Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 383
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Пловдив
В момента теглят на живо колите на Кауфланд на ФБ страницата им.
Оранжевата кола- Красимир Савчев  Монтана
Бяла кола- Елена Генева Хасково
Черна кола - Христо Гергов Ботевград

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 11:19 от Petya Krivcheva

# 1 726
  • Русе
Теглят, ама на мен що тъй никой не ми звънна ???? Simple Smile

# 1 727
Теглят, ама на мен що тъй никой не ми звънна ???? Simple Smile
И аз се чудя как може от 14 милиона талона мен да ме пропуснат дори и в резервите Thinking

# 1 728

Две награди ми пристигнаха вчера от JOWAE - корейска марка гел за лице - 2бр. и пробиотик BIO Gaia в много сладурска ябълка - кутийка. Много ми е чудно как куриера идва винаги в най-неподходящия момент - просто е закон това....
Чакам престилка от Марети,но нямам никакво обаждане. Има ли други,които не са си получили престилката?

# 1 729
Е, лоша услуга си направила на останалите😁 Поне се знаеше, в колко часа ги пускат ваучерите.
Дано да не си права.Мисля,че ако наистина ги пуснат през деня,ще е по-добре.Аз имам 50хил.Въртя,докато станат толкова,че да взема нещо по-евтино и се отказвам от тях.

# 1 730
Игра на Петрол:
"Бъди в движение с Петрол и GOODYEAR! Включи се в промоционалната кампания „Бъди в движение“ / “Be on the move”, презареди и вземи продукти с марка GOODYEAR с до 60 % отстъпка.
Виж общите условия на промоционална програма „Бъди в движение“ тук: https://---shoretner923-2ZNzOz9

# 1 731
Лунатичка,ако са ти еднакви имейлите нормално да са съобразили.Не вярвам някой да си губи времето да проверява айпитата.Пък може и щото си била недоволна.И моята кутия от второто теглене на СМ пристигна.

# 1 732
Лунатичка,ако са ти еднакви имейлите нормално да са съобразили.Не вярвам някой да си губи времето да проверява айпитата.Пък може и щото си била недоволна.И моята кутия от второто теглене на СМ пристигна.
Извинявам се за спама,но изобщо не са еднакви.Една буквичка нямат обща.Честито за кутията😀.
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1147744432250589&id=62 … amp;__tn__=%2B%3E

# 1 733
  • Сливен
Как може така.... Поне някой от темата да се похвали,че е спечелил/а една от колите,от Кауфланд. Grinning

# 1 734
Никой ли няма да се похвали от играта на карти Виза 😀

# 1 735
  • Велико Търново
Никой ли няма да се похвали от играта на карти Виза 😀
В условията пише, че между 8 и 14 юни ще се зареждат сметките на спечелилите в първия месец.

# 1 736
Ауу единия печеливш в Кауфланд е от нашия магазин! 😃 Супер. Поне не са Пеневи и сие! 🤣

# 1 737
  • Под Слънцето
Някой от Варна иска ли да делнем чипс Випа ? Гарантираните награди -колело БМХ са само 100.
А не съм убедена ,че в 1 кашон с 30 чипса ще има от всички букви. Та да си ги менкаме после..
Ааа.. с ленти все още няма по магазините Wink Ще ги имам в понеделник, ако някой иска да се включи.

# 1 738
При вас играта на зайците забива ли? Днес опитах да играя и е ужасно зле... Вчера нямаше такъв проблем.

# 1 739
  • София
Звъняха ми от Била за часовника от ирата им с албума Animal planet.
Срок за доставка 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт