Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 487
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 635
Скрит текст:
Зузи, каква беше играта за хлебопекарни и в кои магазини? Благодаря предварително за отделеното време!
Не съм Зузи, но заповядай
https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/ofic … heli-hlebopekarna
Да, благодаря, kelly_m6. В линка са изброени магазините. 😉

# 1 636
Я кажете, има ли смисъл да си правя профил в Дискорд? Аз общо взето нямам въпроси, свързани с платформата и нямам намерение всеки ден да ги питам кога ще пуснат нови ваучери...

П.п. Някой получи ли наградата от Вивре - освен мен май още двама се похвалиха, че печелят?

# 1 637
не, аз си направих заради зайците само, но деактивирах, че непрекъснато получавам известия

# 1 638
  • В страната на бурите
Аз нощес заявих карта от зайците - към 3 и 5 може би, не знам точно. Днес ще им пиша мейл с данните. Имаше и след като взех. Исках Фантастико, но нямаше. За Фантастико - кога заявените ваучери са реално в магазина - след 10 работни дни или повече? Ползвал ли е скоро  някой?

# 1 639
  • Сф
Съвсем скоро ползвах 2 ваучера по 10 лв на фф.Нямаше проблем.Търсиш управител и той ги дава, ако са там- нашите бяха.След 10 дни, даже май на 9 тия си бяха там.Само в едно фф имах проблем с преден ваучер.Така и не дойде.Върнаха ми зайците, но междувременно ваучера за фф стана 70. 000 Simple Smile
Какво стана с ваучера на съфорумката за автомивката ? ( където не бяха и чували за опънпуш?)
За Доминос някой пробвал ли е на място да го ползва, че не ми се излага пак..

# 1 640
Аз нощес заявих карта от зайците - към 3 и 5 може би, не знам точно. Днес ще им пиша мейл с данните. Имаше и след като взех. Исках Фантастико, но нямаше. За Фантастико - кога заявените ваучери са реално в магазина - след 10 работни дни или повече? Ползвал ли е скоро  някой?
Алармата ми звъня в 3и 15.На секундата станам,отварям опена,гледам че няма карта,въртя колелото,пиша в темата и в 3и 20 заспивам обратно😀

# 1 641
Я кажете, има ли смисъл да си правя профил в Дискорд? Аз общо взето нямам въпроси, свързани с платформата и нямам намерение всеки ден да ги питам кога ще пуснат нови ваучери...

П.п. Някой получи ли наградата от Вивре - освен мен май още двама се похвалиха, че печелят?

И аз си чакам наградката от Вивре.

# 1 642
# 1 643
# 1 644
  • Велико Търново
Мен котката ме събуди тази нощ точно в 3 за зайците, ама съм заспала😁 Пак ме разбуди в 3.20, погледнах, но нямаше карта. Врътнах и заспах. Не мога да им хвана цаката кога ги пускат точно, явно дебнете и веднага изчезват😏

# 1 645
Зоя го пуснаха точно в 3. Предполагам и с другите е така.

# 1 646
И на мен ми е интересно какво стана с автомивката и зайците, понеже моя мъж иска да ползва ваучер за пълнене на климатик на автомобил. Те са различни фирми, но очаквам и там да има излагация и да знам как да процедираме. Мисля първо да се обадим по телефона.

# 1 647
  • при късмета
При мен изобщо не излиза ваучер за доминос при зайците

# 1 648
  • София
При мен изобщо не излиза ваучер за доминос при зайците
Имаше доста време тази сутрин, явно е свършил. Аз дебна за Фантастико, сутринта вече го нямаше.

# 1 649
Разменям ваучер за 10лв. за foodpanda - https://www.openpush.io/#/product/114   срещу 5 кода за спаркс.

Общи условия

Активация на акаунт