Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 561
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 530
Ще има нова игра на милка и орео-при покупка на продукти за 6лв.се регистрира касовата бележка и се участва в томбола за футболна топка,а при 3 регистрирани бележки - за плейстейшън.

# 1 531
И аз да се оплача от Кока Кола и Кауфланд, сложили рекламата, без да кажат на магазина, та там да се червят как така няма скреч карти и кутия при толкова грамадна табела. Утре ще звъня на колата, че днес беше късно. Също видях табела за игра на Милка, но дребния шрифт беше блокиран от една количка и не видях подробностите 😂😊

# 1 532
Има ли някой, който е поръчал очила с ваучера от Буено и да е получил обаждане за потвърждение ( четох някъде в условията за доставка, че трябва да се потвърди поръчката по тел...)?
Поръчах в Неделя и тъй като Понеделник беше почивен ден мислех, че днес ще се свържат с мен, но нищо... Получих само имейл за поръчката.
Мисля утре да им звъня, да видим какво ще ми кажат.

# 1 533
  • при късмета
Скрит текст:
Маги, добре си написала какво трябва да се случи. Само дето не знам дали някой организатор, по-скоро провеждащ игра да сравнява всичко това. Едно е да сравняваш данни съществуващи вече в системата, съвсем друго от пратени им снимки да сравняват всеки номер от снимката регистриран ли е на друг номер. Първото е лесно и самата програма вероятно може да извади какъвто критерии ѝ зададеш телефон, номер на бележка, име или каквото и да е. Ако трябва да сравняват от снимки, ще трябва да въвеждат допълнително и да търсят допълнително в системата и това е безкрайно трудоемко и не се знае дали системата изобщо може да го направи.
Ма Ко, това за проверка дали една и съща бележка е била регистрирана от няколко различни участници, съм посочила като последна опция за проверка и наистина би било трудно да се направи, макар и не невъзможно. Но другото - да изискат от всеки обявен като печеливш ВСИЧКИ въведени от него бележки за участие, и да ги сравнят помежду им, го считам за напълно постижимо. На първото теглене са били изтеглени около 80-90 участници /мисля, че общият брой награди беше 170 бр., ако не бъркам/. Ако се изиска от всеки печеливш да изпрати снимки на всички регистрирани от него бележки, то те могат да се сравнят от служител на фирмата /не мога да си представя да има участници с много регистрации, все пак това е скъпо питие/ и ако има злоупотреби, много лесно могат да се установят, като се съпоставят с броя записани в системата участия от същото лице. Така веднага ще "лъсне"  ако една и съща бележка да е била регистрирана от участника с пет нейни реквизита, и така са били натрупани изкуствено 5 участия вместо 1... И това да доведе до дисквалификация...
[/spoiler]
Ако няма предварително условие в правилата да предоставят всички участия, а не само печелившото, няма и основание да го изискват или да променят правилата след първото теглене. Нали всички ще пуснат жалби, че е измама да не им дадат наградите или, че им искат нещо, което противоречи на собствените им правила, пак по същата причина. Да, организаторите винаги пишат, че могат да променят правилата по всяко време, но всъщност е много по-лесно да премахнат нещо, отколкото да допълнят.
Само в една игра до сега искаха от печелившите всичките участия, но си беше предварително описано. Няма основание за това, могат да си поискат само печеливш код/бележка, но не и всички.
Достатъчно е да искат предаване на бележката на куриера. Така ще може да се вземе само една награда, независимо с колко компонента, на колко имена е спечелено с нея. За всеки куриер е ясно коя бележка е истинска и коя е снимана на различна хартия (хартията за ролките на кас. апарати е различна от всяка за принтер) и даже и от клана няма да могат да си вземат спечелените с манипулирани бележки награди. Едно е да я манипулираш да мине на снимка и съвсем друго да я предадеш при получаване на наградата.
Както Милка винаги са си искали бележките, както Туборг в момента дават награди само с/у печеливш код и го пише на товарителницата и т.н.
Иначе си напълно права, че такова нещо би премахнало съмнения за коректността на играта, но трудно ще стане

# 1 534
Ето и моята коренспонденция с Пломари

# 1 535
Нещо като конкурс - няма награди, но е занимателно за децата: Джоан Роулинг е написала нова книга, която ще бъде публикувана на части в нета (на английски). Деца от целия свят (м-у 7 и 12г.) могат да изпратят свои илюстрации и най-добрите ще бъдат публикувани в хартиената версия на книгата: https://www.theickabog.com/competition/

Играта на Милка не ми харесва, имам няколко топки. Май само едната е ползвана веднъж.
Тази с престилките на Кока Кола ми харесва много повече (и грилът е полезна награда).

# 1 536
Аз също поръчах очила в неделя, но никой не ми е звънял. Може би звънят на поръчките с наложен платеж, за да не ги опарят. На мен ми направи лошо впечатление, това че поръчваш очила между 100 и 200 лв и си плащаш доставката допълнително.

# 1 537
За играта на Кауфланд за 3те джипа трябваше ли да пазим малките отрязъци с номера? Те не бяха ли само за допълнителните награди? Тези дни чистих, видях че са за отминала игра и ги хвърлих. Все си мисля, че на самия талон нямаше номер.

# 1 538
За играта на Кауфланд за 3те джипа трябваше ли да пазим малките отрязъци с номера? Те не бяха ли само за допълнителните награди? Тези дни чистих, видях че са за отминала игра и ги хвърлих. Все си мисля, че на самия талан нямаше номер.
Не трябват.Само голямата част в урната.Но да знаете,че аз на всяко картонче като послепис съм писала,че съм съгласна само на черния джип😂.Да няма сърдити после😀

# 1 539
  • Пеликания
Те май нямат нищо общо с големи отрязъци. На талона все пак си пише всичко.

# 1 540
  • при късмета
За играта на Кауфланд за 3те джипа трябваше ли да пазим малките отрязъци с номера? Те не бяха ли само за допълнителните награди? Тези дни чистих, видях че са за отминала игра и ги хвърлих. Все си мисля, че на самия талон нямаше номер.
Не се пазят малките отрязъци с кодовете. Аз ги изхвърлях своевременно, защото важаха само за тегленето за седмицата, да не се затрупвам.
Направо бях забравила, че е имало такава игра.
Днес изхвърлих абсолютно всички бележки. Не ги искаха за наградите на Марети и София мел, гледах, че и от орео още имах бележки. Чакам само колоната от туборг и ми продиктуваха печелившите кодове, за всеки случай пазя всички регистрирани през съответната седмица, отделно от текущата.
Напълниха ме с капачки за спаркса, чакам нови награди от тях, че няма да ми стигне лимита да регистрирам всички

# 1 541
  • Велико Търново
Голямо раздвижване след ИП, ще трябва пак да почвам да водя списък на игрите 😁 Дано и награди да има за момичетата тук🤗

# 1 542
  • София
За пломарито - аз участвах с две бележки и нямам печалба. Мисля, не съм видяла някой тук да се похвали. За мен такива тегления са мърлящина- не знаят кой номер е номер на касова бележка, но иначе организират игри. Просто оставят неприятно усещаме- един вид организират, ама колкото да отбият номер и не влагат старание при провеждане на играта. Че те ако не знаят кое е номер на касова бележка, извинявайте, ама какви хора са, че да не могат да различат номер на КБ от фискална памет. Моят мъж си купува редовно пломари, но томболата им си е мърлящина. Аман от такива

# 1 543
Кауфланд имат конкурс за детска рисунка във всеки магазин. Мисля че се участваше от 4 годишни нагоре. 50лв ваучер награда.

# 1 544
Мерси, успокоихте ме. Grinning Викам си: "Сега остава да ме изтеглят за някой от джиповете и да не мога да предоставя отрязъка." Joy Ама съм голям оптимист.
Lunatichka, споко. Аз искам оранжевия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт