Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 323
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 740
Звъняха ми от Била за часовника от ирата им с албума Animal planet.
Срок за доставка 1 месец.

А случайно да имате излишен албум? Simple Smile

# 1 741
Въпрос от графа тъпи: току що си взех картата от зайците. Сега трябва само да им пиша мейл с номера или трябва да се регистрирам на сайта им и после да им пиша с кода. Не схванах! Sad

# 1 742
И аз се включвам в търсенето на албум. Ако някой има повече бих купила.

# 1 743
  • Пловдив
Получих праховете - от анкетата от Фб е наградата. Като за напълно неочаквана - доволна съм Simple Smile

# 1 744
# 1 745
Въпрос от графа тъпи: току що си взех картата от зайците. Сега трябва само да им пиша мейл с номера или трябва да се регистрирам на сайта им и после да им пиша с кода. Не схванах! Sad

На мен ми писаха, че ще ми я пратят днес и това
Скрит текст:
Цитат
Когато я получите трябва да я активирате и да ни изпратите на имейл дългия код от гърба й (serial number). Картите не са предварително заредени, за да се застраховаме от измами. Когато получим дългия код ще пуснем превод (ще Ви уведомим кога).

# 1 746
Някой наясно ли е с игрите на Розали.ком, в какви срокове и как се случва определянето и обявяването на печелившите участници? Има игри, на които е трябвало още на 15.04.2020 г. да обявят печеливши, но няма такива? Същевременно с това, продължават да публикуват и нови игри? /ако обяснението беше извънредното положение и недостиг на администратори в сайта, предполагам, че изцяло щяха да замразят тези активности за определен период?/

# 1 747
За креативни ученици/студенти - инициатива на МЗ за изработка на плакат във връзка със Световния ден без тютюн. Наградите са парични.
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/mz-obyavyava-kon … VGwtltHjWtTWrHRho

# 1 748
За картата от зайците-като ви я пратят се обадете на телефона,който е изписан на листа,защото от сайта не става. Мъчих се и аз и писах тук на една мацка на лс,тя ме светна,че само по телефона става. То е автоматично,не говорите с човек,вкарвате номера и се активира. После пращате мейл с номера и чакате. На мен днес са ми писали,че парите са преведени,аз не съм и проверявала.

# 1 749
Извинявам се за въпроса, знам че се беше коментирало по-напред. Как да участвам в играта на Discreet ако номера на касовата бележка е с повече от 8 цифри?

# 1 750
Имам си чаша от кока кола. Споделям една игра за Софиянци 😜 Наградите са ваучери по 30 лв но са 100 на брой. https://www.facebook.com/331372703693881/posts/1628289214002217/

# 1 751
  • Сливен
Нова игра на Кауфланд от 01.06

# 1 752
Познат ли му е на някои този номер 028320041, днес ми е звънял в 11.57ч, но на втория ми тел. които използвам понякога за регистрации и е бил в чантата. Видях преди малко, но никои не вдига. Преди време ми звъняха за бяла карта и трейдинг.бг

# 1 753
Розали изпращат лично съобщение на победителя. Имам 2 книжки от тях идват до 2,3 дни.
Днес печеля бисквити за първи юни от фб игра и кутия за мен и приятелка от дм от mega mall
 В фб на бейби крема се разиграва драма печелившата е с крадена снимка, но настоява да си получи наградата 😄 голям смях
Някой наясно ли е с игрите на Розали.ком, в какви срокове и как се случва определянето и обявяването на печелившите участници? Има игри, на които е трябвало още на 15.04.2020 г. да обявят печеливши, но няма такива? Същевременно с това, продължават да публикуват и нови игри? /ако обяснението беше извънредното положение и недостиг на администратори в сайта, предполагам, че изцяло щяха да замразят тези активности за определен период?/

# 1 754
Аз съм много против ползването на чужди снимки или снимки от Гугъл и когато участвам в такава игра и видя крадени снимки, пускам съобщение на организаторите с източника на оригиналната снимка (търси се по снимка в Гугъл, много е лесно).

Общи условия

Активация на акаунт