Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 405
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз не мога да стана в 3 ,А нямам и толкова зайци ,взех си шоколад и след мен нямаше вече 🤣.писах мейл и снимах кода дано не съм объркала нещо ....
Поне от бургаско ми се усмихна късмета _пусна ми чанта😁

# 1 711
Към тази нощните играчи Simple Smile имаше ли ваучери за Фантастико?

# 1 712
  • София
Към тази нощните играчи Simple Smile имаше ли ваучери за Фантастико?
В 4 и нещо нямаше.

# 1 713
  • Пеликания
Аз от зайците още нищо не съм взела, но се събуждам често вечер и ми е интересно какво пускат. От няколко дена наистина няма на Фантастико.

# 1 714
В 10 часа ще теглят колите на Кауфланд. Дано някой от тук се похвали 👌

# 1 715
За награда - вход за двама в Музея на илюзиите в София:
https://www.facebook.com/StarterBGRadio/photos/a.101502346876649 … ype=3&theater

# 1 716
В 3 часа имаше ваучер за Фантастико.Но не ме питайте за каква сума и срещу колко заека,че не бях особено разсънена.Аз да помоля някой да публикува после печелившите за БМВ-тата,че като ме изтеглят,да не стане някакво объркване🤣.
П.п Нямам ФБ.
Редактирам се,понеже не мога да добавям постове един след друг.Спестих ви информацията,че онази сутрин,като станах в 3 и 15 и нямаше ваучер,им писах ужасен мейл.Буквално"Вие на маймуни ни ли правите?На котка и мишка ли са си играем с вас?Не ви ли е срам,че хората са на работа,а вие ги карате да стават по нощите,да търсят ваучери?".И днес реших,че ще им пратя по имейл,а не по gmail.Беше ме срам,че наистина бях груба,но хората не забравят.Ето какво ми върнаха.
"Препратил съм заявката към колегите. Скоро ще Ви изпратим картата до офиса на Speedy, който сте посочили. Когато я получите трябва да я активирате и да ни изпратите на имейл дългия код от гърба й (serial number). Картите не са предварително заредени, за да се застраховаме от измами. Когато получим дългия код ще пуснем превод (ще Ви уведомим кога).

Видяхме и другия Ви имейл. В никакъв случай не се подиграваме с потребителите си. Картите имат дневен лимит и когато свършат, системата автоматично ги добавя сутринта. Работим по отстраняване на този проблем и системата да добавя ваучерите по-късно през деня.

Поздрави,"

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 09:48 от Lunatichka92

# 1 717
  • София
Имам пратка от Лео, дали е кутията от София мел от второто теглене? Друго не чакам

# 1 718
Имам пратка от Лео, дали е кутията от София мел от второто теглене? Друго не чакам
Сигурно . И ние имаме пратка и чакаме Кутия София Мел

# 1 719
Е, лоша услуга си направила на останалите😁 Поне се знаеше, в колко часа ги пускат ваучерите.

# 1 720
То бързо ще се разбере и часа през деня. Аз нямам желание да ставам през нощта за нещо, което може да го няма.

# 1 721
За уикенд за двама в хотел в гр. Поморие: https://www.facebook.com/grabobg/photos/a.154069647952736/442414 … ype=3&theater

# 1 722
  • Пловдив
Току-що Лео Експрес ми достави кутията от София Мел, спечелена от второ теглене. Нямах съобщение, звъннаха ми 5 Мин. преди да са на адреса.

П. С: Пратили са ми съобщение на Вайбър към 10 часа, но го получавам 1 час след като ми е пристигнала пратката.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 11:31 от Petya Krivcheva

# 1 723
  • София
Дойде ми шапката от Туборг. Меко казано отвратителни са. С прави козирки и отгоре са много странни, широки като канче. Тази година освен, че няма много игри и такъв карък ме гони. От два месеца само тая грозна шапка, мрън, мрън ...

# 1 724
В книжарници Orange - подарък плюшено мече при поръчка над 40лв.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт