши, при спазване на същите правила за проверка липсата на злоупотреби! Моля за Вашето навременно отношение и за обратна връзка на подадения от мен сигнал! А най-добре би било, да обявите публично резултатите от предприетите от Вас действия за верифициране на печелившите участия, за максимална прозрачност и удостоверяване наличието на равни шансове за печалба на честно участвалите участници! С уважение, ......
Скрит текст:
Здравейте, ...
благодарим за вашето съобщение. На нас също ни направи впечатление именно това, че са регистрирани всякакви подобия на номера на касови бележки. Ако сте се запознали с УСЛОВИЯ-та за участие в сайта на играта, там пише, че всеки спечелил участник е длъжен да предостави снимка на касовата си бележка, за да я проверим и едва тогава той ще получи наградата си. Именно това и правим. Поради тази причина сме "диксвалифицирали" вече двама такива, на чието място предстои да изтеглим нови на следващото ни теглене на 16 юни. Уверяваме Ви, че следим нещата, за да няма ощетени участници и фенове на нашата марка. Ценим всеки наш консуматор, който участва в играта ни или просто се наслаждава на нашата напитка , и гарантираме за справедливост! Благодарим Ви още веднъж. Ако сте сред регистриралите касова бележка, искаме да Ви пожелаем успех и дано сте сред предстоящите печеливши. Хубава и спокойна вечер 🙂
Може би не съм била достатъчно ясна в изказа си с препоръката да се изискат всички регистрирани бележки от печелившите участници /имах предвид да се изискат всички бележки от всеки изтеглен печеливш. Напр. изтеглен е Иван Иванов с рег.№ касова бележка - BNL000258XZ, та да изискат от същия Иван Иванов да им изпрати снимки на всички регистрирани от него бележки, и така, като се сравнят, ще може да се види дали една и съща бележка е била регистрирана няколко пъти с различни свои реквизити, и една от тези регистрации да е печелившата... Това трябва да се изиска от всеки изтеглен печеливш, вкл. и от тези, които видимо са регистрирали коректни номера на касови бонове, защото може да се е случило да бъде изтеглена точно тази една от много регистрации на една и съща касова бележка, която е на действителния номер на бележката/. Но няма да им пиша пак. Доволна съм, че засега реагират адекватно.

Да видим как ще се развият нещата... Все още има шанс за неизтеглените, но честно играли участници!

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 18:18 от magy_b

# 1 513
Пазарувах в Кауфланд и видях промоцията на Кола. Обаче на информация греда. Още не им били заредили скреч картите. Ама рекламата не са пропуснали да "турят"

# 1 514

Общи условия

Активация на акаунт