Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 583
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 515
Чрез коя куриерска фирма ви дойдоха престилките на марети?

# 1 516

Не е нов, просто сега са го сложили на първата страница.
И струваше 37600, а сега е 50000.

# 1 517
А Билла кога по-точно "тази седмица" ще обявят печелившите?
Очаквах днес, но няма нищо...

# 1 518
  • София
Отговориха ми, че се опитват утре да ги публикуват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 519
Чрез коя куриерска фирма ви дойдоха престилките на марети?
Булпост

# 1 520
  • при късмета
Маги, добре си написала какво трябва да се случи. Само дето не знам дали някой организатор, по-скоро провеждащ игра да сравнява всичко това. Едно е да сравняваш данни съществуващи вече в системата, съвсем друго от пратени им снимки да сравняват всеки номер от снимката регистриран ли е на друг номер. Първото е лесно и самата програма вероятно може да извади какъвто критерии ѝ зададеш телефон, номер на бележка, име или каквото и да е. Ако трябва да сравняват от снимки, ще трябва да въвеждат допълнително и да търсят допълнително в системата и това е безкрайно трудоемко и не се знае дали системата изобщо може да го направи.

# 1 521
Попадна ми тази игра: https://www.city.bg/game/specheli-kutiya-s-lyubimite-dyvki-ideal-za-1-yuni-ot-ra
Но така и не намерих къде точно на въпросната фейсбук страница е качен дневния въпрос, за да му отговоря?
А има и първи публикуван печеливш за днешния ден - 26.05.2020 г.?

# 1 522
Пускам и аз една игра.
 https://legend.blackramwhisky.com/

Следя ви постоянно, но понякога не съм сигурна дали дадена игра е пускана, така че извинете, ако вече е публикувана тук.

# 1 523
Маги, добре си написала какво трябва да се случи. Само дето не знам дали някой организатор, по-скоро провеждащ игра да сравнява всичко това. Едно е да сравняваш данни съществуващи вече в системата, съвсем друго от пратени им снимки да сравняват всеки номер от снимката регистриран ли е на друг номер. Първото е лесно и самата програма вероятно може да извади какъвто критерии ѝ зададеш телефон, номер на бележка, име или каквото и да е. Ако трябва да сравняват от снимки, ще трябва да въвеждат допълнително и да търсят допълнително в системата и това е безкрайно трудоемко и не се знае дали системата изобщо може да го направи.
Ма Ко, това за проверка дали една и съща бележка е била регистрирана от няколко различни участници, съм посочила като последна опция за проверка и наистина би било трудно да се направи, макар и не невъзможно. Но другото - да изискат от всеки обявен като печеливш ВСИЧКИ въведени от него бележки за участие, и да ги сравнят помежду им, го считам за напълно постижимо. На първото теглене са били изтеглени около 80-90 участници /мисля, че общият брой награди беше 170 бр., ако не бъркам/. Ако се изиска от всеки печеливш да изпрати снимки на всички регистрирани от него бележки, то те могат да се сравнят от служител на фирмата /не мога да си представя да има участници с много регистрации, все пак това е скъпо питие/ и ако има злоупотреби, много лесно могат да се установят, като се съпоставят с броя записани в системата участия от същото лице. Така веднага ще "лъсне"  ако една и съща бележка да е била регистрирана от участника с пет нейни реквизита, и така са били натрупани изкуствено 5 участия вместо 1... И това да доведе до дисквалификация...

# 1 524
  • София
Маги, поздравления за добре написаното и аргументирано съобщение. Дано вземат под внимание написаното, защото наистина много подробно и разбираемо си обяснила.

# 1 525
Видяхте ли ъпдейта в Гиви? Може точките да се обръщат в пари, като 65 точки е 1 ст. Струва ми се безсмислено като съотношение с отделеното време. В същото време и за наградите явно нямам късмет/ шанс.

# 1 526
Да,нещо ми е глупава тая работа с Гиви. 🙄

# 1 527
  • Стара Загора
За Sweetclash . Мисля, че е нов, или просто са го сложили най-отгоре. Защо обаче  не пускат за вериги и в провинцията, пак само за София. Cry

# 1 528
Разменям ваучер за 10лв. за foodpanda - https://www.openpush.io/#/product/114

# 1 529
  • София
Тези за ресторантите ги има от поне месец, но сега имат кампания за ресторанти и ги бутат напред. Обаче както винаги с гаф. Аз в ресторантите откакто съм регистрирана следя ваучера на My choice, защото ги харесвам. А и те са част от групата на Фантастико. И не взимах, хем заради извънредното положение, хем защото чакам нещо по-функционално макар и по-скъпо. И вече реших да взема за Май чойс и греда - ваучера го няма. А беше 20лв за 35000 заека. Много, много на сметка.

Общи условия

Активация на акаунт